Vad vill du boka?

Vi är specialister på allt inom professionell bilvård.

Hos oss får du ett vänligt bemötande i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Genom ett brett spektra av professionella lösningar, skräddarsydda såväl som i paketform kan vi se till att din bil/vagnspark alltid håller sig i bästa skick. Vi har även försäljning och montering av dieseloptimering, solfilm, extraljus, frontbågar m.m. En  toppmodern Spotrepair-shop samt givetvis bilvårdsprodukter i konsumentförpackning.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Bilvård

OBS!!! OBS!! När du bokar denna tjänst behöver vi din bil en hel arbetsdag, tänk på det när du bokar även om du hittar en tid mitt på dagen måste vi ha bilen hos oss på morgonen.

När vi gör en grundrekond går vi igenom din bil både invändigt och utvändigt. Vi tvättar även bilens motorutrymme.
Detta ingår i vår grundrekond:
Motortvätt (med reservation för vissa märken/modeller)
En noggrann handtvätt av kaross & dörrgångar
Spolning av trösklar och hjulhus
Maskinvaxning med ett premium polymervax (håller upp till 6 mån) samt åtgärd stenskott och mindre skador, vid behov. (färg tillkommer)
Djuprengöring av textilier och dammsugning (ej kemtvätt)
Torkning av kupé och bagage samt tvätt av golvmattor
Rengöring av plast och vinyl samt rutputs
Handtvätt / Biltvätt , Avfettning, syratvätt fälgar, riktig spolning av hjul och hjulhus osv. Handtvättning med bra schampoo. Avtorkning efter tvättning
Handtvätt / Biltvätt , Avfettning, syratvätt fälgar, riktig spolning av hjul och hjulhus osv. Handtvättning med bra schampoo. Avtorkning efter tvättning
Lättare dammsugning, torkning och putsning av rutor.
Handtvätt / Biltvätt , Avfettning, syratvätt fälgar, riktig spolning av hjul och hjulhus osv. Handtvättning med våtvax som ger en vattenavvisande yta. Avtorkning efter tvättning

Bilvårdsspecialisten i Umeå AB

BVS Umeå
Välkommen till Bilvårdsspecialisten i Umeå AB

Bilvård på riktigt!

Vi är specialister på allt inom professionell bilvård. Hos oss får du ett vänligt bemötande i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Genom ett brett spektra av professionella lösningar, skräddarsydda såväl som i paketform, kan vi se till att din bil/vagnspark alltid håller sig i bästa skick. Vi har även försäljning och montering av dieseloptimering en toppmodern Spotrepair-shop samt givetvis bilvårdsprodukter i konsumentförpackning.
Lång erfarenhet, ett gediget yrkeskunnande samt kontinuerlig fortbildning och inte minst ett brinnande intresse ligger bakom vår strävan efter att alltid erbjuda den bästa lösningen till konkurrenskraftigt pris. Kom gärna förbi och hälsa på så ska vi berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig med just din bil.

Telefon 090189050
Webbsida
E-post
Öppettider Må-to 08-17
Fr 07-16
Adress
Formvägen 9
90621 Umeå
Ersboda