Boka HÅRBORTTAGNING, LASER Pris från 995:- 30 min , 995,00 kr

Köp 5 behandlingar, betala för 4
Permanent hårborttagning, utan smärta och snabba behandlingar med den nya tekniken som även tar bort de ljusa och grå hårstråna.
SHR Laser ger en samverkan av energi från Intensivt Ljus med en våglängd mellan 650-950nm. Detta är en optimerad och helt ny metod för att reducera hår. Laserns ljus absorberas av melanin som finns i håret och transporteras sedan vidare ner till hårroten och värmer upp den till cirka 70-75 grader, vilket gör att den elimineras.
För att få ett bra resultat måste behandlingen upprepas 4-6 ggr med 3-4 veckors mellanrum. Antalet behandlingar varierar från person till person, alla människor är olika när det gäller hår och hud.
Behandlingen upplevs av de flesta som helt smärtfri. Biverkningar är sällsynta. Eventuellt kan huden bli lätt rodnad och lätt svullen. Detta försvinner efter några timmar.

Resultatet beror mycket på hur många hårsäckar man har, om du har tunna eller kraftiga hårstrån eller om du har ljus eller mörk hud.
Snabbast resultat får du om huden är ljus och du har kraftiga mörka hårstrån, men även du med grå hårstrå får bra resultat.
Bra att tänka på: Man ska inte sola 4 veckor före eller efter behandlingen. Du skall inte vaxa och bleka behandlat område under behandling. Prisexempel:
Hela ben 3500
Bikinilije 1300
Hela armar 3000
Brazilian 2000
Rumpa 1500
Kinder+överlepp 1500
Armhålor 995

IMG_3168.jpg

Esthetic Clinic

20 m från T-bana Gärdet, uppgång Brantingsgatan.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Alla dagar enligt bokning och -eller överenskommelse
Adress
Brantingsgatan 43
115 35 Stockholm
Gärdet / Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗