Vad vill du boka?

Välkommen till anncharlotts healing hands!


Under alla mina år som jag har jobbat med olika massagebehandlingar ser jag att behovet allt mer behövs. 

Jag har arbetar med att ge massage, allt från behandlingsmassage till djupavslappnande behandling. I min tro är det viktigt att ta hand om kropp och själ. Jag har ett stort intresse av hälsa och då menar jag inte bara träning och kost, utan även att ta hand om dig själv som vila, meditation eller en promenad i skogen för ditt sinnliga välmående.

Då jag är Reikihealer, healar jag för att balansera dig vid behov. Att kontinuerligt sätta av tid för dig själv som t.ex. en skön behandling, en yoga stund eller det som får dig att fylla din energi, är den bästa present åt dig själv.

Sen augusti 2017 är jag utbildad ayuervedaterapeut, det har gett och ger mig ytterligare en bredd att inse vikten av vårat eget mående. Hur mycket du själv faktiskt kan göra för ett friskare liv.  I ayuerveda tittar man på vilka obalanser som finns, och en del av investeringen är bl.a behandlingar. Allt positivt du ger dig är ett sätt att behandla dig väl.

När du kommer till mig ger jag dig den bästa tänkbara behandling för den tid du bokat. Jag arbetar med min passion och önskar att du som kund får med dig en upplevelse av välmående och på så vis känner värdet av att ta hand om dig själv. Du kan även få råd och vidare tips på om vad du kan tänka på för att hjälpa dig själv till ett bättre mående.

 

Varmt Välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

AYUERVEDA BEHANDLINGAR

ABHYANGA
En mycket behaglig helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Behandlingstid 100 min. Behandlingstid 70 min.
LÅNG ABHYANGA
En mycket behaglig helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter.
GARSHAN
Garshan är en helkroppsmassage som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Behandlas med råsidenvantar. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen avslutas med oljemassage. Garshan är en utmärkt behandling då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen.
Kati chikitsa är en traditionell ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela ryggar och axlar. 70 min
Beskrivning kommer inom kort
Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess.
SHIROABHYANGA - Huvudmassage
Shiroabhyanga är massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges med eller utan varm sesamolja. Behandlingen löser upp stress och lättar spänningar som lagrats. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror. Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet och lugnar sinnet och tänkandet. Klarheten i sinnet ökar.
VISHESH
Vishesh är en lite kraftigare helkroppsmassage där trycket ökar jämfört med abhyanga. Vishesh har abhyangans effekter men kan också lösa djupt liggande spänningar. Det ökade trycket i de svepande rörelserna stimulerar musklerna. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen. Hela kroppen inklusive hår/huvud oljas in med varm sesamolja. Ta gärna med oömma kläder att sätta på efter behandlingen.
Behandlingstid 70 min

UTVALDA BEHANDLINGAR

En blandning av bindvävsmassage, lymfdränage och akupressur där olika behandlingar frigör ansiktets olika delar. Löser upp spända linjer och små muskler får möjlighet att slappna av.
Effektivt bl.a mot huvudvärk, trötta ögon, ömmande käkar och tillåter hela kroppen att slappna av. Din hud får en fin lyster.

Varje behandling bokas på 75 min varav 60 min är effektiv massagetid. En kur består av fyra behandlingstillfällen, där alla är olika.


För mer frågor tvivla inte att ringa :)
En lugnande och balanserande behandling. Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.
Denna behandling utförs under 90 min. Jag ställer några frågor hur du mår och känner sedan in vad du behöver. I behandlingen ingår anpassad massage, där jag berör kropp och sinne. En intuitiv behandling av olika energier som massage och healing. Syftet att stärka kropp och själ. Allt i ditt samförstånd.
Välkommen ✨

HOTSTONE & KOPPNING

Med varma rundade lavastenar, avnjuter du behandlingen till djup avslappning. Hot Stone Massage
Hot stone massage är inspirerad från Asien, dels från den kinesiska medicinen och dels från den japanska massagen. Hot Stone Massage är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Det är en massagebehandling med varma lena och mjuka lavastenar tillsammans med väldoftande aromatiska oljor. Hot Stone Massage ger en lugnande och stressreducerande effekt på samma gång som den ger ny kraft och energi.
Man brukar uppleva ett lugn, man får ökad blodcirkulation, stimulerar lymfan, rensar bort slaggprodukter, stimulerar leder och skelett, löser upp muskelspänningar och får ökad syresättning i vävnader.
Vad har bindväven för funktion?
Bindväven håller samman de olika delarna i våra muskler. Bindväven förser musklerna med blodkärl som tillför syre och näring och transporterar bort slaggprodukter. Den förser också musklerna med nerver som leder impulser med information.

Tecken på problem med lymfsystemet kan vara:

Dålig blodcirkulation
Oren eller plufsig hy
Viktproblem, se övervikt
Vätskesvullnader (ödem)
Celluliter
Problem med lederna
Huvudvärk
Sömnproblem
Fibromyalgi (mjukdelsreumatism)
Lymfödem (svullnader i armar och ben)
Spänningar i muskler och nacke.
Orsakerna kan vara dålig kost, att du rör dig för lite, exempelvis har ett stillasittande arbete. Dålig blodcirkulation kan göra att genomströmningen av lymfkärlen blir långsammare. En dålig fungerade tarm kan också vara en orsak. Rökning, stress, intag av för lite vatten och frisk syre, för lite fysisk träning/motion.

Varför en Detox-massage?
Stagnationer i lymfsystemet/bindväven kan ge komplikationer med tiden. En rening av lymfsystemet kan leda till följande förbättringar:
Förbättrad avgiftning av kroppscellernas restprodukter.
Förbättrad avläggning av främmande celler (bl. a. tumörceller)
Bättre blodcirkulation
Förbättarar ämnesomsättningen till cellerna
Förbättrar immunförsvaret
Mindre infektioner
Bättre hy och hår, huden blir renar och mjukare
Förbättrad bortföring av överskottsproteiner (äggvita)
Bättre välbefinnande överlag vid kroniska inflammationssjukdomar tex: Reumatism, gastrit, magkatarr, golfarmbåge, musarm.
Även andra symtom som t.ex; Kramper, spänningshuvudvärk, förstoppning samt menstruationsproblem kan hjälpas av denna massage.
Koppning är en gammal beprövad behandlingsform.
Med hjälp av sugkoppar bildas ett undertryck i huden spm påverkar bindväven i muskler och underhud. I en bindväv som är förtätad samlas slaggprodukter, genom knoppningen ökar blodgenomströmningen och bidrar till en utrensningsprocess.
Koppningen har många fördelar, här är några.
Ökar cirkulationen i kroppen.
Muskelspänning i rygg, axlar och nacke.
Spänningshuvudvärk.
Motverkar celluliter
Här kombinerar jag massagen med koppor. Ger ett bra resultat vid en tids ömma områden.

MASSAGE

Anpassad ryggbehandling. Avgörs på plats.
För dig med speciella rygg och nackproblem.
45 min
Med skön olja där lätta och behagliga händer ger dig tillåtelse att komma till skön avslappning. Massagen ökar utsöndringen av lugn och ro-hormon i kroppen så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar. En mjuk form av behandling med en lugnade och behaglig uppvärmd olja.
Här tar du riktigt hand om dig själv. Njuter av den långa behandlingen men finns tid att bearbeta de ömma delarna av ryggen.
Låt kropp och själ komma ner i varv och koppla av. Efter behandling känner du dig skönt avslappnad
Låt kropp och själ komma ner i varv och koppla av. Efter en timmes behandling känner du dig skönt avslappnad
Får igång cirkulationen i rygg och nacke. Släpper på lätta spänningar. Vid djupare behandling rekommenderas fler tillfällen.

TILLÄGGS BEHANDLINGAR

Chakra balansering innebär en balansering av kroppens 7 olika stora chakra. Att gå igenom svåra saker i livet utan att bearbeta händelserna kan leda till en blockering i ett chackra. Med pendel känner jag in obalanser i de olika chakra där jag firgör blockeringar för att sedan stärka upp området.
Dagens änglakort
Du får upp till 3 st änglakort. Ställ en specifik fråga eller få råd för dagen.
En blandning av bindvävsmassage, lymfdränage och akupressur där olika behandlingar frigör ansiktets olika delar. Löser upp spända linjer och små muskler får möjlighet att slappna av.
Effektivt bl.a mot huvudvärk, trötta ögon, ömmande käkar och tillåter hela kroppen att slappna av. Din hud får en fin lyster.

Varje behandling bokas på 75 min varav 60 min är effektiv massagetid. En kur består av fyra behandlingstillfällen, där alla är olika.
För mer frågor tvivla inte att ringa :)

anncharlotts healing hands

Välkommen in, på baksidan av stora huset tar jag emot dig!


Varmt Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tillgängliga tider finns på min bokadirektsida. Men kan även göras vid en överenskommelse.
Adress
Knekt vägen 31
17675 Järfälla
Stäket
Öppna i Google Maps 🗗