Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Fotlyx - Unna dig lite vardagslyx och njut av ett fotbad med rengöring och peeling. Därefter följer en avkopplande massage av fötter och underben. Många av fotens zoner aktiveras vilket påverkar ditt allmäntillstånd på ett positivt sätt. Avslutas med insmörjning av dina fötter med en mjukgörande fotkräm och en cirkulationsökande mjölk på underben. Alla produkter som ingår i behandlingen består av kallpressade, vegetabiliska oljor samt verksamma örter som är  helt rena, utan konserveringsämnen och tillsatser. 
Passa på att unna dig en tilläggsbehandling i samband med annan behandling (Rekommenderas tillsammans med fotmassage):

FotSPA - rengöring, peeling och insmörjning av dina fötter med ekologiska hudvårdsprodukter från Scandinavian herbs.
Passa på att unna dig en tilläggsbehandling i samband med annan behandling. (Rekommenderas tillsammans med handmassage):

HandSPA - rengöring och insmörjning av dina händer med ekologiska hudvårdsprodukter från Scandinavian herbs
Passa på att unna dig en tilläggsbehandling i samband med annan behandling:

Skalpmassage - Det är otroligt avslappnande och skönt att få massage på huvudet

Ansiktsbehandling

Gör ett minilyft - ansiktsbehandling med rena produkter helt utan tillsatser och konserveringsämnen . Vi gör en rengöring, lägger en fuktgivande mask med blåstång (stärker celluppbyggnad) och avslutar med ögonkräm, ansiktsmassage med återfuktande morotsolja och havets mirakel.
Ansiktsbehandling med helt rena, ekologiska produkter utan konserveringsämnen och tillsatser. Vi gör en rengöring och peeling, lägger en fuktgivande mask med blåstång (stärker celluppbyggnaden) och avslutar med ögonkräm, ansiktsmassage med återfuktande morotsolja och ansiktskräm utifrån din hudtyp. Avslappnande massage i ansikte, hals och nacke ingår.

Massage

En lättillgänglig form av massage som fyller på din energi! Du sitter med kläderna på i en massagestol och får en massage som är både stimulerande och avslappnande. Energimassage passar perfekt för dig som har ett stillasittande arbete. Massagen utförs framförallt på axlar, rygg och nacke. Även armar och händer masseras.
Unna dig lite vardagslyx och njut av en avkopplande massage av fötter och underben. Många av fotens zoner aktiveras vilket påverkar ditt allmäntillstånd på ett positivt sätt.
Unna dig lite vardagslyx och njut av en avkopplande massage av dina händer. Många av handens zoner aktiveras vilket påverkar ditt allmäntillstånd på ett positivt sätt.
Lagom massagetid om du är lite trött i några muskler, tex nacke och rygg
Den massagetid de flesta väljer och som är lagom om du har ett problemområde eller behöver komma ner i varv. Vi hinner med rygg och nacke samt ben/armar eller fokus på rygg och nacke.
Massagetid med utrymme för t.ex helkropp fram eller baksida.
Vi hinner med hela kroppen, fram- och baksida, om så önskas. 
Under behandlingen ligger du varmt nedbäddad. Det är bara den kroppsdel som behandlas, t.ex framsida ben, som inte har en filt på sig. Behandlingen utförs med lätta strykningar efter ett medvetet mönster. För de som är beröringskänsliga kan strykningarna ske utanpå kläderna. Under behandlingen är det viktigt att du känner dig trygg och varm. Därför anpassas behandlingen efter varje individ.

Skrädderi

Har du en dröm om ett plagg du vill få uppsytt utifrån dina personliga önskemål? Med din idé och min kunskap inom mönsterkonstruktion och skrädderi skapar vi tillsammans en unik kreation. Utifrån det vi enas om ritar jag mönster, klipper till och sen är det dags för första provningen....

Ett första möte kostar inget.
Vid nysömnad av din kreation går det oftast åt en till två provningar för att stämma av, göra mindre justeringar och få allt att stämma.
När du behöver hjälp med att sy upp, lägga ut, sy in eller laga ett plagg så är du välkommen att boka en tid här. Besöket kostar inget utan ingår i slutpriset beroende på vad du behöver hjälp med.

AHA - Annas HelhetshälsA

Jag är certifierad massageterapeut med mer än 15 års arbetslivserfarenhet av massage och hälsa.

Jag erbjuder även företagsmassage och kommer gärna ut till företag.

Med två gesällbrev inom skrädderi samt praktik på modehuset Dior i Paris förverkligar jag med stor yrkesskicklighet dina skräddarsydda drömmar och önskemål.

Välkommen med din bokning!
Betala kontant eller med Svish.

Telefon 0732016418
Webbsida
E-post
Öppettider Vardagar och helger. Se kalendern för bokningsbara tider.
Adress
Ulvåsavägen 4
582 47 LINKÖPING
Valla