Vad vill du boka?

Välkommen till oss på Tott Spa!

Vi är numera två terapeuter på Tott hotel som kommer göra vårt bästa för att ge dig en fantastisk upplevelse och behandling anpassad för dina behov. För att boka tid klickar du på den terapeut du vill boka hos.

Vissa behandlingar gör bara en av oss och det går då inte att boka två tider samtidigt av den behandlingen. Vill ni ha tid samtidigt kan ni kika på respektive terapeut vilka behandlingar ni kan boka.

//Anna & Maria


Åre All Mountain Massage

Anna Johansson driver Åre All Mountain Massage och är utbildad massageterapeut. För att lösa problem i rörelseapparaten på bästa sätt har jag största fokus på idrottsmassage, terapeutiska behandlingar med laser, elektroterapi och dry needling, men utför även klassisk djupgående massage och avkopplande spabehandlingar.


Åre fjällfrid massage & spa By M

Maria Riikola driver Åre fjällfrid massage & spa By M och är utbildad massage-, spa- och hud-terapeut. Jag tar hand om dig vare sig det handlar om muskler, hudvård eller en härlig spabehandling. Hos mig kan du bl.a boka en hudterapeutisk ansiktsbehandling som är anpassad helt efter din hud eller en klassisk djupgående massage där hon tar hjälp av koppar för att även arbeta med din bindväv.

 


Åre All Mountain Massage är ansluten till Actiway och Friskvårdsportalen, passa på att utnyttja din friskvårdspeng på semestern.

Om du inte bor på hotellet och vill bada eller träna i samband med din behandling tillkommer en avgift på 120 kr som betalas i receptionen. Du får då låna handduk som du hämtar i spa-receptionen på nere plan. Det går inte att betala för behandlingen på din rumsnota eller i receptionen. Du kan betala på plats med kort, Swish eller via något av de alternativ som finns i samband med bokning online.

För gäster boende på Tott hotell ingår träning i boendet. Bokning av träningspass sker i Totts reception.

 


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Spabehandling

Skulle också kunna döpas till sportkuren. En utmärkt behandling efter en dag på fjället, fysisk aktivitet eller en tuff dag på jobbet.

Behandlingen inleds med en kroppspeeling som innehåller magnesiumsalt. Peelingen avlägsna gamla förbrukade och torra hudceller samt får muskulaturen att återhämta sig snabbare. Därefter följer ett härligt kurbad med massagestrålar som ökar blodcirkulationen. Behandlingen avslutas med massage.
En avkopplande men ändå kraftfull massage för hela kroppen. Likt Susabäckens flödande vatten sätts din blodcirkulation igång. Behandlingen avslutas med en ansiktskur där rengöring, peeling, massage, mask, kräm och ögonkräm ingår.
Din kropp och ditt sinne får total avkoppling!
En avkopplande men ändå kraftfull massage för hela kroppen. Likt Susabäckens flödande vatten sätts din blodcirkulation igång. Din kropp och ditt sinne får total avkoppling.
Du väljer om du vill ha ett stilla, tyst och avstressande kurbad, som får dig att känna total avslappning och värme i hela kroppen. Eller ett bad med massagestrålar som hjälper stela muskler att mjukas upp. Perfekt efter en kylig dag på fjället eller om du känner dig stressad. Stilla bad passar även bra för gravida.
En härlig avslappnande behandling med varma stenar.

Värmen från de varma stenarna har en cirkulations höjande effekt på trött och stel muskulatur, lindrar smärta och påskyndar återhämtningen.

Behandlinge inleds med att
Hela kroppen masseras omväxlande med varma stenar och masagegrepp och avslutas med rengöring, peeling, mask.
Unna dig en härlig avslappning efter en dag på fjället oavsett årstid.
Börjar med peeling och massage på fötter och underben,
följt av en ansiktsritual med rengöring, peeling, massage av ansikte, nacke och händer. Därefter följer mask och sist avslutande ansiktsprodukter.
Ansiktsritual där du får en mjuk och len hy samt total avkoppling. Rengöring, peeling, massage av ansikte, nacke och händer samt mask och avslutande ansiktsprodukter ingår.

En skön behandling för trötta fötter.
Du börjar med ett varmt fotbad följt av peeling och massage för fötter och underben. Behandlingen avslutas med en skön kräm som fuktar och ger mjukare fötter.
En härlig avslappnande behandling med varma stenar.

Värmen från de varma stenarna har en cirkulations höjande effekt på trött och stel muskulatur, lindrar smärta och påskyndar återhämtningen.

Hela kroppen masseras omväxlande med varma stenar.
Hudterapeutisk Ansiktsbehandling

En djupgående ansiktsbehandling som skräddarsys efter din hudtyp.

I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, ansiktsmassage, peeling, ånga för en effektivare portömning, mask och skalpmassage. Behandlingen avslutas med serum, ögonkräm och ansiktskräm. I denna ansiktsbehandling ingår även färgning av fransar och bryn samt formning av bryn.
En djupgående ansiktsbehandling som skräddarsys efter din hudtyp.

I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, ansiktsmassage, peeling, ånga för en effektivare portömning, mask och skalpmassage. Behandlingen avslutas med serum, ögonkräm och ansiktskräm.
Behandlingen inleds med massage för rygg, nacke och axlar. Därefter följer en djupgående ansiktsbehandling där produkter väljs efter din hudtyp. I den ingår rengöring, ansiktsmassage, peeling, ånga för en ännu effektivare portömning, mask, skalpmassage, serum, ögonkräm och ansiktskräm.

Vackra ögon

Du väljer om du vill ha dina bryn eller fransar färgade.

Svensk klassisk massage

Helkroppsmassage med klassiska massagegrepp för avslappning och välbefinnande. Massagen går också att skräddarsy efter dina eventuella problemområden.
Svensk Klassisk Massage, du väljer om du vill ha massage på tex rygg, ben eller halvkropp.
Helkroppsmassage med klassiska massagegrepp för avslappning och välbefinnande. Massagen går också att skräddarsy efter dina eventuella problemområden.
Medlem i Massörerna

Åre All Mountain Massage

Anna är utbildad på Axelsons i Stockholm och är certifierad i branchorganisationen
Svensk Massage.
Anna är även utbildad i Dry needling, triggerpunkt behandling, laser och stötvåg.
Hon fortutbildar sig så ofta hon kan.

Anna är utbildad massageterapeut för häst och snart färdig Equiopat, rehabilitering och behandling på häst hos UPH.nu

"Min drivkraft är att lösa problem och jag brinner för att få människor och djur att må bra."


Maria är certifierad och kvalitetssäkrad vi Kroppsterapeuternas yrkesförbund och har läst Spa-programmet via Umeå Universitet. Utbildningens betoning låg på bl. a spabehandlingar, klassisk massage inkl. triggerpunktsbehandling, fysisk aktivitet samt avspänning och återhämtning med övergripande metod för stresshantering.

Maria är också utbildat ekologisk hudvårdsterapeut via Scandinavian Academy for Spa and Beauty (f.d. Åre Spa School)

"Mitt intresse för människokroppen och dess helhet har alltid funnits där. Genom egna erfarenheter av bl. a skador och överbelastningar tror jag mig ha en större förståelse för olika problem och därmed kunna hjälpa dig till ett ännu bättre välmående."Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande öppettider
Både varadagar och helg.
Adress
Tottvägen 111 (Tott Hotell)
837 51 Åre
Öppna i Google Maps 🗗