Registere Vaxning underben 30 min , 475,00 kr

Vaxning av underben
Vaxning är hårborttagningsmetod med vax. För bästa resultat bör håret vara minst 5 mm.
Man stryker vax på hårets riktning och drar sedan bort mothårs, längst med huden. Vaxning håller i genomsnitt 3-4 veckor. Lätt irritation och rodnad kan uppstå efter behandlingen.
Rekommenderas inte sola ett par dagar behandlingen.
Använd inte body lotion samma dag som behandlingen görs. Förbered gärna huden med att peela (skrubba) huden några dagar innan behandlingen.

wellness7.jpg
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Jen&Co. Skönhet och Hälsa

Mitt namn är Jennie Hansson och är diplomerad fotterapeut Medicinsk Fotvård med Examen från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Jag erbjuder konsultation och olika behandlingar inom medicinsk fotvård samt vaxning.

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter vilken är en fri och obunden yrkesorganisation. Medlemskap innefattar bland annat en behandling- och skadeförsäkring som är ett extra skydd för dig som kund. Det ger dig även en trygghet och garanti för godkänd utbildning.

Jag vänder mig både till dig som privatperson som till företag och föreningar. Till företag och föreningar erbjuder jag möjligheten att komma ut till er arbetsplats och ge fotbehandlingar i era lokaler. I mån av tid gör jag även hembesök i närområdet till privatpersoner som inte har möjligheten att komma till mig.

Mellan 2010-2014 arbetade jag på Liljeholmens Idrottsklinik och driver sedan 2014 Jen&Co. Skönhet och Hälsa på Engelbrektsgatan 16 i Stockholm.

Show contact information
Web side
Åpningstider Varierande öppettider efter bokningar
Adresse
Engelbrektsgatan 16
114 32 Stockholm
Östermalm
Åpne i Google Maps 🗗