1. Hem
 2. Annan Östersund

Annoli Hälsa & Livskvalitet

Inte tillräckligt med recensioner än
Hagvägen 18, 83432, Östersund
Välkommen till Annoli Hälsa & Livskvalitet! - Kostrådgivare - Livscoach - Medial vägledning Jag heter Therese och är licensierad kostrådgivare via Svenska Näringsakademin samt att jag är utbildad kock i grunden. Jag är också diplomerad Livscoach vid Livscoachakademin Kjell Haglund. Kommer slutföra certifiering under våren 2023. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund med godkänt certifikat för Kostrådgivare. Varför Annoli Hälsa & Livskvalitet? Har du vision & önskan om att du vill något med din personliga livskvalitet? Kanske har du länge letat genombrottet, att ”nu ska jag verkligen komma i gång” men inte helt lyckats på egen hand? Vad skulle vara möjligt om du vågade mer? Om du inte brydde dig så mycket om vad du tror andra tycker? Eller om du slutade identifiera dig med vad du presterar? Kanske är Annoli precis den hjälpen du behöver för att uppnå förändringen som du önskar! Varför inte börja med att boka ett kostnadsfritt, oförpliktande samtal på 30 minuter med mig så tittar vi lite närmare på just din situation. Boka ditt samtal under "tjänster" Hittar du ingen tid som passar skicka ett sms så hittar vi gemensamt en tid. Välkommen ska Du vara :)

Boka tjänst

Kostrådgivning

 • Gratis konsultationssamtal 30 minuter
  30 minuter, KostnadsfriMer info
 • Kostanalys
  75 minuter, 490 krMer info
 • Kostrådgivning online 1 månad (IKRO1)
  45 minuter, 1 490 krMer info
 • Kostrådgivning på plats 1 månad (IKROP1)
  45 minuter, 1 690 krMer info

Livscoaching

 • Medial Vägledning
  45 minuter, 600 krMer info
 • SPECIALPRIS: (Livs) Coachning 5x60 min
  60 minuter, 1 050 krMer info
 • SPECIALPRIS: (Livs) Coachning 60 minuter
  60 minuter, 300 krMer info
 • SPECIALPRIS:(Livs) Coachning 3x60 min
  60 minuter, 750 krMer info

Temakvällar

 • Gratis Temakväll Prioritera dig själv
  120 minuter, Varierande prisMer info

Viktminskning Grupp

 • Viktminsknings kurs 6veckor
  90 minuter, 1 795 krMer info

Personal

noImage
ThereseLicensierad och diplomerad Kostrådgivare
qliro
Jag heter Therese och bor i vackra Östersund i Jämtland. Annoli – Hälsa & Livskvalitet är en vidareutveckling av mitt norska företag Lifecoach Therese som etablerades 2019. Annoli Hälsa & Livskvalitet är starten på en fritidsbaserad verksamhet då jag jobbar heltid på ett annat jobb. Jag är utbildad kock och kostrådgivare via Svenska Näringsakademin, samt studerar nu till livscoach med inriktning på KBT. Hos mig kan du få hjälp med: kostrådgivning, viktnedgång och kurser, mat & veckoplanering, livscoaching/ KBT, medial vägledning.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Annoli Hälsa & Livskvalitet är ett nyetablerat företag i Östersund riktar sig till personer som vill sätta sin hälsa i fokus, det kan vara gruppbaserad eller individuell rådgivning och coaching. Tjänster som erbjuds är: viktminskningskurs, livscoachning, utbildning inom kost och näringslära, matallergi, matlagningskurser, föredrag hos företag samt alternativ andlig vägledning (Tarot). * Har stor erfarenhet och specialkunskap av att jobba med överviktsopererade, Gastric Sleeve/ Gastric Bypass. Min "Boka direkt" sida är under uppbyggnad och inte helt komplett ännu, har du frågor om tider och tjänster kan du skicka en sms eller mejl till mig. Hos mig väljer du själv hur vi ska genomföra våra möten, fysiska möten hålls i Hagvägen 18 (Odenskog) där jag tar emot både enskilda klienter och grupper. En mysig lokal där du får komma precis som du är, landa din tid, bara släppa alla krav och måsten, och där vill jag vägleda dig på resan. Bjuder på kaffe/te/ frukt. Föredrar du att mötas online eller via telefon så går det lika bra. För mig är det viktigast att du gör det som passar dig bäst!

Bilder

Detaljer och kontakt