Vil du bestille?

Klarna
Offers online payment with Klarna
Medlem i Fysioterapeuterna

EKELUND FYSIOTERAPI

OM MIG
Efter att ha jobbat som privatpraktiserande Fysioterapeut i Oslo i 9 år så har jag nu flyttat tillbaka till Göteborg för att starta en Fysioterapipraktik här. Jag är verksam på andra våningen i Hela Hälsans lokaler på Torpagatan 8 i Munkebäck, här har jag ett eget stort behandlingsrum och tillgång till ett välutrustat gym/träningslokal.

BEHANDLINGAR
Jag behandlar: Smärtor och stelhet i kroppens leder och muskler så som rygg/nackbesvär, huvudvärk, yrsel och illamående relaterat till nacken. Axelsmärta, höftbesvär, knäsmärtor, tennis och golfarmbåge samt andra seninflammationer, fot och ankelsmärta.

ARBETSSÄTT
Jag utformar tidigt i behandlingen ett individuellt anpassat träningsprogram för att få snabbast möjliga resultat. Jag ser dig som en ”hel” människa där fysik och psyke hänger ihop. Det finns ofta många grunder till att smärta och skador uppstår, en ofta förekommande faktor är stress.

METODER
Metoder jag använder vid behandling är: Triggerpunktsbehandling, mobilisering av leder, bindvävsterapi, stötvågsbehandling, akupunktur, träning och massage.
Jag tar mig god tid till undersökning och behandling för att fastställa rätt orsak till smärtorna och därefter ge relevant behandling.

Show contact information
Web side
Adresse
Hela Hälsan, Torpagatan 8
416 74 Göteborg
Munkebäck
Åpne i Google Maps 🗗