Vad vill du boka?

Vi är specialister på allt inom professionell bilvård.

Hos oss får du ett vänligt bemötande i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Genom ett brett spektra av professionella lösningar, skräddarsydda såväl som i paketform kan vi se till att din bil/vagnspark alltid håller sig i bästa skick. Vi har även försäljning och montering av dieseloptimering, solfilm, extraljus, frontbågar m.m. En  toppmodern Spotrepair-shop samt givetvis bilvårdsprodukter i konsumentförpackning.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Bilvård

Handtvätt / Biltvätt , Avfettning, syratvätt fälgar, riktig spolning av hjul och hjulhus osv. Handtvättning med bra schampoo. Avtorkning efter tvättning
Handtvätt / Biltvätt , Avfettning, syratvätt fälgar, riktig spolning av hjul och hjulhus osv. Handtvättning med våtvax som ger en vattenavvisande yta. Avtorkning efter tvättning

Bilvårdsspecialisten i Umeå AB

BVS Umeå
Välkommen till Bilvårdsspecialisten i Umeå AB

Bilvård på riktigt!

Vi är specialister på allt inom professionell bilvård. Hos oss får du ett vänligt bemötande i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Genom ett brett spektra av professionella lösningar, skräddarsydda såväl som i paketform, kan vi se till att din bil/vagnspark alltid håller sig i bästa skick. Vi har även försäljning och montering av dieseloptimering en toppmodern Spotrepair-shop samt givetvis bilvårdsprodukter i konsumentförpackning.
Lång erfarenhet, ett gediget yrkeskunnande samt kontinuerlig fortbildning och inte minst ett brinnande intresse ligger bakom vår strävan efter att alltid erbjuda den bästa lösningen till konkurrenskraftigt pris. Kom gärna förbi och hälsa på så ska vi berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig med just din bil.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Må-to 08-17
Fr 07-16
Adress
Formvägen 9
90621 Umeå
Ersboda
Öppna i Google Maps 🗗