Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Lätt sminkning med tips och råd om färger mm.

Ansiktsbehandlingar

En behandling med högintensiv näring som bygger upp på cellnivå. Med ansiktsmask med levande stamceller från rosenrot.

Kroppsbehandlingar

En utrensande behandling för kroppen. Produkten appliceras på kroppen och man packas in i värmefilt. Under tiden får man en ansiktsrengöring samt en ansiktsmask. Därefter får man duscha av sig för att sedan smörjas in med en lotion.
(Behandlingen rekommenderas inte till personer som är gravida eller har högt blodtryck.)
Withe chocolate scrub är kroppspeelingen för dig som älskar choklad! En kombination av havssalt, kakaosmör och kakao. Behandlingen efterföljs av en dusch. Därefter smörjs kroppen in med Body balm White chocolate. Kakao stimulerar produktionen av endorfiner (må bra hormoner)
Saltscrub Energy är en kombination av havssalt och eteriska & vegetabiliska oljor som skrubbar kroppen mycket effektivt. Behandlingen efterföljs av dusch och därefter smörjs kroppen in med Body balm Energy.
Behandlingen börjar med att man jobbar in Dark chocolate body scrub samt white chocolate balm på hela kroppen och packas därefter in i plast och värmefilt. Under tiden som kroppsprodukterna verkar på huden får du en ansiktskur med scrub, ansiktsmask samt massage från chokladserien.
En underbar kroppsbehandling från topp till tå! En kroppsskrubb med papaya peeling samt torrborstning med ett mjukgörande balm. I behandlingen ingår även ansiktsrengöring med skrubb och mask samt ansikts- och skalpmassage. Obs! Du behöver INTE duscha i denna behandling.

Massage

Svensk Klassisk Massage. Rygg och nacke.
Svensk Klassik Massage. 60 min.
Mjukare massage 45 min rygg/kropp samt 15 ansiktsmassage.

Vax ansikte

Vax kropp

Ewas hud och kroppsvård

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Norrbovägen 42
56394 Visingsö
Jönköping N
Öppna i Google Maps 🗗