Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

En skön behandling som inkluderar frans- och brynfärgning, plockning av brynen, en ansiktsrengöring, samt en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage.
En fantastiskt skön och avslappnande massage som minskar mental utmattning, stress och spänningar. Massage på rygg/nacke, skalp, ansikte, händer och fötter. Massagen avslutas med vaggningsrörelser som är mycket rogivande.
En uppiggande saltpeeling med eucalyptusolja för hela kroppen som tvättas av med varm handduk. Därefter får Du en halvkropps SPA-massage, där Du själv väljer fram- eller baksida.
En skön peeling för hela kroppen som avlägsnar gamla hudceller och gör huden mjuk och len. Därefter får Du en SPA-massage med en mineralrik kräm som blandas med en aromaolja. Behandlingen avslutas med hårbottenmassage, ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage med akupressur.
En vårdande fotkur som är bra för torra, trötta fötter. Fötterna peelas med en krämig blandning av turkiskt salt och eucalyptusolja och följs upp med ett uppfriskande och mineralrikt fotbad. Nagelklippning och skonsam filning. Behandlingen avslutas med en välgörande fotmassage.
Klassisk massage är en svensk behandlingsform som är känd
och väletablerad världen över. Massagen är handfast och djupgående. Klassisk massage är både läkande, förebyggande och lugnande.

Den klassiska massagen utförs med lite olja direkt på huden.

Halvkroppsmassage på överkroppen koncentrerar sig främst till rygg, nacke och armar.

Halvkroppsmassage på underkroppen koncentrerar sig främst till sätes-, lår- och vadmusklerna.

Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp. En massagebehandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning eller innehålla moment som tryck och stretching. Du väljer själv i samråd med mig!
En härlig behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och aromaolja. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.
Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner Dig lugnare, mjukare och rörligare.

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Behandlingen passar alla men speciellt personer med någon form av svullnad eller smärta, domningar eller trötthetssymtom.

En mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage med en aromaolja. Ger skön avslappning och fukt till huden.

Ditt Spa Västerås

På Ditt Spa kan Du antingen boka en av de underbara och välgörande behandlingarna eller boka hela anläggningen för en stunds avkoppling tillsammans med någon eller några Du tycker om.

Telefon 0721-618424
Webbsida
E-post
Öppettider Enligt överenskommelse.
Uthyrning: Inte senare än 23:00
Adress
Svarvargatan 3
723 37 Västerås
Malmaberg
Öppna i Google Maps 🗗