1. Hem
  2. Vad Danderyd

Francis Kiropraktik Danderyd

betyg4.9 Fantastiskt bra(256 betyg)
Danderydsvägen 146, 182 36, Danderyd
Om mig: Jag är legitimerad Kiropraktor med en femårig Master utbildning inom Chiropractic, från "the university of Bournemouth", England. Alla konsultationer kan tas på antingen svenska eller engelska. Här hittar du mig: Kliniken ligger i Länsmansgården, Danderyd. Så funkar det Om det är ditt första besök hos mig: boka ett nybesök så kan vi göra en noggrann genomgång av ditt besvär. Om det behövs bygger vi en behandlingsplan tillsammans. Mitt mål är att hitta den snabbaste och mest effektiva lösningen på dina problem- jag bokar aldrig fler möten än nödvändigt. Om du har varit hos mig tidigare: boka ett återbesök. Det här kan du få hjälp med Jag har en bred erfarenhet av alla olika typer av besvär, men det jag ser mest behov av är: -ryggskott -nackspärr -lumbago -axelbesvär -höftbesvär -idrottskador Så här mycket kostar det 850kr nybesök 700kr återbesök Kan jag boka akuttider? Ja! Det är alltid bäst att ta tag i problemet så snart som möjligt. Om du ha någon fråga är det bara att skicka ett mejl till franciskiropraktik@gmail.com eller ringa 08-120 08 354 Något annat du behöver svar på innan du bokar? Ring mig på 08-120 08 354 eller skick ett mejl till franciskiropraktik@gmail.com.

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Nybesök
    40 minuter, 900 krMer info
  • Återbesök
    750 krMer info

Personal

noImage
Francis Robert Jones
4.9
(256 betyg)
Leg. kiropraktor, Masters in Chiropractic.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
256 betyg
Jens L.
till Francis Robert Jones
Alltid lika bra hos Francis!

Visa mer

Cecilia N.
till Francis Robert Jones
Francis är den skickligaste (och trevligaste) kiropraktorn jag någonsin varit hos. Effektiv, kunnig, proffsig och har stor omsorg om sina patienter. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Rolf S.
till Francis Robert Jones
Professionell, trevlig. Rekommenderar honom.

Visa mer

Fredrik P.
till Francis Robert Jones
Bästa kiropraktorn som finns

Visa mer

Om företaget

Hög kvalitetsvård med patienten i fokus. Kiropraktor i Danderyd. Kliniken ligger i Länsmansgården, Danderyd. Parkering finns.

Bilder

Medlem i Legitimerade Kiropraktorers RiksorganisationMedlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation
Detaljer och kontakt