Vad vill du boka?

DIK:s karriärservice sker per telefon. Du bokar en tid och blir sedan uppringd på avtalad tid på det telefonnummer du angett vid bokningen. 

SÅ BOKAR DU
Om det är första gången du bokar tid för karriärservice, föreslår vi att du börjar med ett coachande karriärsamtal (60 min). Du kan antingen söka efter första bästa lediga tid genom att klicka på "Sök tid" för den tjänst du vill boka. Om du vill boka tid hos en utvald coach så klickar du på den personen först, innan du går vidare med "sök tid".

VILLKOR
DIK:s karriärservice är en kostnadsfri förmån för dig som är medlem och efterfrågan på tider är stor. För att vi ska kunna erbjuda servicen till så många som möjligt är det bara tillåtet att boka en tid åt gången

BLI MEDLEM

Tjänster

Vi utgår ifrån dina behov, ditt nuvarande läge och vart du är på väg. Ett coachande samtal ger dig en tydligare bild av vad du kan och vad du vill i yrkeslivet och kan motivera dig till att ta nästa steg.
Vi granskar ditt cv och personliga brev. Du får förslag på hur du kan lyfta fram dina kunskaper, som är relevanta för tjänsten. OBS! Innan det inbokade samtalet skickar du ditt cv (senast 24 timmar innan) till karriar@dik.se. Du kan också få hjälp med din LinkedIn-profil.
Vi går igenom de frågor som vanligen förekommer vid en intervju och vikten av att förbereda sig på rätt sätt.

DIK karriärservice

DIK:s karriärservice är till för dig som vill maximera dina möjligheter i arbetslivet.

Vårt coachutbildade karriärteam är ditt bollplank för frågor om din karriär och ditt yrkesliv. Du kan även få hjälp med cv-granskning, förberedelse inför anställningsintervjun och annat som hör jobbsökande till.

COACHSAMTAL PER TELEFON
Samtalen sker via telefon med en certifierad karriärcoach. Karriärservicen är en kostnadsfri förmån för DIK:s medlemmar.
Välkommen med din bokning!

Telefon 08-480 040 00
Webbsida
E-post
Adress
Telefonrådgivning