Boka Bröst 20 min , 500,00 kr

Permanent hårborttagning med diodlaser - Bröst

Clinical Permanent Hårborttaggning

Välkommen till Clinic/AL!
Effektiv och smärtfri hårborttagning med DIOD Laser;

Diod-laser är den senaste metoden inom permanent hårborttagning, den är både säkrare och snabbare än äldre metoder och tack vare att man kan välja energimängd och pulslängd fungerar maskinen på alla hud typer.

- Varför välja Clinic/Al?
Vi är 3 laserterapeuter som valt att jobba med diod-laser då vi själva upplevt resultaten och vill hjälpa andra uppnå samma hår fria resultat som oss. Vi har även en manlig laserterapeut som är specialiserad på män.

- Så fungerar det!
Hårborttagning med Diod-laser är smärtfritt och fungerar genom att ljuset från lasern går in och fångar pigmentet (färgen) i hårsäcken och tar död på hårsäcken. Det går att behandla alla typer av hårsäckar, men det ljusa kräver fler behandlingar då det är svårare för lasern att fånga hår med mindre pigment. För att nå optimalt resultat förväntas det en kur av behandlingar med 5-6 veckors intervaller under 8-10 tillfällen.

- Behandling av ljusa hår med Laser:
Behandlingen fungerar genom att laserns ljus upptas av hårets pigment. Detta gör att mörka hår är lättare att behandla. Dock arbetar våra nya lasermaskiner i många olika våglängder och därför kan vi också behandla ljust hår.

- Konsultation:
Innan du får din behandling gjord ska du komma till en förundersökning. Där du ska fylla i ett hälsoschema och du får skriftlig information om behandlingen. Under konsultationen evalueras din hälsa och eventuell medicinering. Vi går igenom den skriftliga informationen och vi svarar på dina frågor.
Efter din konsultation kan vi starta din behandling. Konsultationen är tänkt för att vi ska få en bra bild av dina önskemål och hitta bästa behandlingstyp.

Boka en GRATIS konsultation redan idag!
Ring: 073 585 02 98 eller mejla till: info@clinical.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 09:00 - 18:00
Adress
Riddarplatsen 23
177 30 Järfälla
Jakobsberg
Öppna i Google Maps 🗗