Vad vill du boka?

Välkommen till A Lotta Loves yoga schema.

Nu under våren kommer det att vara klasser på oregelbundna  dagar som erbjuds. Det blir lite olika typer av special klasser som dyker upp allt eftersom. Håll utkik så du inte missar något som du vill vara med på.


Alla klasser är för nybörjare.

För mer utförlig info om klasserna, klicka på "mer info" under klassens namn.För att boka A Lotta Loves andra tjänster m.m klicka här ---> http://alottalove.bokadirekt.se


Söndag 29 april

18:00
150 min
EN WORKSHOP SOM GÅR IN PÅ DJUPET.
Du kommer få arbeta med fokus på selfmyofascial release tillsammans med YIN yoga och andningsövningar.

Du kommer att få övningar som bearbetar och masserar muskler, bindväv och ligament. Det är perfekt för dig med en aktiv livsstil, för dig som åker skidor, är löpare, eller är aktiv med annan typ av träning, eftersom du förbättrar kvalitén i musklerna, ökar rörligheten och prestationsförmågan samt minskar skaderisken.
Det är lika värdefullt om du har ett stillasittande arbete och har mycket muskelspänningar eller smärta.

Det är som att ge sig själv en lång välgörande helkroppsmassage samt fysisk och mental detox!
Du går hem med en känsla av välbehag.

REKOMMENDERAR STARKT: Ha med vattenflaska!

Pris 300 kr, eller 2 stämplar på ditt 10-kort.

Måndag 7 maj

18:30
90 min
Tillåt din inre form få support, avlastning men också utvecklande motstånd. Med yogagunga som redskap får du tillgång till en annan dimension av din yoga praktik. Klassen blandas med dynamiska flöden och stunder där du får tid att utforska positioner mer i stillhet. Styrka, rörlighet och balans med support.

Måndag 14 maj

18:30
90 min
Slow Flow
Platser kvar Mer info
En dynamisk klass med sköna flöden där du får möjligheten att öka din flexibilitet, bygga upp kroppsstyrka och utmana din balans. Du guidas med medvetna steg inifrån och ut. För att bli mer sammankopplad med kropp och sinne.

Tisdag 22 maj

18:30
90 min
Yin yoga och selfmyofacial release i en härlig kompott för kropp och knopp.

Du kommer att få använda dig av bollar och block bearbetar och masserar muskler, bindväv och ligament. Varvat med yin yoga.

Det är perfekt för dig med en aktiv livsstil, för dig som åker skidor, är löpare, eller är aktiv med annan typ av träning, eftersom du förbättrar kvalitén i musklerna, ökar rörligheten och prestationsförmågan samt minskar skaderisken.
Det är lika värdefullt om du har ett stillasittande arbete och har mycket muskelspänningar eller smärta.

Det är som att ge sig själv en lång välgörande helkroppsmassage samt fysisk och mental detox.

Söndag 27 maj

18:00
120 min
Du kommer att rota dig i moder jord för trygghet, stabilitet och grundning. Ju djupare rötter och stabilare grund desto mer utrymme att växa och gro.

En klass som startar i det stillsamma och meditativa yin där du låter din muskelrusning mjukna och landar i stillhet för att sedan låta musklerna varsamt vakna till ur sin passivitet för att långsamt flöda ut i rörelse. Bortom bildliga arkitekturer in till känslan som infinner sig i kropp och sinne. En resa genom dina dimensioner.

Investering: 300 kr eller 2 stämplar på ditt 10 kort.