Vad vill du boka?

Försäkringsrådgivning
Akademikerförsäkrings rådgivare hjälper dig med dina försäkringar och rekommenderar ett skydd utifrån ditt kollektivavtal, familjesituation, boendeform och anställning. Tillsammans ser vi över vilken trygghet du är i behov av och vilka försäkringar du kan tänkas behöva. Vi avråder även när vi tycker att du har fel försäkringsskydd. Rådgivningen är kostnadsfri.

Så fungerar det
Rådgivningen sker över telefon. Du bokar en tid genom att klicka på ”Sök tid” för tjänsten "Försäkringsrådgivning via telefon". Lediga tider med alla rådgivare visas i kalendern. Någon av våra rådgivare kontaktar därefter dig på avtalad tid på det telefonnummer du har uppgett vid bokningen. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

En rådgivning kan vara alltifrån 5-30 minuter lång beroende på hur många frågor du har, och hur väl insatt du är i ditt skydd. Ha gärna ditt försäkringsbesked framför dig om du har det tillgängligt. Tillsammans ser vi över vad som är viktigt för dig i livet. Har du familj? Är någon beroende av din inkomst? Ska du resa? Har ni lån? Oavsett vilket skydd du söker så utgår vi från dina behov.

Vi får ingen provision och rekommenderar enbart det som passar dig.

Försäkringsrådgivning

Vårt fokus är kvalitativ rådgivning, därför har våra medarbetare ingen provisionsbaserad lön. Vi står under Finansinspektionens tillsyn vilket garanterar att du som medlem kan känna ett stort förtroende för oss.

Vi ägs av Akademikertjänst, som i sin tur ägs av Sacoförbunden Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, Naturvetarna, DIK - facket för kultur och kommunikation, Sveriges Arbetsterapeuter och Sveriges Farmaceuter. Tillsammans arbetar vi alltid med målet att du som medlem ska känna att medlemskapet är värdefullt och ger dig den trygghet du behöver.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 08:30-16:30
Adress
via telefon