Akupunktur & TCM

betyg4.9 Fantastiskt bra(64 betyg)
Blomstervägen 8, 429 35, Kullavik
Varmt välkommen till Blomstervägen 8, 42935 Kullavik/Malevik. Adressen är tillfälligt eftersom praktiken flyttar. Din trygghet är viktig Här fokuserar vi på hälsan. God handhygien och noggrann rengöring med ytdesinfektion mellan kunderna samt byte av bänkskydd är självklara. Vi jobbar med munskydd och enbart om vi känner oss friska.

Boka tjänst

  • Akupunktur (första konsultationen 90 min)90 minuter, 690 kr · Mer info
  • Akupunktur (återbesök ca 60 minuter)60 minuter, 690 kr · Mer info
  • Akupunktur (återbesök ca 90 minuter)90 minuter, 780 kr · Mer info
  • Endast öronakupunktur (ca 60 minuter)60 minuter, 690 kr · Mer info
  • Akupressur (första konsultationen 90 min)90 minuter, 690 kr · Mer info
  • Akupressur (återbesök ca 60 minuter)60 minuter, 690 kr · Mer info
  • Zonterapi / Meridianmassage (första konsultationen ca 90 min)90 minuter, 690 kr · Mer info
  • Zonterapi / Meridianmassage (återbesök 50-60 minuter)60 minuter, 690 kr · Mer info
  • Gua Sha (kinesisk skrapmassage) / Koppning (första konsultation)60 minuter, 690 kr · Mer info
  • Gua Sha / Koppning (återbesök)30 minuter, 380 kr · Mer info

utövare

noImage
Karin Eringskog Tauer
(64 betyg)
Dipl akupunktör

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
64 betyg
till Karin Eringskog Tauer
Alltid lika bra! Så tacksam att jag har hittat Karin. Hon är bra på lyssnar och behandlingarna är alltid jättesköna! Kan varmt rekommendera henne ☺️

Visa mer

till Karin Eringskog Tauer
Super nöjd! 🌞

Visa mer

till Karin Eringskog Tauer
Karin is really knowledgeable, listens to your issues and works with your body to help you get better. I would highly recommend her.

Visa mer

till Karin Eringskog Tauer
Karin är otroligt professionell och jag kan varmt rekommendera behandling hos henne.

Visa mer

Om företaget

Välkommen!! Traditionell Kinesisk Medicin TCM är ett av världens äldsta medicinska system och kan både behandla och förebygga många sjukdomar och smärttillstånd, akuta såsom kroniska. TCM bygger på en grundläggande tanke om att kroppen oavbrutet strävar efter hälsa och att vi på olika sätt kan hjälpa den att nå balansen igen. Eftersom kinesisk medicin och akupunktur påverkar hela kroppen är behandlingsområdena många och gäller såväl kroppslig som själslig ohälsa. Några behandlingsområden är exempelvis smärtor, allergier, inflammationer, hormonella obalanser, stressrelaterade sjukdomar och tillstånd som oro, ångest och depressioner samt sömnsvårigheter. Många väljer akupunktur för dess stärkande effekt på allmäntillståndet eller som effektiv stöd när man vill gå ner i vikt. Eftersom dina besvär är unika för dig skapas alltid en individuell behandlingsplan för just dina åkommor. Därför görs en noggrann genomgång av hälsotillstånd, livsstil och matvanor innan behandlingsstart. I behandlingsutbud ingår utöver akupunktur även akupressur, gua sha (kinesisk skrapmassage), koppning, meridianmassage, fotzonterapi och öronakupunktur/öronfrön. För den som är nålrädd finns det att välja bland de nållösa behandlingsalternativen. Som medlem i Svenska Akupunkturförbundet använder man endast engångsnålar och är ansvarsförsäkrad.

Bilder