Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Första besök bokar du som har en hund som skall rehabiliteras. Jag undersöker din hund och vi lägger gemensamt en rehabplan för din hund.
Du kan också boka ett första besök om du misstänker att din hund har ont och vill ha den undersökt.
I ett första besök ingår även behandling.

(OBS! Boka EJ ett första besök om det är första gången din hund skall simma i poolen och den är frisk, då bokar du Sim med instruktör)
Laserbehandling 30 min
Sim med instruktör bokar du som har en hund som inte är van att simma i pool. Detta gäller även hundar som är under rehabilitering. Medtag egen handduk.
Självsim bokar du som har en hund som är en van simmare och som simmat med instruktör tills ni fått klartecken att påbörja självsim. Medtag egen handduk.

OBS! Om du självsimmar utöver klinikens öppetttider behöver du kvittera ut en passerbricka. Du ansvarar själv för att du tar dig in i simmet på bokad tid. Ej nyttjad simtid som ej avbokas i god tid, debiteras fullt pris. Maila mig i god tid om du vill ha en passerbricka.

Andra priser gäler vid tecknande av simkort. Se hemsidan!
Watertreadmill är en mycket skonsam form av vattenträning där hunden går på ett gåband i vatten. WTM lämpar sig särskilt vid olika typer av led- och muskelskador samt ofta i begynnelsen av en rehabilitering efter ex. en operation.
Har du frågor, kontakta mig gärna.
Andra priser gäller vid tecknande av WTM-kort. Se hemsidan!

Dogland AB

Dogland AB ingår i Stockholms Rehabiliteringsspecialist inom Veterinärmedicin.
Vår klinik är belägen i Täby Kyrkby, där vi erbjuder dig och din hund rehabilitering i form av laserbehandling, Watertreadmill, sim mm.
Varmt välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt tidsbokning.
Adress
Åkerivägen 3
187 75 Täby
Öppna i Google Maps 🗗