1. Hem
  2. Friskvård Sundsvall

Diana & Lotta kompiscoaching

Inte tillräckligt med recensioner än
Vikingavägen 53 A, 857 42, Sundsvall
Varmt välkomna till våra tjänster, vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation i första samtalet. Vi ser framemot att möta er :)
20150

Boka tjänst

Fri konsultation

  • Fri konsultation Digitalt
    30 minuter, Varierande prisMer info
    Boka

Coaching på distans

  • Coaching Friskvård Digitalt - 45min
    45 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Mental Coaching digitalt- 60 min
    60 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Karriär & vägledningsamtal Digitalt
    45 minuter, 550 krMer info
    Boka
  • Motiverande samtal Digitalt
    60 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Kickstart i arbetslivet Digitalt
    60 minuter, 550 krMer info
    Boka

Walk & Talk

  • Coaching Friskvård Walk&Talk - 45min
    45 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Karriär & vägledningsamtal Walk&Talk
    45 minuter, 550 krMer info
    Boka
  • Motiverande samtal Walk&Talk
    60 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Kickstart i arbetslivet Walk&Talk
    60 minuter, 550 krMer info
    Boka

Personal

noImage
LottaCoach
Jag har arbetat på flera olika arbetsplatser som utmanat mig. Att vara förvirrad och inte hitta rätt den känslan känner jag igen. Jag hittade rätt 2013, jag fick möjligheten att arbeta inom fotbollen, en sport som jag älskar, som ungdomsansavarig i GIF Sundsvall. En arbetsplats där jag fick växa i min roll och där jag blev kvar i 9 år. Jag har byggt erfarenhet under mina studier som jobbcoach åt Student Conusulting. Jag arbetar ideellt mot Medelpads fotbollsförbund som föreningsstödjare och hjälper föreningar med att identifiera och analysera deras möjligheter och utmaningar. Jag brinner för möten med människor, jag är lyhörd och stöttande alltid. Vi alla möter någon gång både motgångar och medgångar, det sistnämnda förhoppnings oftare. Det du behöver finna i dina utmaningar det blir mina utmaningar också, vi hittar fram tillsammans. Jag har många goda kundrelationer i Sundsvalls området.
noImage
DianaCoach
Mångspråkig Beteendevetare i grunden Magisterprogram i arbete och hälsa, inriktning beteendevetenskap Flera års erfarenhet av att arbeta med individuell coaching och grupphandledning Jag tror på individen och på dennes inneboende potentialer.Genom att stärka vår mänskliga kvaliteter såsom val, kreativitet, själviaktagelse och självkännedom kan vi lyckas bättre, må bättre och hjälpa varandra bättre. Det är normal att livet har sina ned och uppgångar som kan ställa oss i utmanande samt svåra situationer. Av dessa svårigheter finns potential att utvecklas, ta lärdomar och att bli sin egen hjälte. När jag gick på gymnasiet visste jag att jag vill jobba med människor och var nästan säker på att jag ska läsa psykologiprogrammet. Det blev beteendevetenskap istället, men det var inte minst lika bra om inte bättre för det ledde mig vidare till att skaffa mig erfarenheter som coach, där många lärdomar har tagits. Under min resa har jag upptäckt vikten med att tro på sig själv, stärka sig själv samt vara en initiativtagare och övervinna utmaningar. Idag vill jag vara en del av din resa och hjälpa dig framåt! Vi gör det tillsammans med dig som ledare av din egen process. "If you want to give light to others you have to glow yourself first"

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Ingen info ännu.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Varierande öppettider - Öppet efter tidsbokning. Vid frågor, vänligen kontakta oss gärna på telefon Lotta - 0738063581 eller Diana - 0736637359.
  • 00000000 XXVisa nummer

  • Vikingavägen 53 A, 857 42, Sundsvall