1. Hem
 2. Träning Härnösand

AG Träning & Hälsa

betyg4.9 Fantastiskt bra(153 betyg)
Kanaludden 4, 871 31, Härnösand
Välkommen till AG Träning & Hälsa! Vi erbjuder Personlig Träning, Gruppträning & Massage till privatpersoner och företag* i och kring Härnösand.  AG Träning & Hälsa riktar sig till dig som vill bli skadefri, nybörjare inom träning, van motionär, elitmotionär och elitaktiv, ung som senior.  Vi finns här för dig om du vill ha hjälp med din träning eller behandling för att få bättre förutsättning till utveckling eller minskad smärta.  *Representerar du ett företag så kontakta oss via mail för ett separat prisförslag.

Boka tjänst

Träning

 • Coachsamtal
  30 minuterMer info
 • Personlig Träning
  60 minuter, 745 krMer info
 • PT-Duo
  60 minuter, 1 100 krMer info

Gruppträning

 • 3D-Fys
  60 minuter, KostnadsfriMer info

Massage

 • Massage 30 min
  30 minuter, 430 krMer info
 • Massage 45 min
  45 minuter, 550 krMer info
 • Massage 60 min
  60 minuter, 675 krMer info

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
153 betyg
Christina S.
Bra och adekvat massage

Visa mer

Anna F.
3D-Träning med Anna är roligt och utmanande. Anna är bästa coachen.

Visa mer

Lena P.
Anna är grym på det mesta inom sitt område. Jag började träna med Anna genom mammaträningen. Efter det har hon har hjälpt mig jättemycket med massage och övningar när jag har haft ont. Har provat alla olika pass samt pt timmar och massage. Hon är kunnig och väldigt behaglig och rolig som person. Rekommenderas verkligen på alla områden.

Visa mer

Milla A.
Helt fantastisk massage! Trivsam miljö och Anna är otroligt duktig och trevlig. Rekommenderar alla att boka en tid för massage, hon anpassar massagen efter dina önskemål. Bästa massagen jag har varit på!

Visa mer

Om företaget

AG Träning & Hälsa erbjuder friskvårdslösningar för privatpersoner och företag. Vi erbjuder personlig träning, gruppträning och massage. Vi föreläser även inom kost och hälsa.

Bilder

Inga bilder ännu.
Detaljer och kontakt