Vil du bestille?


Välkommen till Salongen - hudterapeut, frisör och överläkare (botox och fillers).


Öppettider i Salongen hösten 2019:

Månd-lördag efter bokningar.

Fredagar kl.16-18 butiken öppen för försäljning av produkter, presentkort, och en AW då och då🥂

Nytt för hösten är att Salongen INTE har butiken öppen på lördagar mellan 12-15.Vi som jobbar på Salongen är:


Hudterapeut Lena Ekengren
Kontakt: bokningsalongen@gmail.com

Lena är grundare av Salongen som öppnade 2017 i Österskärs handel. Lena utbildade sig 20016 på Elisabethskolan i Stockholm och är auktoriserad hudterapeut, medlem i SHR (Sveriges hudterpeuters riksförbund) och innehar behandlingsskadeförsäkring. Ett medlemskap i SHR innebär att man är utbildad på en godkänd skola, följer hygienregler, innehar tillstånd för verksamheten man bedriver, följer etiska riktlinjer och arbetar aldrig utanför sitt kompetensområde.

🧡🧡ERBJUDANDE🧡🧡

Behöver du friska upp huden efter sommaren så är en AHA-kur en riktigt bra behandling. Syrorna ger dig lyster, fukt, dämpar inflammationer (acne), peelar (bort med gamla döda hudceller), minskar pigmenteringar. Din hud får en nystart och din hud blir återfuktad och mjuk. AHA -syrabehandling i en kur på 5 ggr 595kr/gång, betala endast för 4 ggr. Köper du hudvårdsprodukter från PRIORI vid din första behandling får du också 20% rabatt på dessa.

Sista behandlingen ska vara genomförd 11/10. Välkommen
Frisör Cecilia Kopliku
Kontakt: bokningfrisorsalongen@gmail.com

Cecilia har arbetat som frisör sedan 2002 då hon tog studenten från St Eriks gymnasium. Cecilia  har de senaste 10 åren arbetat på Nikita hair i Åkersberga och nu tagit steget att bli egen företagare och flyttat in på Salongen.
”Jag älskar att arbeta med färger och lägger stor vikt i att mina kunder får en bra upplevelse under sitt besök.” Produkter som Cecilia arbetar med är Wella, Sensido och Davines.Dr. Pelle Kernell
Kontakt:kernellmedical@outlook.com

Pelle som är överläkare och injektionsspecialist tog läkarexamen år 2003 vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset och är specialist i ortopedisk kirurgi sedan 2011 och överläkare. Han har en bred erfarenhet från både akutsjukvård och planerade operationer och har bland annat tjänstgjort många år på ett av Stockholms största akutsjukhus.

För Dr Pelle går patientsäkerhet och patientnöjdhet hand i hand och han eftersträvar att alla hans patienter ska känna sig trygga före, under och efter behandling och vara mer än nöjda med resultatet. Dr Pelle har genomgått flera utbildningar inom injektionsbehandlingar. Han anser att man som läkare aldrig är färdiglärd och vidareutbildar sig därför kontinuerligt, både nationellt och internationellt, för att hålla en hög kvalité och hålla sig uppdaterad. Han har ett öga för detaljer och kunskapen inom estetiska behandlingar har han inhämtat från utbildningar och litteratur, råd från erfarna kollegor och genom regelbunden kunskapsuppdatering. Dr Pelle har tystnadsplikt och ditt besök journalförs. Pelle kommer inledningsvis finnas på Salongen måndagar em och kväll. Mer information om behandlingar och om Dr. Pelle hittar du på www.faceestetik.se


HELGTAXA FROM 14/1 2019
Ny prissättning för helgbokningar för Hudterspeut: 100 kr debiteras utöver ordinarie pris per påbörjad timme 15-60min 100 kr, 70-120 minutersbehandlingar 200 kr.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Manikyr

Borttagning av lack och lätt manikyr. Endast lösningsbart gellack!
Filning av naglar samt applicering av gel-lack som sitter ca 2 veckor beroende på hur mycket slitage och vatten naglarna utsätts för. Överlack bör appliceras regelbundet för bättre hållbarhet. Borttagning måste sedan ske på Salongen (eller någon annan salong) och kostar 300kr inkl lätt manikyr. Lacket löses upp, slipas ej.
Borttagning av ditt befintliga gel-lack, filning av naglar och applicering av nytt. Lacket löses up, slipas ej.
Formning av naglar och lackning.

Lack att ta med hem tillkommer med 60kr (reducerat pris i samband med behandling, ord 79kr)
Handbad, peeling som gör dina händer mjuka och lena, formning av naglar, rensning av nagelband, polering av naglar och handmassage. Behandlingen avslutas med lackning.
Handbad, peeling som gör dina händer mjuka och lena, formning av naglar, rensning av nagelplattan och nagelband, polering av naglar och handmassage.

Ansiktsbehandlingar män och kvinnor

Förbättrar kortsiktigt och långsiktigt återfuktning av huden genom hög koncentration av mjölksyra. Reducerar fina linjer och rynkor, förbättrar hudens textur, ton och spänst och huden får en direkt lyster. Passar även dig som har oren hy med pormaskar och acne.

Har du aldrig använt AHA-syror förut rekommenderar vi att du vänjer in huden innan med hemmaprodukter, samt bokar en Elisabeth Arden PRO-Ansiktsbehandling 75 min som introduktion.

För att nå bästa resultat rekommenderar vi en kur om 6 ggr samt använda hemmaprodukter dagligen.
Feel goodbehandling.
30 min ryggmassage
30 min ansiktsbehandling (ej portömming, eller färg av fransar och bryn).
En skön avkopplande behandling som börjar med en ryggmassage. Sedan vänder du dig om och får en ansiktsbehandling anpassad efter din hud. Dubbelrengöring, peeling som gör huden len och tar bort förbrukade hudceller, ansiktsmask som boostar din hy. I ansiktsdelen ingår kort massage av ansikte, axlar/nacke och skalpen. Varma handdukar och uppvärmd säng ger dig extra avslappning.
Förbättrar kortsiktigt och långsiktigt återfuktning av huden genom hög koncentration av mjölksyra. Reducerar fina linjer och rynkor, förbättrar hudens textur, ton och spänst och huden får en direkt lyster. Passar även dig som har oren hy med pormaskar och acne. Denna längre behandling ingår även mask och massage av nacke och händer.

Har du aldrig använt AHA-syror förut rekommenderar vi att du vänjer in huden innan med hemmaprodukter, samt bokar en Elisabeth Arden PRO-Ansiktsbehandling 75 min som introduktion.
Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning, mask, kort ansiktsmassage, avslutande produkter samt produktrekommendation. Alternativt längre massage om portömning ej behövs.

Färgning av fransar och bryn kan göras samtidigt, behöver inte bokas separat. Tillägg 150 kr.
En behandling med ”wow-känsla”. En mångsidig och lyxig behandling som ger synliga resultat – uppklarnade effekt, förbättrad elasticitet, textur, ton och renhet. Behandlingen fungerar också som en introduktionsbehandling om du vill påbörja en kur i AHA-peeling (se separat behandling).
Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning (vid behov), ansikts- och skalpmassage, mask, avslutande produkter och produktrekommendation. Peeling och kort massage av händerna. Produkter och behandlingen skräddarsys efter din huds behov.

Färgning av fransar och bryn kan göras samtidigt, behöver inte bokas separat. Tillägg 150 kr.
Ryggmassage i 30 min. Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning (vid behov), ansikts- och skalpmassage, mask, avslutande produkter och produktrekommendation. Peeling och massage av händerna. Produkter och behandlingen skärddarsys efter din huds behov. Färgning av fransar och bryn ingår samt plock av bryn.

För dig som vill gillar snabba behandlingar med resultat.

Denna korta men effektiva behandling ger din hud en riktig boost. Väck din hud till liv. Huden rengörs 2ggr, peelas 3 ggr (med korn, enzymer och syror). Två olika masker appliceras. Avslutas med applicering av serum och kräm. Under maskernas verkningstid får du en kort hand-och nackmassage.

Produkter från Priori används genom hela behandlingen.

Ej portömning och frans-och brynfärg måste bokas separat.

Rekommenderas inte för superkänlig hud.
Rengöring, peeling, massage (20 min), mask och avslutande produkter.
Rengöring av rygg, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande massage.

Makeup

Vi lägger en make up för ett speciellt tillfälle. Vi använder oss av bareMinerals.
Ska du gå på fest, middag eller annan tillställning och vill ha hjälp med piffet. Filning och målning av naglar, snabb uppiggande peeling och mask i ansiktet, makeup och enklare styling av håret.

Om du inför din fest vill färga och plocka dina bryn och fransar, boka en separat tid för det några dagar innan festtillfället. Huden kan blir röd av plockningen och ögonen lite känsliga/rinniga efter färgning av fransar.

Maila bokningsalongen@gmail.com eller 0733-245626 för förfrågan om det gäller en dag och tid som ej är tillgänglig för bokning.
Ska du gå på fest, middag eller annan tillställning och vill ha hjälp med piffet. Vi hjälper dig med makeup och enklare styling av håret.

Om du inför din fest vill färga och plocka dina bryn och fransar, boka en separat tid för det några dagar innan festtillfället. Huden kan blir röd av plockningen och ögonen lite känsliga/rinniga efter färgning av fransar.

Maila bokningsalongen@gmail.com eller 0733-245626 för förfrågan om det gäller en dag och tid som ej är tillgänglig för bokning.
Vi går igenom makeup-applicering. Vi väljer ut en passande foundation, rouge, läppstift och övriga produkter som du behöver. Du får tips vad du ska tänka på när du väljer smink och hur man lägger sin makeup beroende på hudtyp och ålder.

Massage

Massage där vi går igenom hela kroppen, från topp till tå och avslutar med en ansiktsmassage med serum från Decléor. Förebyggande, avkopplande och välbefinnande. Ej att förväxlas med idrottsmassage, som korrigerar och löser upp knutar.
Massage som förebygger och ger avkoppling och välbefinnande. Ej att förväxlas med idrottsmassage, som korrigerar och löser upp knutar.

Massage har så många positiva effekter på kroppen:

- Blodcirkulationen ökar som gör att spända muskler syresätts och slappnar av och att slaggprodukter transporteras bort snabbare från musklerna.

- Minskar ansamling av stresshormon som kortisol och adrenalin. Att ha för höga halter kortisol i kroppen kan innebära att du har svårt att sova, du går upp i vikt, minskar din sexlust, ökar kroppens känslighet för smärta.

- Endorfiner (kroppens egen smärtlindring) frigörs

- Oxytocin frigörs som gör personen lugn och avslappnad

- Påverkar bindvävsbindning som ger ökad rörlighet

- Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler

- Ger en djupare och lugnare andning

- Ökar lymfcirkulationen som gör att slaggprodukter som döda hudceller, toxiner och fria radikaler rensas ur kroppen snabbare.

- Ökar koncentrationsförmågan
Massage a rygg och baksida ben som förebygger och ger avkoppling och välbefinnande. Ej att förväxlas med idrottsmassage, som korrigerar och löser upp knutar.

Massage har så många positiva effekter på kroppen:

- Blodcirkulationen ökar som gör att spända muskler syresätts och slappnar av och att slaggprodukter transporteras bort snabbare från musklerna.

- Minskar ansamling av stresshormon som kortisol och adrenalin. Att ha för höga halter kortisol i kroppen kan innebära att du har svårt att sova, du går upp i vikt, minskar din sexlust, ökar kroppens känslighet för smärta.

- Endorfiner (kroppens egen smärtlindring) frigörs

- Oxytocin frigörs som gör personen lugn och avslappnad

- Påverkar bindvävsbindning som ger ökad rörlighet

- Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler

- Ger en djupare och lugnare andning

- Ökar lymfcirkulationen som gör att slaggprodukter som döda hudceller, toxiner och fria radikaler rensas ur kroppen snabbare.

- Ökar koncentrationsförmågan
Ryggmassage som förebygger och ger avkoppling och välbefinnande. Ej att förväxlas med idrottsmassage, som korrigerar och löser upp knutar.

Massage har så många positiva effekter på kroppen:

- Blodcirkulationen ökar som gör att spända muskler syresätts och slappnar av och att slaggprodukter transporteras bort snabbare från musklerna.

- Minskar ansamling av stresshormon som kortisol och adrenalin. Att ha för höga halter kortisol i kroppen kan innebära att du har svårt att sova, du går upp i vikt, minskar din sexlust, ökar kroppens känslighet för smärta.

- Endorfiner (kroppens egen smärtlindring) frigörs

- Oxytocin frigörs som gör personen lugn och avslappnad

- Påverkar bindvävsbindning som ger ökad rörlighet

- Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler

- Ger en djupare och lugnare andning

- Ökar lymfcirkulationen som gör att slaggprodukter som döda hudceller, toxiner och fria radikaler rensas ur kroppen snabbare.

- Ökar koncentrationsförmågan
En mjuk och avkopplande massage för dig som är gravid. Hela kroppen masseras varsamt, vi avslutar med ansikts-och skalpmassage. Du ligger på sköna kuddar på sidan. Passar även dig som inte är gravid men vill ha en avkopplande skön stund.

Kan utföras från v.13
Massage med varma stenar. Baksida ben, rygg och nacke behandlas, eller enligt önskemål. Värmen från stenarna gör massagen extra djup och avkopplande. Löser upp spänningar och minskar stress.
Massage med varma stenar varvat med klassisk massage. Hela framsidan och baksidan av kroppen, huvudet och skalpen behandlas. Djupt avslappnade massage och perfekt om du vill stressa ner och få återhämtning.
Massage där vi går igenom hela kroppen, från topp till tå. Förebyggande, avkopplande och välbefinnande. Ej att förväxlas med idrottsmassage, som korrigerar och löser upp knutar.

Massage har så många positiva effekter på kroppen:

- Blodcirkulationen ökar som gör att spända muskler syresätts och slappnar av och att slaggprodukter transporteras bort snabbare från musklerna.

- Minskar ansamling av stresshormon som kortisol och adrenalin. Att ha för höga halter kortisol i kroppen kan innebära att du har svårt att sova, du går upp i vikt, minskar din sexlust, ökar kroppens känslighet för smärta.

- Endorfiner (kroppens egen smärtlindring) frigörs

- Oxytocin frigörs som gör personen lugn och avslappnad

- Påverkar bindvävsbindning som ger ökad rörlighet

- Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler

- Ger en djupare och lugnare andning

- Ökar lymfcirkulationen som gör att slaggprodukter som döda hudceller, toxiner och fria radikaler rensas ur kroppen snabbare.

- Ökar koncentrationsförmågan

Ögon

Behandlingn går till på följande sätt, man fäster en spole på fransarna med lim. Därefter appliceras permanentvätska och fixeringsvätska. Behandlingen tar ca 45 min och resultatet blir en böjd ögonfrans. Beroende på dina fransars naturlig böj, längd, täthet och kvalitet kan resultatet bli varierande. Färgning av fransarna ingår. Resultatet sitter i ca 4-6 veckor.

Färgning och plock av ögonbryn.
Fransfärg
25 min 300,00 kr
Behandlingn går till på följande sätt, man fäster en spole på fransarna med lim. Därefter appliceras permanentvätska och fixeringsvätska. Behandlingen tar ca 45 min och resultatet blir en böjd ögonfrans. Beroende på dina fransars naturlig böj, längd, täthet och kvalitet kan resultatet bli varierande. Färgning av fransarna ingår. Resultatet sitter i ca 4-6 veckor.

Fötter

10 min fotbad med skrubb
10 min klipp och filning av naglar
10 min filning under fötterna
Applicering av fotkräm
Filning av naglar och applicering av lack. Lack tillkommer med 60 kr (ord.pris 79 kr), eller ta med dig eget lack.

Konsultation/handla i butiken Hudterapeut

Vill du handla produkter eller få konsultation, boka gärna in dig här. Eftersom jag ofta är upptagen i behandlingar så får du garanterat hjälp om du bokar en tid. Välkommen!

Microneedling

Inför behandlingen bokas man in på ett första möte, för att få mer information om hur behandlingen går till och tekniken som används. Det är viktigt att man går igenom vilka förväntningar och önskemål man har och vilka begränsningar som finns, dvs vad man kan åstadkomma. Man går igenom tidigare medicinsk historik, kontraindikationer och andra pågående behandlingar. Det är av yttersta vikt att man svarar så sanningsenligt som möjligt för att få rätt bedömning. Terapeuten behöver titta och känna på området och huden som skall behandlas för att bilda sig en uppfattning, därför kan man vara tvungen att avlägsna make-up ifall man har det. Man går igenom vad man bör tänka på före och efter en behandling. Man kan även få tips om andra behandlingar som kan göras i kombination för ytterligare effekt.
Man får råd om upplägg av kur, antal behandlingar och pris för detta. Bra att passa på att ställa så många frågor som möjligt, så att du känner dig säker inför behandlingen.

Konsultation ska genomföras innan bokning av första behandling.

Microneedling:
Behandlingen utförs med hjälp av Powerlite Needle Pen som har små och tunna nålar. Dessa nålar penetrerar hudens övre lager till ett djup av max 2 mm (terapeut väljer nållängd). Man skapar då en kontrollerad skada i huden som medför frisläppande av hudens naturliga tillväxtfaktorer som i sin tur stimulerar produktion av kollagen och elastin. Microneedling orsakar ett minimalt trauma för huden och kanalerna som bildats sluts efter en kort stund.

För vem passar behandlingen:

Synliga solskador, linjer, rynkor, ärr, pigmenteringar och hudbristningar. Behandlingen med Powerlite Needle Pen är snabb, säker och effektiv. Mimiska linjer kommer att finnas kvar, men med ett mildare intryck. Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Hur många behandlingar behövs:

Antalet behandlingar beror på hudtyp och vilken typ av problem som skall behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3–8 ggr. Behandlingens resultat varar inte för evigt, utan det kan vara nödvändigt att göra återbehandlingar efter 9–12 månader.

Hur ser man ut efter behandling:

Huden rodnar och blir röd. Rodnaden är en naturlig reaktion på att hudvävnaden stimuleras, samt att reparations- och kollagenaktiveringen börjar. Huden kan förbli röd och vara svullen i någon dag efter behandlingen. Vissa upplever lätt klåda och huden kan fjälla efter behandlingen. För de flesta lägger sig rodnaden inom ett dygn och man har fått en rosig frisk hudton full med lyster.

Hur ofta kan behandlingen genomföras:

Terapeuten lägger upp en behandlingsplan vid konsultationen. Vid kollagenstimulering och hudföryngrande behandling brukar ett intervall på 3-6 veckor vara lagom.
Vid enbart penetration av aktiva ingredienser kan behandlingen utföras med 1 veckas mellanrum.

Konsultation ska genomföras innan bokning av första behandling.

Microneedling:

Behandlingen utförs med hjälp av Powerlite Needle Pen som har små och tunna nålar. Dessa nålar penetrerar hudens övre lager till ett djup av max 2 mm (terapeut väljer nållängd). Man skapar då en kontrollerad skada i huden som medför frisläppande av hudens naturliga tillväxtfaktorer som i sin tur stimulerar produktion av kollagen och elastin. Microneedling orsakar ett minimalt trauma för huden och kanalerna som bildats sluts efter en kort stund.

För vem passar behandlingen:

Synliga solskador, linjer, rynkor, ärr, pigmenteringar och hudbristningar. Behandlingen med Powerlite Needle Pen är snabb, säker och effektiv. Mimiska linjer kommer att finnas kvar, men med ett mildare intryck. Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Hur många behandlingar behövs:

Antalet behandlingar beror på hudtyp och vilken typ av problem som skall behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3–8 ggr. Behandlingens resultat varar inte för evigt, utan det kan vara nödvändigt att göra återbehandlingar efter 9–12 månader.

Hur ser man ut efter behandling:

Huden rodnar och blir röd. Rodnaden är en naturlig reaktion på att hudvävnaden stimuleras, samt att reparations- och kollagenaktiveringen börjar. Huden kan förbli röd och vara svullen i någon dag efter behandlingen. Vissa upplever lätt klåda och huden kan fjälla efter behandlingen. För de flesta lägger sig rodnaden inom ett dygn och man har fått en rosig frisk hudton full med lyster.

Hur ofta kan behandlingen genomföras:

Terapeuten lägger upp en behandlingsplan vid konsultationen. Vid kollagenstimulering och hudföryngrande behandling brukar ett intervall på 3-6 veckor vara lagom.
Vid enbart penetration av aktiva ingredienser kan behandlingen utföras med 1 veckas mellanrum.
Konsultation ska genomföras innan bokning av första behandling.

Microneedling:

Behandlingen utförs med hjälp av Powerlite Needle Pen som har små och tunna nålar. Dessa nålar penetrerar hudens övre lager till ett djup av max 2 mm (terapeut väljer nållängd). Man skapar då en kontrollerad skada i huden som medför frisläppande av hudens naturliga tillväxtfaktorer som i sin tur stimulerar produktion av kollagen och elastin. Microneedling orsakar ett minimalt trauma för huden och kanalerna som bildats sluts efter en kort stund.

För vem passar behandlingen:

Synliga solskador, linjer, rynkor, ärr, pigmenteringar och hudbristningar. Behandlingen med Powerlite Needle Pen är snabb, säker och effektiv. Mimiska linjer kommer att finnas kvar, men med ett mildare intryck. Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Hur många behandlingar behövs:

Antalet behandlingar beror på hudtyp och vilken typ av problem som skall behandlas. I genomsnitt krävs en kur på 3–8 ggr. Behandlingens resultat varar inte för evigt, utan det kan vara nödvändigt att göra återbehandlingar efter 9–12 månader.

Hur ser man ut efter behandling:

Huden rodnar och blir röd. Rodnaden är en naturlig reaktion på att hudvävnaden stimuleras, samt att reparations- och kollagenaktiveringen börjar. Huden kan förbli röd och vara svullen i någon dag efter behandlingen. Vissa upplever lätt klåda och huden kan fjälla efter behandlingen. För de flesta lägger sig rodnaden inom ett dygn och man har fått en rosig frisk hudton full med lyster.

Hur ofta kan behandlingen genomföras:

Terapeuten lägger upp en behandlingsplan vid konsultationen. Vid kollagenstimulering och hudföryngrande behandling brukar ett intervall på 3-6 veckor vara lagom.
Vid enbart penetration av aktiva ingredienser kan behandlingen utföras med 1 veckas mellanrum.

Fötter

Fotbad, skrubb, klipp och filning av naglar, rensning av nagelband, borttagning av förhårdnader med skalpell och fotfil och avslutande massage med mjukgörande och närande kräm samt lackning. Ej medicinsk fotvård, vi behandlar friska fötter. Har du kartnaglar, nageltrång, svamp, vårtor etc behöver du gå till en medicinsk fotvårdsterapeut.
Fotbad, skrubb, klipp och filning av naglar, rensning av nagelband, borttagning av förhårdnader med skalpell och fotfil nagelolja och avslutande massage med mjukgörande och närande kräm. Ej medicinsk fotvård, vi behandlar friska fötter. Har du kartnaglar, nageltrång, svamp, vårtor etc behöver du gå till en medicinsk fotvårdsterapeut.

Vill du ha lack på tånaglarna boka den längre behandlingen.

Freezepen - avlägsna benigna hudförändringar

1 prick/fläck 600 kr
2 - 3 prickar/fläckar 800 kr
3 - 4 prickar/ fläckar 1000 kr

Priset beror på diameter och tjocklek på fläcken. Hur mycket dikväveoxid som går åt.

För din säkerhet ska alla hudförändringar som ska avlägsnas kollas upp av läkare.

På några sekunder avlägsnas olika benigna (godartade) hudförändringar som:

pigmenteringar/åldersfläckar
vårtor
körsbärsangiom
fibrom
skin tags
Sebboriska keratoser
Talgkörtelhyperplasi

Behandlingen är säker, snabb, effektiv och smärtfri. Med sitt mycket precisa munstycke fryser Freezpen endast bort hudförändringen och inte den omgivande, friska huden. Detta innebär att behandlingen ger minimalt obehag och få biverkningar. Det möjliggör även att hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen kan behandlas säkert.

Fläcken kan behöva behandlas 1-3 ggr. Behandlingen går fort, frysning är max 30 sekunder/fläck. På det behandlade området bildad en skorpa som ska trilla bort av sig själv. Området är läkt på 2-4 veckor. Skydda området från sol.

Klippning

Klippning inkl tvätt och fön.
Klippning av långt och tjockt hår som kräver mer tid.
Inkl. Tvätt och fön
klippning inkl. Tvätt och styling
Maskinklippning av hela håret.

Färg

Balayage
150 min 2.000,00 kr Mer info
Balayage behandling inkl nyansering i 2 olika mörkhetslägen för att skapa ett djup i botten och ljusare längder.
Priset kan variera beroende på vad vi gör och färgåtgång.

Jag har valt att inkludera en simplex bonder behandling för att skydda och minska slitaget på håret.
Klippning och balayage behandling samt nyansering i två olika mörkhetslägen för att skapa en mörkare botten och ljusare längder.
Priset kan variera beroende på färg och tidsåtgång.

Jag har valt att inkludera en simplex bonder behandling för att skydda och minska slitaget på håret.
Färgning av botten, vi drar ev ut färgen på längder i schamponeringen.
Priset kan variera beroende på tids och förgåtgång.

Detta bokningsalternativ gäller EJ utväxt av folieslingor.
Bottenfärg och folieslingor
kostnad tillkommer vid extra färg och tidsåtgång.


Jag har valt att inkludera en simplex bonder behandling för att skydda och minska slitaget på håret.
Vi färgar botten lägger slingor och klipper.
Priset kan variera beroende på vad vi gör och färgåtgång

Jag har valt att inkludera en simplex bonder behandling för att skydda och minska slitaget på håret.
Vi färgar botten och klipper.
Priset kan variera beroende på färg och tidsåtgång.

Detta bokningsalternativ gäller EJ utväxt av folieslingor.
Ca 10 st foliepaket,rekommenderas tex för att sudda ut en utväxt lätt, eller ge en solkysst effekt runt ansiktet.
Inkl lättare styling
Ca 10st folieslingor och klippning.
Rekommenderas för att sudda ut en utväxt lätt eller tex ge en solkysst känsla runt ansiktet.

Folieslingor.
Priset kan variera beroende på tid och färgåtgång.
Denna behandling inkluderar en simplex behandling som vårdar och stärker håret.
Folieslingor och klippning.
Priset kan variera beroende på tid och färgåtgång

Jag har valt att i inkludera en simplex bonder behandling för att skydda och minska slitaget på håret.
Färgning av hela håret
Priset kan variera beroende på färgåtgång och önskemål.
Denna behandling inkluderar en simplex behandling som vårdar och stärker håret.
Vi färgar hela håret och klipper.
Priset kan variera beroende på tids och färgåtgång.
Klippning och nyansering eller glossing
En nyansering är perfekt att göra mellan tex slingbehandlingar får att fräscha upp tonen/få bort guldiga inslag mm

En glossing är en vårdande färgbehandling likt en nyansering men ger extra vård och glans,passar perfekt till ett solblekt hår sim behöver vård + fräscha upp en solblekt färg

Tvätt och fön

En intensivkur som passar just ditt hår,hårbottenmassage samt lättare styling .
hårtvätt med massage samt föning

Botox

Välj ett av följande områden: horisontella linjer i pannan, kråksparkar runt ögonen, arga rynkor mellan ögonbrynen, näsrynkor (bunny-lines), sura mungipor eller ögonbrynslyft.
Välj tre av följande områden: horisontella linjer i pannan, kråksparkar runt ögonen, arga rynkor mellan ögonbrynen, näsrynkor (bunny-lines), sura mungipor eller ögonbrynslyft.
Välj två av följande områden: horisontella linjer i pannan, kråksparkar runt ögonen, arga rynkor mellan ögonbrynen, näsrynkor (bunny-lines), sura mungipor eller ögonbrynslyft.
Priset dras av på behandling som bokas inom 1 månad efter utförd konsultation.
Återbesök eller telefonavstämning ingår alltid vid botox och fillers vid behov.

Konsultation Frisör

Konsultation för tex färg, klipp och hårvård, välkommen!

Styling

Om du vill ha en lite längre styling med värmeverktyg i samband med din behandling
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Salongen

Salongen är en hudvårds- och frisersalong i Österskär i Österåker.

Vi erbjuder ansiktsbehandlingar, masssge, vaxning, pedikyr, manikyr, permanent fransböj, klippning, färgning och hårstyling samt injektionsbehandlingar (botox och fillers) utförd av överläkare.

Vi erbjuder hudvårdsprodukter från Decléor, Elemis, Priori, bareMinerals, LCN, Durance och Panier des sens. Samt hårvårdsprodukter från Davines.

Betalning med swish, kort eller faktura till företag. Ej kontanter.

Varmt välkommen.

Show contact information
Web side
Åpningstider Se bokningsbara tider i kalendern. Butiken öppen fredagar kl.16-18.
Adresse
Generalsvägen 94 A
184 51 Österskär
Österskärs lanthandel
Åpne i Google Maps 🗗