Ddorotamassageterapeut/ ingång via Nordic Wellnes City

betyg4.8 Fantastiskt bra(47 betyg)
Storgatan 28-30, 302 43, Halmstad
Jag heter Dorota Dudek. Jag är en utbildad som massageterapeut och Aspera Movement Integrator Efter att ha arbetat inom vård och omsorg som Undersköterska i många år tog nyfikenheten att hjälpa människor med ömma kroppar och kronisk smärta över på något annat sätt. Intresse för hälsa ökade efter min utbildning som hälsocoach . Det är inte lätt att hitta rätt balans mellan arbete, familj och egna intressen. Ett pussel som vi alla lägger mer eller mindre bra varje dag. Hos mig kan du slappna av och glömma vardagen för en stund och samtidigt få en professionell massage. Välkommen! Du kan använda sin FRISKVÅRDBIDRAG . Anknuten till Actiway, Benyfi, Eppasi Medlem i SFKM- Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin. Ansvars- och behandlingsskadeförsäkring.

Boka tjänst

 • Svensk klassisk massage 25min30 minuter, 440 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 50min60 minuter, 660 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 80min90 minuter, 880 kr · Mer info
  Boka
 • Rörelseintegrering 90min100 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Sportmassage 25min30 minuter, 440 kr · Mer info
  Boka
 • Sportmassage 80min90 minuter, 880 kr · Mer info
  Boka
 • Sportmassage 50min60 minuter, 660 kr · Mer info
  Boka
 • Djupvågsbehandling(Fascia,bindväv) 50min60 minuter, 880 kr · Mer info
  Boka
 • Djupvågsbehandling( Faschia,bindväv) 25min30 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage 80min90 minuter, 820 kr · Mer info
  Boka
 • Acces Bars behandling 50min60 minuter, 695 kr · Mer info
  Boka
 • Käkledsbehandling 50min60 minuter, Från 590 kr · Mer info
  Boka
 • Klippkort Hälsoresurs 40min50 minuter, Varierande pris · Mer info
  Boka
 • Klippkort Hälsoresurs 50min60 minuter, Varierande pris · Mer info
  Boka
 • Klippkort Hälsoresurs 25min30 minuter, Varierande pris · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Dorota
(47 betyg)
massageterapeut
Jag heter Dorota Dudek och är utbildad som undersköterska, hälsocoach, Aspera Movement Integrator  och massageterapeut .  Jag tror på lyhördhet och individuell behandling, anpassad efter varje enskild person. Allt för att Du som kund på bästa sätt skall kunna tillgodogöra Dig behandlingar. Att må bra i själen är grunden för att vardagen ska fungera, för att livskvaliteten ska vara bra och för att det ska finnas en balans i livet. I ett allt stressigare samhälle är det viktigt att hitta just Din egen oas dit Du komma och ladda Dina batterier.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
47 betyg
till Dorota
Dorota är riktigt duktig massör. Hon bemöter kunder på ett positivt och professionellt sätt. Kan verkligen rekommendera!
till Dorota
Trevlig och duktig
till Dorota
Dorota är bäst helt enkelt. Hennes erfarenhet betyder att hon är uppmärksam; och om hon upptäcker något eller märker att du har vissa bekymmer så är hon noga och verkligen hjälper dig med olika lösningar. Alltid uppskattad, varmt rekommenderas ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
till Dorota
Upplever att man får så mycket hjälp med många saker "runtomkring"!

Om företaget

Här hos oss står du i fokus. Vi tar hand om dig i en mysig miljö till ljudet av lugn musik. Du får en ordentlig massage med varma och lugna händer. Tiden du har används till max för att ge dig så mycket som möjligt under din behandling. Våra mål är att du ska få en behandling som är anpassad efter dina önskemål, oavsett om det är en rejäl muskelmassage eller om du har några specifika problem du vill ha hjälp med. tex problem med rörelse eller värk i kroppen. Allt anpassas för dina behov. Du kan använda sin FRISKVÅRDBIDRAG . Anknuten till Actiway, Benyfi, Epassi. Medlem i SFKM- Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin. Ansvars- och behandlingsskadeförsäkring. SÅ FÅR DU UT MAXIMALT AV DIN BEHANDLING. 1.Kom i tid och se till att du hinner andas några minuter inför behandling, 2.Drick mycket vatten, 3.Undvik hård träning 4. Fundera på vad du vill få ut av behandling, 5,Se till att du varken är proppmätt eller utsvulten, 6. Kom frisk ren och med bekväma kläder 7. Undvik att ta smärtlindrande innan behandling, 8.I vissa fall kan det vara smart att avvakta 1-2 veckor med behandling, som t.ex. direkt efter vaccination eller kortisonbehandling, 9. Hör av dig om det är något du är osäker på, 10. Tips: Läs på www.d-dmt.se om alla behandlingar.

Bilder