Bilvårdsspecialisten i Umeå AB

betyg4.5 Mycket bra(35 betyg)
Formvägen 9, 90621, Umeå
Vi är specialister på allt inom professionell bilvård. Hos oss får du ett vänligt bemötande i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Genom ett brett spektra av professionella lösningar, skräddarsydda såväl som i paketform kan vi se till att din bil/vagnspark alltid håller sig i bästa skick. Vi har även försäljning och montering av dieseloptimering, solfilm, extraljus, frontbågar m.m. En toppmodern Spotrepair-shop samt givetvis bilvårdsprodukter i konsumentförpackning.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

bilvård, handtvätt, biltvätt ,städning, vaxning

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
35 betyg
till Bilvårdsspecialisten i Umeå
Ren och fin bil.
till Bilvårdsspecialisten i Umeå
För tredje gången tveksamt resultat av behandlingen. Priset gör att jag har höga förväntningar på resultatet som tyvärr inte uppfylls helt.
till Bilvårdsspecialisten i Umeå
Mkt trevligt bemötande som vanligt. Ni kan fundera på alternativa sätt för leverans och betalning under pandemi-tider.
till Bilvårdsspecialisten i Umeå
Snabb o bra tvätt. Tack

Om företaget

BVS Umeå Välkommen till Bilvårdsspecialisten i Umeå AB Bilvård på riktigt! Vi är specialister på allt inom professionell bilvård. Hos oss får du ett vänligt bemötande i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Genom ett brett spektra av professionella lösningar, skräddarsydda såväl som i paketform, kan vi se till att din bil/vagnspark alltid håller sig i bästa skick. Vi har även försäljning och montering av dieseloptimering en toppmodern Spotrepair-shop samt givetvis bilvårdsprodukter i konsumentförpackning. Lång erfarenhet, ett gediget yrkeskunnande samt kontinuerlig fortbildning och inte minst ett brinnande intresse ligger bakom vår strävan efter att alltid erbjuda den bästa lösningen till konkurrenskraftigt pris. Kom gärna förbi och hälsa på så ska vi berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig med just din bil.

Bilder