Göteborgs Reiki

betyg4.8 Fantastiskt bra(72 betyg)
Koopmansgatan 10, 414 65, Göteborg
Energimedicin verkar på alla plan; fysiskt, mentalt och andligt Reiki är en mjuk metod, då universell livsenergi förmedlas till mottagaren och sätter igång stagnerade flöden. De naturliga processerna aktiveras och kroppens immunförsvar förstärks. Under en behandling ingår även samtal/reflektion. Reiki hjälper dig att se möjligheterna i ditt liv. Reiki frigör blockeringar i livsenergins flöde och känslor kommer upp till ytan för att läkas, vilket ger ny energi i livet. En energi som ger nya positiva riktningar där du får kraft, mod och tillit att göra de förändringar som krävs för att kunna leva ditt liv fullt ut och följa din livsväg. Välkommen att boka en behandling eller gå en kurs. På webbplatsen kan du läsa mer: https://www.reikigbg-helena.se/ Reiki är djupt avslappnande, samtidigt som det ger ny energi och hjälper mot allehanda problem, såsom exempelvis stress, oro, värk och nedstämdhet etc. Reiki är avdragsgill rehabiliterande friskvård! Själsläsning I en själsprofilsläsning får du reda på vem du är på själsnivå, vilka unika gåvor du har samt hur du lever i linje med ditt sanna jag. I alla mina läsningar hämtar jag information från Akashakrönikan, där all information om oss på själsnivå existerar som energiminnen. Mer information finns under respektive tjänst. Tel: 0730-890733 Mail: reikigbg@gmail.com

Boka tjänst

 • Reiki energibehandling60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Reiki distansbehandling50 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Angelic Reiki® 1 & 2180 minuter, 3 800 kr · Mer info
  Boka
 • Reiki kurs 1, Grundkurs510 minuter, 2 500 kr · Mer info
  Boka
 • Reiki intensivkurs 1 & 2 (Grundkurs + Forsättningskurs)540 minuter, 3 900 kr · Mer info
  Boka
 • Reiki kurs 2, Fortsättning 2 000 kr · Mer info
  Boka
 • Reiki Art & Masterkurs180 minuter, 7 000 kr · Mer info
  Boka
 • Själsprofilsläsning45 minuter, 880 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Helena Jirenfelt
(72 betyg)
Energiterapeut/ReikiMaster
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
72 betyg
till Helena Jirenfelt
Mitt andra besök hos Helena och även denna gång tömdes jag på dålig energi för att få ett varmt flöde av ny kraft som spreds i hela min kropp. Resten av dagen har jag flugit fram med lätt sinne och harmonisk optimism! Kan varmt rekommendera Helena och denna behandling!
till Helena Jirenfelt
Helena var otroligt varm och gav ett så behagligt intryck! Behandlingen var så avkopplande!!!
till Helena Jirenfelt
Fantastiskt avslappnande! Tack!
till Helena Jirenfelt
Kan verkligen rekommenderas! 🙏

Om företaget

Jag heter Helena Jirenfelt och är certifierad Reikimaster-terapeut och medlem i Förenade Reikiförbundet. Reiki är effektiv mot t.ex stress, smärta, oro och nedstämdhet och innebär ofta också personlig utveckling. Reiki är avdragsgill rehabiliterande friskvård! Jag erbjuder även själsprofilsläsningar och är utbildad Soul realignment Practitioner; I en själsprofilsläsning får du reda på vem du är på själsnivå, vilka unika gåvor du har samt hur du lever i linje med ditt sanna jag. I alla mina läsningar hämtar jag information från Akashakrönikan, där all information om oss på själsnivå existerar som energiminnen. Välkommen!

Bilder