Vad vill du boka?


AHA - Annas HelhetshälsA 
Hälsa & Skrädderi
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandling

I denna behandling får du det bästa av två världar. Vi inleder med en välgörande massage på rygg-axlar-nacke eller så anger du egna önskemål vid bokningen. I ansiktsvården använder vi produkter från Scandinavian Herbs som endast består av vegetabiliska oljor och verksamma örter dvs inga tillsatsämnen ingår. Rengöring, peeling, mask, serum samt ögon- och ansiktskräm ingår samt massage på hals, dekoltage och ansikte.
Gör ett minilyft - ansiktsbehandling med rena produkter helt utan tillsatser och konserveringsämnen . Vi gör en rengöring, lägger en fuktgivande mask med blåstång (stärker celluppbyggnad) och avslutar med ögonkräm, ansiktsmassage med återfuktande morotsolja och havets mirakel.
Ansiktsbehandling med helt rena, ekologiska produkter från Scandinavian herbs utan konserveringsämnen och tillsatser. Vi gör en rengöring och peeling, lägger en fuktgivande mask med blåstång (stärker celluppbyggnaden) och avslutar med ögonkräm, ansiktsmassage med serum och ansiktskräm utifrån din hudtyp. Avslappnande massage på hals och dekoltage ingår också.

Massage

Lagom massagetid om du är lite trött i några muskler, tex nacke och rygg
Den massagetid de flesta väljer och som är lagom om du har ett problemområde eller behöver komma ner i varv. Vi hinner med rygg och nacke samt ben/armar eller fokus på rygg och nacke.
Massagetid med utrymme för t.ex helkropp fram eller baksida.
Vi hinner med hela kroppen, fram- och baksida, om så önskas. 
Vår längsta behandling. För dej som vill ha mycket massage.
Har du problem med svullna kroppsdelar på grund av för mycket vätska i kroppen? Ditt lymfsystem kanske inte arbetar som det ska? Då är lymfmassage ett bra alternativ för dej att under avkoppling samtidigt få igång lymfflödet. En del personer drabbas av lymfödem efter operationer och andra föds med ett trögt lymfsystem vilket visar sig genom en svullen kropp, svullna kroppsdelar och stora fettansamlingar på till exempel lår och armar.
Under behandlingen ligger du varmt nedbäddad. Det är bara den kroppsdel som behandlas, t.ex framsida ben, som inte har en filt på sig. Behandlingen utförs med lätta strykningar efter ett medvetet mönster. För de som är beröringskänsliga kan strykningarna ske utanpå kläderna. Under behandlingen är det viktigt att du känner dig trygg och varm. Därför anpassas behandlingen efter varje individ.
En lättillgänglig form av massage som fyller på din energi! Du sitter med kläderna på i en massagestol och får en massage som är både stimulerande och avslappnande. Energimassage passar perfekt för dig som har ett stillasittande arbete. Massagen utförs framförallt på axlar, rygg och nacke. Även armar och händer masseras.
Fotlyx - Unna dig lite vardagslyx och njut av ett avkopplande fotbad. Därefter följer en avkopplande massage av fötter och underben. Många av fotens zoner aktiveras vilket påverkar ditt allmäntillstånd på ett positivt sätt. Avslutas med insmörjning av dina fötter med en mjukgörande fotkräm och underbenen får en cirkulationsökande mjölk. Alla produkter som ingår i behandlingen består av kallpressade, vegetabiliska oljor samt verksamma örter som är  helt rena, utan konserveringsämnen och tillsatser. 
Unna dig lite vardagslyx och njut av en avkopplande massage av dina händer. Många av handens zoner aktiveras vilket påverkar ditt allmäntillstånd på ett positivt sätt.

Tjänster

Passa på att unna dig en tilläggsbehandling i samband med annan behandling (Rekommenderas tillsammans med fotmassage eller ansiktsbehandling):

FotSPA - fotbad, rengöring, peeling och insmörjning av dina fötter med ekologiska hudvårdsprodukter från Scandinavian herbs.
Passa på att unna dig en tilläggsbehandling i samband med annan behandling. (Rekommenderas tillsammans med handmassage och ansiktsbehandling):

HandSPA - handbad, rengöring och insmörjning av dina händer med ekologiska hudvårdsprodukter från Scandinavian herbs.
Passa på att unna dig en tilläggsbehandling i samband med annan behandling:

Skalpmassage - Det är otroligt avslappnande och skönt att få massage på huvudet

Skrädderi

Har du en dröm om ett plagg du vill få uppsytt utifrån dina personliga önskemål? Med din idé och min kunskap inom mönsterkonstruktion och skrädderi skapar vi tillsammans en unik kreation. Utifrån det vi enas om ritar jag mönster, klipper till och sen är det dags för första provningen....

Ett första möte kostar inget.
Vid nysömnad av din kreation går det oftast åt en till två provningar för att stämma av, göra mindre justeringar och få allt att stämma.
När du behöver hjälp med att sy upp, lägga ut, sy in eller laga ett plagg så är du välkommen att boka en tid här. Besöket kostar inget utan ingår i slutpriset beroende på vad du behöver hjälp med.

AHA - Annas HelhetshälsA

Jag är certifierad massageterapeut med mer än 15 års arbetslivserfarenhet av massage och hälsa.

Jag erbjuder även företagsmassage och kommer gärna ut till företag.

Med två gesällbrev inom skrädderi samt praktik på modehuset Dior i Paris förverkligar jag med stor yrkesskicklighet dina skräddarsydda drömmar och önskemål.

Välkommen med din bokning!

Vi finns på Valla hälsocenter.

Betala kontant eller med Swish.

Telefon 0732016418
Webbsida
E-post
Öppettider Vardagar och helger. Se kalendern för bokningsbara tider.
Adress
Rådmansgatan 1
582 46 Linköping
Öppna i Google Maps 🗗