1. Hem
  2. Bilvård Umeå

Bilvårdsspecialisten i Umeå AB

betyg4.4 Mycket bra(53 betyg)
Formvägen 9, 90621, Umeå
Vi är specialister på allt inom professionell bilvård. Hos oss får du ett vänligt bemötande i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Genom ett brett spektra av professionella lösningar, skräddarsydda såväl som i paketform kan vi se till att din bil/vagnspark alltid håller sig i bästa skick. Vi har även försäljning och montering av dieseloptimering, solfilm, extraljus, frontbågar m.m. En toppmodern Spotrepair-shop samt givetvis bilvårdsprodukter i konsumentförpackning.

Boka tjänst

Bilvård

  • Handtvätt
    30 minuter, 499 krMer info
  • Handtvätt inkl Våtvax
    30 minuter, 599 krMer info

bilvård, handtvätt, biltvätt ,städning, vaxning

noImage
Bilvårdsspecialisten i Umeå
(53 betyg)

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
53 betyg
Lars-Göran Å.
till Bilvårdsspecialisten i Umeå
Ett alldeles utmärkt jobb gjordes!👍

Visa mer

Rebecka J.
till Bilvårdsspecialisten i Umeå
Fick tid ordnad direkt på plats. Mycket trevligt bemötande. Snabb tvättid och smidigt med SMS-avisering när den var färdig.

Visa mer

Lars-Göran Å.
till Bilvårdsspecialisten i Umeå
Bra jobb, trevlig personal

Visa mer

Peter B.
till Bilvårdsspecialisten i Umeå
Bokar man en tjänst där tidsintervallet framgår bör tiden hållas. I det här fallet dubblades den.

Visa mer

Om företaget

BVS Umeå Välkommen till Bilvårdsspecialisten i Umeå AB Bilvård på riktigt! Vi är specialister på allt inom professionell bilvård. Hos oss får du ett vänligt bemötande i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Genom ett brett spektra av professionella lösningar, skräddarsydda såväl som i paketform, kan vi se till att din bil/vagnspark alltid håller sig i bästa skick. Vi har även försäljning och montering av dieseloptimering en toppmodern Spotrepair-shop samt givetvis bilvårdsprodukter i konsumentförpackning. Lång erfarenhet, ett gediget yrkeskunnande samt kontinuerlig fortbildning och inte minst ett brinnande intresse ligger bakom vår strävan efter att alltid erbjuda den bästa lösningen till konkurrenskraftigt pris. Kom gärna förbi och hälsa på så ska vi berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig med just din bil.

Bilder

Detaljer och kontakt