Vil du bestille?

Välkommen till oss på Naprapatstudion!

Kliniken är belägen i salong House of Lashes lokaler vid Sankt Eriksplan i Vasastan,  i centrala Stockholm.

Du ska inte behöva ha ont i onödan! Vi hjälper dig med muskel- & ledrelaterade besvär. Vi tycker om att hjälpa människor och strävar alltid efter att se helheten när vi letar efter orsaken till dina besvär. Därefter ger vi dig rätt behandling och verktyg till att bli besvärsfri. Vi erbjuder naprapatbehandling, massage, cert. mammamageträning och rehabilitering.

Kliniken drivs av mig Leg. Naprapat Sandra Almgren (Sandra Almgren Naprapati och Rehab) samt min kollega Leg. Naprapat Ida Anstey (fd Persson).

Länk till Idas bokningssida: 
http://naprapatstudionidaanstey.bokadirekt.se


OBS! Tider som bokas på helgdagar (lördagar samt röda dagar) kostar 100 kr extra utöver ordinarie pris.

måndagar och tisdagar mellan kl.9-15:30 kan det ibland vistas en hund i lokalen (ej i behandlingsrummet). 

På grund av risken för smittspridning av Coronaviruset så måste vi be er att vänta 14 dagar (inkubationstid) med att boka behandling om ni nyligen rest utomlands, oavsett om du varit i ett riskområde för Coronaviruset  eller inte. Samma gäller om du träffat någon som blivit smittad. Detta är för både er patienters och vår egen säkerhet då vi arbetar så nära inpå människor och att viruset därmed lätt kan spridas vidare. Har du det minsta förkylningssymptom eller känner dig sjuk på annat sätt måste du avboka din tid, oavsett om tiden för avbokningsregler (24h) passerat eller inte. Om du varit sjuk eller förkyld måste du ha varit helt symptomfri i minst 2 dygn innan du kan komma hit.

Vänligen respektera detta.

Betalning sker med Swish eller kort.

Varmt välkommen!


Klarna
Offers online payment with Klarna

Naprapati

Undersökning, diagnostisering och därefter adekvat behandling för just ditt besvär. Behandlingen kan bestå av justering av leder, mjukdelsbehandling, dry needling samt rehab/hemövningar. Du får även en rimlig prognos för ditt tillfrisknande.
För dig som söker för flera besvär, eller ett mer komplicerat besvär som kräver mer undersökning. Kan även passa dig som vill ha längre behandlingstid.
Denna tjänst kan du boka om du är ungdom, student eller pensionär. Gäller Naprapatbehandling och Behandlande massage. Skriv i noteringen vilken typ av behandling som önskas.
En massagebehandling för dig som har smärta eller annat specifikt besvär. En mer djupgående och tuffare massagebehandling som även innefattar triggerpunktsbehandling och en del naprapatiska inslag. Vi fokuserar på ett eller flera specifika områden där du har besvär och smärta. Du kan även få tips på hemövningar och en lättare undersökning. Du kan INTE nyttja ditt friskvårdsbidrag till denna form av massage då denna behandling innefattar vissa naprapatiska inslag. Om du vill ha en avslappnande massage rekommenderar jag dig att boka tjänsten "friskvårdande massage" istället.

Friskvård

Massage där du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag. Mjukare, men djupgående massage för avslappning. Även en effektiv behandling för att förebygga besvär i rörelseapparaten.

Rehabträning Naprapat

För dig som behöver hjälp med rehabövningar. Du får ett individanpassat rehabprogram med övningar att göra hemma eller på gymmet.
För dig som fått besvär med magmuskulatur, bäckenbotten eller rygg efter graviditet. Passar både dig som varit gravid nyligen eller för flera år sedan. Här får du en omfattande undersökning av din mage och eventuell diastas (delning av magmuskulaturen). Du får individuella hemövningar och adekvat hjälp till att hitta kontakt och styrka i djup stabiliserande muskulatur, så att du på ett bra sätt kan komma igång med din egen träning igen efter graviditeten. Du kan INTE utnyttja denna tjänst på ditt friskvårdsbidrag.

Naprapatstudion Sandra Almgren Naprapati och Rehab

Sandra Almgren
▪Leg. Naprapat
▪Cert. MammaMagetränare
▪Dipl. Kost och Hälsocoach

Jag har arbetat som naprapat sedan 2013, då jag tog min examen på Naprapathögskolan i Stockholm. Jag är även vidareutbildad inom dry needling och mammamageträning.

Under mina år som verksam naprapat har jag bildat mig ett speciellt stort intresse och erfarenhet av behandling och rehabilitering av spänningsrelaterad huvudvärk,
nack- och ryggsmärta som ofta är arbetsrelaterat och kopplat till stillasittande och stress, graviditetsrelaterade besvär samt
idrottsrelaterade skador.

Med en bakgrund som friidrottare, medeldistanslöpare och långdistanslöpare ligger löpning mig extra varmt om hjärtat. Jag har genom åren arbetat mycket med behandling och rehabilitering av just löpare och löprelaterade skador samt ryttare, dansare och gymnaster och därför bildat mig en stor kunskap och erfarenhet av just denna kategori av idrottare.

Som Kost och Hälsocoach kan jag även se över andra bitar vad gäller din hälsa, kost och träning.

Show contact information
Web side
Adresse
Sankt Eriksgatan 68
113 20 Stockholm
Norrmalm
Åpne i Google Maps 🗗