Vad vill du boka?

Kampanjerbjudanden!

1.  Fräscha upp huden med Restylane Skinbooster
Köp 
två Skinboosterbehandlingar (1 ml per gång) och du får den 3:e behandlingen gratis! Ordinarie pris för 1 ml, 2 500 kr.

2. 
Köp en Botox eller fillerbehandling, få en Restylane Skinbooster
för endast 1 500 kr! Ordinarie pris 2 500 kr

Båda behandlingarna görs vid samma tillfälle.

3. Lyft utan kirurgi med ULTHERAPY, 20% rabatt

4. Radiesse nu 1 000 kr rabatt per ampull (1,5 ml). Ordinarie pris 5 000 kr. 

– filler för hudföryngring och konturering

5. Vackra släta händer

40% rabatt på behandling av handryggar med Radiesse.

Du får 2 stycken Radiesse (2 x 1,5 ml), för 6 000 kr (ordinarie pris 10 000 kr).

 


ALLTID låga priser på Botox & Fillers

För en ampull Botox (50 units) betalar du 2 500 kr. Det räcker till 2 – 3 områden i ansiktet.

1 ml filler, Restylane, Juvederm eller Emervel, kostar 3 000 krKlarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Behandlingar

Botoxbehandling i Stockholm har alltid låga priser! Betala 2500 kronor för en ampull Vistabel 50 Units. Det räcker i regel till 2 och ibl. 3 områden i ansiktet.

Botulinumtoxin A, även kallat Botox, Vistabel, Azzalure, Dysport, justerar balansen mellan olika muskler och kan behandla bekymmers- och pannrynkor, kråksparkar, bunny lines över näsryggen, gummy smile. Även hakan kan sänkas för att skapa en mer harmonisk profil. Behandlingen kan också lyfta mungiporna eller läpparna för att åstadkomma ett "leende"intryck. Halsrynkor kan reduceras och käklinjer kan förstärkas om behandlingen utförs rätt. Botulinumtoxin kan även användas för att dämpa tuggmuskeln vid tandgnissling eller spänningshuvudvärk, migrän och kroniska nack-rygg smärtor. Botox används också för att ta bort överdriven svettning under armar, händer, fötter eller annat ställe på kroppen.

Botulinum toxin lämpar sig bäst för behandling av dynamiska rynkor som uppträder nä vi använder och rör musklerna. Djupare rynkor som finns när man är helt avslappnad i ansiktet behandlas bäst med fillers som till exempel Juvederm, Restylane, Emervel och Belotero.


En Botoxbehandling kan med fördel kompletteras med Skinbooster, Filler, PRP, Tråd lyft. Kan utföras både på kliniken i Stockholm och Göteborg.
En fillerbehandling minskar finare linjer, rynkor, skapar volym och förbättrar hudens elasticitet och struktur. Filler kan användas för hudföryngring av ansiktet, händer, hals och dekolletage. Det används vidare för att definiera en tydligare läppkontur, kindben, haka, näsa och käklinje. Vidare kan filler förstora och återfukta läppar, fylla i och ta bort grova linjer i pannan, de så kallade bekymmersrynkorna.

Även rynkorna mellan näsa och mun, kråksparkarna, rök- och skrattrynkorna kan reduceras med hjälp av filler. Man kan också åstadkomma ett ögonbrynslyft med fillerbehandling, ta bort mörka ringar under ögonen och på så vis få trötta ögon att se piggare ut. Mungipor kan göras "gladare" och acneärr kan slätas ut.

"Skinboosters" är också en typ av filler som vanligen används i ansiktet, på händer, dekolletage och hals. Det skapar en jämnare hudstruktur med ökad lyster och elasticitet.

Fillerbehandlingen ges alltid av läkare.
Priset är beroende av hur ånga milliliter man använder. Från 2500 kr och uppåt

Filler kan med fördel kombineras med Botox, PRP- behandling, Trådlyft, och kollagenstimulerande laserbehandlingar.
Behandlingarna utförs Stockholm

Skinbooster Restylande Vital / Vital light:
Priser fr 2500 kr

Hudens innehåller hyaluronsyra, en naturlig sockerart som har stor förmåga att binda vatten, och detta ger huden volym och elasticitet. När huden åldras minskar mängden hyaluronsyra, och därmed mängden vatten i huden. Det leder till en rynkigare och mer hopsjunken hud.

Restylane Skinboosters är en tunnflytande gelé som injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och få huden att se slätare, yngre och fräschare ut. Effekten är diskret och kommer steg för steg, eftersom man ofta gör flera behandlingar i serie. Vetenskapliga studier har också visat att man får ytterligare utslätning och hudelasticitet under månaderna efter en behandlingsserie med Restylane Skinboosters. Elasticiteten förbättras ända upp till 6 månader efter behandlingen, vilket beror på en stimulering av kroppens eget kollagen. Hudförbättringen verkar vara bestående.

Förutom ansiktet så passar Skinboosters särskilt bra för att behandla halsen, dekolletaget, händer, överarmar och örsnibbar. Skinboosters passar också utmärkt för diskreta läppkontureringar och för att behandla tunna fina rynkor som t.ex. runt munnen, på kinderna med mera. För behandling av acneärr kan man kombinera vanlig fillers och Skinboosters.

Vilka rynkor kan behandlas med Skinboosters?

Restylane Skinboosters är mer tunnflytande än andra hyaluronsyrafillers och passar bra för behandling av fina linjer och de allra första diskreta rynkorna. Precis som andra fillers innehåller de lokalbedövning så behandlingen går snabbt och enkelt.

Skinboosters kan med fördel kombineras med, Botox, Filler, PRP och Tråd lyft. Den utförs både på vår klinik i Stockholm och Göteborg.
RADIESSE, EN UNIK SEMI-PERMANENT FILLER FÖR LYFT, KONTURERING OCH HUDFÖRYNGRING MED LÅNGTIDSVERKANDE KOLLAGENSTIMULERING.

Nu introducerar Adel Estetik en helt ny filler som har unika egenskaper. Den består av syntetiskt kalcium, ett biologiskt material som har använts i över tjugo år inom ortopedi, tandvård och öron-näsa-halsvård. Radiesse är biokompatibelt och försvinner efterhand ur kroppen. Effekten av EN injektion VARAR I 12 MÅNADER eller längre.

Radiesse kan användas både som en vanlig FILLER och för HUDFÖRYNGRING. Produkten ger tydlig rynkutfyllnad och volymökning. Samtidigt stimuleras kollagenproduktionen genom att fibroblaster aktiveras. Huden föryngras och kommer på sikt bli mer jämn och se fräschare ut.

Används Radiesse endast som en behandling för hudföryngring (en slags skinbooster), passar den särskilt bra för att behandla hals, dekolletage, händer, ansikte, överarmar och örsnibbar.

Som filler är behandlingen utmärkt för att skapa diskreta läppkontureringar, ta bort tunna fina rynkor runt munnen, fylla nasolabiala vecket, bygga kindben, näsrygg, framhäva käklinjer och haka.

Effekten är omedelbar. För behandling av acneärr kan man med fördel kombinera filler- och hudföryngringsbehandling.

Priset gäller för 1,5 ml Radiesse. Mer information finner du på vår hemsida.


LASERPEELING AV ANSIKTE/ HUDFÖRYNGRING

LÄTT PEELING
Denna behandling är en peeling av hudens yttre hudlager, epidermis. Den förfinar hudens struktur, minimerar porer och ojämnheter. Huden får tillbaka sin fräschör. Passar utmärkt som alternativ till aggressiv kemisk peeling som ofta innebär mer obehag och konvalescens. Rekommenderas särskilt i slutet av sommarsäsongen då gammal solbränna grånat och sitter kvar.
Passar personer i alla åldrar. Solning bör undvikas minst en vecka innan behandling och fyra veckor efter.
Laserpeeling görs med Erbium Laser. För mer information, läs mer på vår hemsida.

MEDIUM PEELING
Denna peeling är vår mest populära hudföryngringsbehandling. Även här behandlas hudens yttre lager, epidermis. Effekten är direkt synbar: jämnare hudyta, minskade porer, mer spänst genom ökad kollagenstimulering. Huden får tillbaka sin fräschör. Inom kort uppkommer en vacker lyster i huden, det tar dock några månader innan slutresultatet kan ses fullt ut.
Behandlingen passar personer i alla åldrar. Solning bör undvikas minst en vecka innan behandling och fyra veckor efter.
Laserpeeling görs med Erbium Laser.

För mer information, läs mer på vår hemsida.
SVETTBEHANDLING MED BOTOX
Pris fr 3000 Kr.
Primär hyperhidros ( Patologisk svettning), är ett vanligt tillstånd som drabbar ca 3 % av befolkningen. Man kan ha onormalt hög svettproduktion i armhålor, handflator, fotsulor, ansikte eller ljumskar. Men det finns en effektiv svettbehandling, injektion av läkemedlet botulinumtoxin.

Behandlingen mot armsvett och svettning i ansikte eller ljumskar gör inte särskilt ont och bedövning behövs inte. Svettbehandlingen mot armsvett, ansiktssvett och ljumsksvett ger oftast inga biverkningar, möjligen svag rodnad eller ömhet de första dagarna. Behandlingen inleds med ett svettest (Minors test) där huden penslas med jod och stärkelse och svettkörtlarnas utbredning kartläggs. Därefter injicerar man med små tunna nålar där det finns svettkörtlar.

Behandling av hand- och fotsvett görs däremot med bedövning och innebär då inget större obehag. Efter hyperhidrosbehandling upphör svettningarna i det närmaste helt, och effekten sitter i 5-9 månader, varefter en ny behandling görs.

BEHANDLING AV TANDGNISSLING OCH TANDPRESSNING MED BOTOX
Pris från 3000 Kr.
Tandgnissling (bruxism) och tandpressning är vanliga problem. Vid behandling botox blockeras nervsignaler till tuggmuskulaturen som pressar ihop käkarna. Effekten av behandlingen uppkommer gradvis och når maximal effekt inom 14 dagar. Dess varaktighet är cirka 4 månader, men varierar individuellt. Riskerna med botox är få men biverkningar kan förekomma. Bland annat kan försvagning i tuggmuskulaturen och i vissa fall muntorrhet uppkomma.

BOTOXBEHANDLING MOT MIGRÄN OCH SPÄNNINGSHUVUDVÄRK
Pris från 3000 Kr.
7 av 10 blir hjälpta med hjälp av botoxbehandling. När botox injiceras blockeras nervsignalerna som får muskler att spännas. På så vis bidrar en botoxbehandlingen till spänningshuvudvärk kan reduceras eller helt tas bort.

Effekten av en botoxbehandling mot migrän och huvudvärk börjar ha full effekt efter en vecka och består sedan i 3-4 månader.

Konsultation inför en Ultherapy, laser (undantag laserpeeling), trådlyft eller ögonlocksoperation är obligastorisk. Bestämmer du dig att införa behandlingen inkluderas kostnaden i priset.
Har du frågor om Botox eller Filler behandling vänligen kontakta oss helst via mail på stockholm@adelestetik.se.

Adel Estetik

Vi utför behandlingar inom minimal estetisk kirurgi såsom Botox , Filler, Skinbooster, laser, ansiktslyft med tråd, PRP och ögonlocksoperationer. Nu även ULTHERAPY, metoden som når kirurgiskt djupa nivåer utan kniv och skapar ett LYFT. V

Behandlingarna ges av legitimerad läkare, specialist i allmänmedicin och allmänkirurgi med 30 års klinisk erfarenhet.

Telefon 0708 10 20 10
Webbsida
E-post
Adress
Kungsgatan 48
111 35 Stockholm
(mitt emot Hötorget)