massage skanör · 298 träffar

Boka tid för massage i skanör. Välj bland thaimassage, fotmassage, lymfmassage mm.

Populärast

Thai Lanna Massage Beauty&Spa (Gässlingen)

Thai Lanna Massage Beauty&Spa (Gässlingen)
Rådhustorget 6, Skanör
betyg4.7/5(485)
Tid fr. 10.00, idag

Välkommen till Thai Lanna Massage Beauty&Spa. Vi kan erbjuda traditionell thailändsk massage. Vi har många olika behandlingar att välja bland. Massagebehandlingarna är till för att förebygga och motverka kommande samt förbättra nuvarande värk. Med massage kan vi hjälpa dig att behandla och lindra vissa muskelspänningar till följ av sjukdomar, ålder eller andra fysiska aktiviteter. För bättre resultat, rekommenderas att ni kommer in för upprepade behandlingar. Thai Lanna Massage Beauty&Spa ligger i Hotell Gässlingen bästa Hotell i Skanör.

PresentkortFriskvårdskort

Negléns Massage

Negléns Massage
Blockgränd 6, Skanör
betyg4.9/5(464)
Tid fr. 11.00, ons 17 juli
PresentkortFriskvårdskort

Amaréus Livsbalans

Amaréus Livsbalans
Hörens väg 4, Falsterbo
betyg4.7/5(13)
Tid fr. 09.00, mån 12 aug.
qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Soulharmony & Soulgarden

Soulharmony & Soulgarden
Stora Nygatan 38, Malmö
betyg4.9/5(228)
Tid fr. 10.30, idag

Välkommen till oss på Soulharmony & Soulgarden vi erbjuder behandlingar inom Totum Kroppsterapi, Svensk klassisk massage, NBE Värmemassage, Ansiktszonterapi, Regressionsterapi med mera. Kika in på vår sida vi ligger mitt i centrala Malmö 10 min från centralstationen.

KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

ANATOMIVÄRKSTADEN Massage & Friskvård

ANATOMIVÄRKSTADEN Massage & Friskvård
Holmgatan 4, Malmö
betyg4.5/5(43)
Tid fr. 12.40, idag

Välkommen till Anatomivärkstaden. OBS! NY ADRESS. Mottagningen flyttade nyligen från Lugnet till Davidshall något kvarter bort. Fler tider kommer att läggas ut inom kort. Köp 5 st massagebehandlingar och betala med swish, kontant eller på bankgiro/plusgiro i förväg så får du 5% rabatt på ord. pris. Presentkortet på bilden säljs på mottagningen. Boka tid i förväg även om du bara vill komma förbi och lösa in friskvårdsbidraget, hämta kvitto, köpa klippkort eller presentkort. Det finns 10- minuters tider avsett för detta att boka. Betalning: Swish: 1232512846 Kontant Bankgiro: 5037-8439 (Betalningen ska vara framme senast på behandlingsdagen.) Plusgiro: 159 09 24-5 (Betalningen ska vara framme senast på behandlingsdagen.) Benify E-Passi Wellnet En bokning i taget så var inte för tidig till ditt besök. Vänta utanför i så fall. Du hämtas vid porten på den bokade tiden. Under pågående massagebehandling svarar jag inte i telefon. Du får snabbast svar om du skriver ett sms med ditt ärende.

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Hanna& Ong Beauty & Art -LIMHAMN MALMÖ

Hanna& Ong Beauty & Art -LIMHAMN MALMÖ
21 Idrottsgatan Limhamn, Malmö
betyg4.8/5(337)
Tid fr. 10.00, idag

MISSA INTE VÅRT SOMMARERBJUDANDE, LÄS MER I SOMMARENSKAMPANJ. TACK! OM OSS Mitt namn är Hanna Wingårdh , jag är utbildad läkare i Vietnam och har över 25 års erfarenhet inom skönhet och hälsa. Vi erbjuder praktiska och effektiva sätt att ta hand om din skönhet och hälsa: Terapeutisk massage, ansiktsbehandlingar, fotbehandlingar, fransförlängningar. Vi använder enbart skonsamma behandlingstekniker, icke-invasiva metoder och vi använder exkluvive naturliga hudvårdsprodukter Fleur's - ett Franskt varumärke med bevisade resultat. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och få bästa tänkbara resultat av dina behandlingar och att du uppskattar alla tjänster vi tillhandahåller. Vi finns mitt i centrala Gamla Limhamn , ca 300m från ICA Malmborgs . Det är bara 5 minuter promenad från bus station till vår skönhetsalon. Om du kör bil, kan du parkera på Idrottsgatan. Vi accepterar betalningar med Klarna faktura (inom Sverige) och swish, online payment, kortbetalningar med V

PresentkortFriskvårdskort

Malmö Medical Massage

Malmö Medical Massage
Stora Trädgårdsgatan 3D, Malmö
betyg4.7/5(590)
Tid fr. 12.00, idag

Jag heter Colt Sweeten, jag kommer från Boulder, Colorado i USA. Där jag läste en omfattande kurs i medicinsk/klinisk massage. Samt många andra tekniker som jag blandar in i massagebehandlingar beroende på mina klienters behov eller önskemål. Jag började studera massage 2008 med målet att lära mig att bättre förstå och läka mina egna skador och att komplimentera min livslånga passion som kampsportare/rörelseentusiast. Innan jag studerade massage har jag avlagt en 4-årig diplom i idrottsvetenskap, träning och rehabilitering. Samt 2 årig examen i IT Nätsäkerhet. Sedan dess har jag arbetat med massage på olika platser från 5-stjärniga spa, bodybuilding gym, kiropraktikkliniker, idrottsklubbar. behandla kunder från alla bakgrunder och samhällsskikt. Allt från äldre pianolärare, till kontorsanställda, till professionella fotbollsspelare, dansare, kroppsbyggare, skådespelare och idrottare. COLT'S SPECIALITETER INGÅR: Sports massage. Deep tissue massage. Orthopedic/Medical massage.

qliroPresentkortFriskvårdskort

Blindwork massage

Blindwork massage
Kärleksgatan 2A, Malmö
betyg5/5(30)
Tid fr. 12.00, imorgon

Här på Blindwork Massage i Malmö ser jag fram emot att välkomna dig och tillsammans åstadkomma en positiv förändring med verkliga resultat.

CertifikatPresentkortFriskvårdskort

Skinfocus Clinic

Skinfocus Clinic
Hyllie Vattenparksgata 15J, Malmö
betyg4.8/5(657)
Tid fr. 10.00, imorgon

Välkommen till din hudvård och skönhets salong Skin focus Clinic nära dig på Hyllie med gångavstånd till Emporia. Här blir Du omhändertagen av auktoriserad hudterapeut med SHR, CIDESCO certifikat och gesällbrev. Hos oss på Skin focus står din hud och dess välmående i fokus. Nyhet på skin focus Clinic INFUZION SKIN BOOSTER ( Skinbooster utan nål ) Parkering 🅿️: På City gross som ligger ca 100 meter från salongen, kan du parkera 90 minuter gratis med Parkster. Betalning: Kontant, kort, Swish, Qliro, presentkort, Epassi ( endast msssage )

KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort

Jojo Beauty Clinic

Jojo Beauty Clinic
Industrigatan 8k, Malmö
betyg4.4/5(67)
Tid fr. 10.00, imorgon

Välkommen till Jojo Beauty Clinic ! Vi erbjuder laser hårborttagning, hudbehandlingar, fettfrysning, tandblekning och Hifu för dina skönhetsbehov. Upplev våra avancerade behandlingar för ett strålande resultat. Boka din tid idag!

qliroPresentkortFriskvårdskort

Kristallen Massage och Hälsa

Kristallen Massage och Hälsa
Stora Nygatan 7, Malmö
betyg4.9/5(143)
Tid fr. 12.00, fre 19 juli

Välkommen till Kristallen! Du hittar oss inne hos Kinesiologikliniken Helix på Stora Nygatan 7.

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Skinglow Clinic

Skinglow Clinic
Tessins väg 14, Malmö
betyg4.9/5(528)
Tid fr. 12.15, imorgon

Varmt välkomna till Skinglow Clinic din professionella skönhetsklinik i hjärtat av Malmö!  Hos oss kan du känna dig säker och omhändertagen. Vi som jobbar är auktoriserade hud och bryn specialister med års erfarenhet inom branschen.     För att ta del av våra erbjudande och nyheter följ oss gärna på Instagram, Skinglowclinic. Vi ser framemot att träffa just Dig!  OBS! Vid första behandlingen av laser bör du komma med ett mindre parti med hår på området vi skall lasra resten ska du raka, då vi får möjlighet att göra en bedömning inför behandlingen.  Vid frågor ring oss gärna på 040 644 97 97 eller mejla på info@skinglowclinic.se.

PresentkortFriskvårdskort

TITE Hudvård

TITE Hudvård
Södra Förstadsgatan 4, Malmö
betyg4.9/5(725)
Tid fr. 11.30, imorgon

Vi skräddarsyr hudvård för både män och kvinnor. Vi kombinerar avslappning med effektiva produkter och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och din hud. Dessutom erbjuder vi färgning av fransar och bryn, formning av bryn, vaxning, microneedling, make up och mycket mer. För att tillgodo se dina behov på allra bästa sätt så glöm inte välja de tillval du eventuellt önskar när du bokar din behandling. Hjärtligt Välkommen!

PresentkortFriskvårdskort

HEAD SPA SAVANNA MALMÖ

HEAD SPA SAVANNA MALMÖ
(Nära Entrée i Värnhem - mittemot Fitness 24/7), Malmö
betyg5/5(29)
Tid fr. 13.45, tis 16 juli

Unna dig en totalt avkopplande och välbefinnande Japanese Head Spa i Malmö. En fantastisk behandling att drömma sig bort till Asiens harmoniska miljö med vår unika kombination av japanskt huvud spa och ansiktsmassage. En djupgående upplevelse för sinne och kropp genom att återställa hårbotten med avgiftande massage som ger stressavlastning, förbättrar hår och hårbottens tillstånd och i slutändan hjälper till att främja frisk hårväxt med 100% naturliga & ekologiska produkter. Salongen ligger vid Entrée i Värnhem, mittemot Fitness 24/7.

KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Kiropraktor och Massage | Kroppia

Kiropraktor och Massage | Kroppia
c/o Växthuset våning 2 Föreningsgatan 26, Malmö
betyg4.8/5(947)
Tid fr. 09.00, ons 17 juli

Välkommen till Kroppia Vi erbjuder kiropraktik och massage i kombination samt friskvårdsmassage. 1. Kiropraktik och massageterapi: o Vi kombinerar kiropraktik med mjukdelsbehandling för att hjälpa dig med besvär, smärtor eller skador. Du bokar kiropraktik vid detta val. 2. Friskvårdsmassage: o För dig som vill investera i ditt välbefinnande erbjuder vi avslappnande massage. o Detta möte kan du betala med tex Epassi och Wellnet. 3. Har du frågor? o Texta oss dina frågor på 0706-967554. o Betalning på plats med Swish, kort och Klarna. Hoppas vi ses. Martin Lundberg Legitimerad Kiropraktor och Medicinsk Massageterapeut

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Skönhetsklinik

Skönhetsklinik
Erikslustvägen 22, Malmö
betyg5/5(179)
Tid fr. 12.10, tor 18 juli

Välkommen till skönhetsklinik! Vi är glada att du har valt att boka en tid för de olika behandlingar vi utför hos oss. Vi är dedikerade att erbjuda dig en avkopplande och professionell upplevelse som främjar ditt välbefinnande och skönhet. Vår kompetenta personal är här för att ge dig en skräddarsydd behandling som passar dina behov och önskemål. Vi strävar efter att skapa en lugn och harmonisk miljö där du kan slappna av och återhämta dig.

KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort

ABC Hälsan

ABC Hälsan
Köpenhamnsvägen 13, Grindkod 4114, Malmö
betyg4.8/5(1489)
Tid fr. 08.00, imorgon
qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Yrkesmassörerna

Infinity Estetic Studio

Infinity Estetic Studio
Linjeettgatan 1, MALMÖ
betyg4.9/5(58)
Tid fr. 15.00, imorgon

Kära kunder, Tack för att ni besöker vår profil. Hos oss är ni inte bara kunder, utan en del av vår skönhetsgemenskap. Vi strävar alltid efter att göra er upplevelse hos oss så fantastisk som möjligt. Vår dedikerade personal är här för att ta hand om er och få er att känna er som de strålande individer ni är. Oavsett om ni söker avkoppling, förnyelse eller en känsla av uppfräschning, är ni på rätt plats. Vi är så glada att välkomna er till vår skönhetsvärld. Med värme och glädje, Katarina Bijelic och hela Infinity Estetic Studio Teamet

qliroPresentkortFriskvårdskort

Before/After

Before/After
Föreningsgatan 6F, Malmö
betyg4.9/5(342)
Tid fr. 14.00, idag
Kampanj qliroCertifikatPresentkortFriskvårdskort

Lounge Of Beauty

Lounge Of Beauty
Stora Nygatan 20, Malmö
betyg4.6/5(552)
Tid fr. 12.00, idag
Kampanj qliroPresentkortFriskvårdskort

Massage By Anita Doby

Massage By Anita Doby
Hanögatan 1 C, Malmö
betyg4.8/5(255)
Tid fr. 10.00, imorgon
Kampanj qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Lenhud Malmö

Lenhud Malmö
Kalendegatan 25, Malmö
betyg4.8/5(2355)
Tid fr. 16.45, imorgon
KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Frisörföretagarna

Din Massör

Din Massör
Stora Nygatan 20, Malmö
Tid fr. 11.00, idag

Hej, Jag är en certifierad massageterapeut med specialisering inom idrottsmassage. Mina tjänster Jag erbjuder olika typer av massagebehandlingar för att lindra smärta och spänningar i hela kroppen, inklusive: - Nacksmärtor - Huvudvärk - Axelbesvär - Stelhet från stillasittande arbete - Triggerpunktsbehandling - Skadeförebyggande massage - Djupgående massage för avslappning och förbättrad rörlighet För idrottare Idrottare behöver regelbunden massage för att bibehålla topprestationer och minska risken för skador. För arbetsplatser - Upplever du nack- eller huvudvärk på grund av spända muskler? - Belastningsskador är en vanlig orsak till sjukfrånvaro. - Massage kan både rehabilitera och förebygga arbetsrelaterade skador. - Jag ser fram emot att hjälpa dig! Om mig Utöver att vara massageterapeut är jag aktiv inom kampsport och har tränat MMA och BJJ i över ett decennium. Min erfarenhet från olika sporter har gett mig en djup förståelse för hur man bäst behandlar och förebygger idrotts

qliroPresentkortFriskvårdskort

Momos Beauty

Momos Beauty
Högatan 8C, Limhamn
betyg4.9/5(262)
Tid fr. 14.10, tis 16 juli

Välkommen till din nya "Ladies Only" damfrisör på Limhamn/Elinegård Momos Beauty. Hos oss hittar du flera skönhetsbehandlingar såsom frisör, ögonfransbehandling, ögonbrynsbehandling och massa annat. Vi gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Välkommen till oss!

qliroPresentkortFriskvårdskort

Well Well Well, Wilasinee(Massage)

Well Well Well, Wilasinee(Massage)
Holmgatan 4, Malmö
betyg4.8/5(73)
Tid fr. 12.30, idag
qliroCertifikatPresentkortFriskvårdskort

Klassisk Massage Malmö

Klassisk Massage Malmö
Spångatan 20 A, Malmö
betyg4.8/5(1004)
Tid fr. 10.00, tis 23 juli

FRISKVÅRDSBIDRAG Har du friskvårdspengar från din arbetsgivare så kan jag rekommendera dig att investera i ett klippkort på 5 massagebehandlingar. Du får dessutom 10% rabatt jämfört ordinarie pris per behandling och klippkortet gäller i 12 månader. Köp ditt klippkort i webbutiken, där du även kan köpa presentkort att ge bort: https://www.klassiskmassagemalmo.se/presentkort_rabattkort.html OBS! Present-/Värdekortskoden som du kan fylla i om du vill betala med presentkort eller rabattkort när du bokar din massage gäller ENDAST Bokadirekts digitala (eller datorutskrivna) presentkort/värdekort. ADRESS Klassisk Massage Malmö finner du på Terapi- och Friskvårdscentrum på Spångatan 20 A, 3 tr, centralt i Malmö. Tryck på "Utsikt" på porttelefonen, så öppnar jag. Kom MAX FEM minuter före bokad tid, så slipper du riskera att behöva vänta nere på gatan innan jag har möjlighet att släppa in dig.

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Norrsken hammam & spa

Norrsken hammam & spa
Köpenhamnsvägen 49, Malmö
betyg4.7/5(669)
Tid fr. 12.00, idag
KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort

LaDerma

LaDerma
Spångatan 10B, Malmö
betyg4.8/5(871)
Tid fr. 10.20, imorgon
qliroPresentkortFriskvårdskort

Pranari Massage & Beauty Spa i Centrum

Pranari Massage & Beauty Spa i Centrum
Exercisgatan 6, Malmö
betyg4.7/5(3288)
Tid fr. 10.00, imorgon
qliroPresentkortFriskvårdskort

Vild o Vacker

Vild o Vacker
Östra Kristinelundsvägen 9, Malmö
betyg4.9/5(1245)
Tid fr. 12.15, imorgon
KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund