Boka Dermapen Parti- behandling kropp 60 min , 3.895,00 kr

Så fungerar Dermapen 4™ behandlingen på Flawless Alvik.
Originalet Dermapen ™ är en kontrollerad nålbehandling och var först i världen med utvecklingen av den mekaniska och vertikala microneedling-teknologi. Motorn är kraftfull och snabb den skapar upp till 1920 mikrokanaler/sekund i huden. Nålhuvudet på dermapen har 16 sterilt förpackade nålar. Pennans vibration gör att behandlingen upplevs mindre smärtsam än andra microneedling-metoder på marknaden. Dermapen stimulerar effektivt hudens kollagenproduktion, samt stärker och normaliserar huden. Resultatet blir en föryngring av huden och en förbättring av hudens struktur och kondition.

OBS! Dermapen Tilläggsbehandling Uber PRO antiage syra 500 kr per område.

18C093F9-0E3C-4C51-8ECF-94511D9BAC39.jpg

Flawless Alvik

Välkommen till oss!

**Vi har BYTT namn till FLAWLESS ALVIK **


Flawless Alvik (fd. Beauty by Berg) är en personlig salong mitt på Alviks Torg i Bromma.
Hos oss handlar allt om kvalité och dig! Vi är alla utbildade och certifierade inom våra områden. Salongen är även SEYF (Svenska estetikers yrkesförbund) certifierad.NYHETER!


Från och med maj erbjuder vi hudvård hos vår duktiga hudterapeut Sarah, som varit verksam i sitt område i över 20 år, välkommen att boka en kostnadsfri hudvårdskonsultation!

Vi erbjuder klassiska Pedikyrer (ej medicinsk fotvård) och även tandblekning med det skonsamma märket Toothfairy, passa på med fina erbjudanden under juni månad!

På förfrågan erbjuder vår makeupartist Madeleine, fest/student/brud sminkningar och styling av hår, för priser och info maila oss på info@flawlessalvik.se


OBS! Vi tar inte emot påfyllningar på gelénaglar/fransar från andra salonger, utan hänvisar i sådant fall till nytt set inkl borttagning.*Kom med borttaget smink inför din fransfärg/ fransförlängning/lashlift*

Vi älskar barn, men tyvärr fungerar det inte att ta med de på din behandlingstid. Detsamma gäller djur.


***Kvällstider efter kl 17 och helger +100kr av behandlingens pris.***

Avbokningsregler senast 24h innan, därefter faktureras uteblivet besök med 100% av behandlingspriset.Varmt välkommen!!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre 10-18
Lediga tider enligt bokadirekt
Adress
Gustavslundsvägen 34
167 51 Bromma
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗