Vad vill du boka?

Jag arbetar med förebyggande, återhämtande och återuppbyggande träning ur ett helhetsperspektiv. Har varit egen företagare i 13 år med Yoga, meditation, Klassisk Svensk massage, gravidmassage, kopping, stilla träning till mer tuff och intensiv träning. Uteträning, Core och bålstabilitet, gravid yoga samt mamma mage träning efter graviditet och förlossning.
Har möjlighet att komma ut med min bärbara bänk enligt överenskommelse.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Gravidyoga

Förbered din kropp och ditt sinne inför din graviditet och förlossning. Fokus, stillhet, avslappning och andning. Träning av uthållighet samt bäckenbotten. Du kan gå en kurs på 6 gånger 600 kr eller drop in 150 kr.
Alltid anmälan om du kommer så jag kan förbereda.

Massagebehandlingar

Gravid och behov av massage då kroppen belastas och försvagas. Du får massage över rygg, nacke och axlar samt länd- och korsrygg.
Koppning förbättrar blodcirkulationen, vilket i sin tur minskar celluliter och ger en slätare hud. Koppning är även en utmärkt metod för att minska spänningar och smärta av olika former i exempelvis rygg och skuldror.

Hur går det till?
Jag trycker ihop koppor mot huden och ett undertryck bildas i huden som påverkar bindväven i muskler och underhud. I förtätad bindväv samlas det mer slaggprodukter, men genom det vakum som bildas så ökar blodgenomströmningen, det ökar vätskerörelser och en utrensningsprocess börjar.

Koppning används med fördel mot
* Celluliter och bristningar
* Smärta och värk
* Svullna och stickande ben
* Muskelspänningar
* Öka blodcirkulationen
Masserar rygg, nacke, axlar. Avslutar med massage i hårbotten. Eller om du vill ha enbart på specifikt område går det också bra.
Masserar rygg, nacke och axlar. Avslutar med hårbotten. Om du vill ha enbart specifikt område går det också bra.
Helkropps massage på bak- och framsidan av kroppen. Går igenom rygg, ben och nacke samt fötter. På framsidan armar, händer, fingrar, framsida ben. Avslutar med massage i hårbotten. Om du vill enbart ha på ryggen för specifikt nacke, axlar och rygg går det också bra.

Mamma Mage träning

Mamma Mage träning PT innebär att du får mäta din eventuella diastas som bildas efter graviditet då magmuskulaturen delar på sig och din bål växer för att ge plats åt ditt barn i livmodern. Alla har en naturlig delning i mitten av raka bukmuskulaturen men efter en graviditet kan det skapa problem i form av värk i länd- och korsrygg samt problem med bäckenbotten.
Här får du reda på hur djupet, bredden och längden på din diastas är och hur du kan stärka din inre muskulatur. Jag utgår ifrån där du är idag samt ger dig övningar som du klarar av och där du hittar bäckenbotten samt inre muskulatur aktivering genom enkla övningar i vardagen.

Livsyoga Kundaliniyoga

Livsyoga handlar om att tända vår inre glöd varje dag. Att fylla på med ny kraft, energi så vi kan möta vardagen mer balanserat och medvetet.
Livsyogan är en ny riktning inom den kraftfulla kundaliniyogan. Vi anväder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort fokus på medvetenhet. Vilket innebär utvecklandet av självacceptans, centrering och intuition. Skapar balans på alla plan och kallas även för hushållsyoga. Den kan utföras av alla oavsett ålder, kön, rörelsebegränsningar.
Du utför på bästa möjliga sätt utefter Dina förutsättningar. Kom med ett öppet sinne och nyfikenhet. Främja din hälsa och Din egna tid!

MediYoga Medicinsk yoga

MediYoga dvs Medicinsk Yoga är en mer terapeutisk yogaform samt har evidensbaserad forskning. Denna yoga kan utföras på en stol eller rullstol och du utgår utifrån din förmåga och förutsättningar.
Fokus ligger på olika former av andningsövningar, kroppsövningar samt meditation. Kan utföras av alla oavsett ålder, kön eller begränsningar och sjukdomar.

Hälsa & Form

Finns i lokaler på Kinnegatan 21 i Lidköping

Jag arbetar med förebyggande, återhämtande och återuppbyggande träning ur ett helhetsperspektiv. Har varit egen företagare i 13 år med Yoga, meditation, Klassisk Svensk massage, Gravidmassage, stilla träning till mer tuff och intensiv träning. Uteträning, Core och bålstabilitet, gravid yoga samt mamma mage träning efter förlossning och graviditet.

Utbildad internationellt certifierad yoga-och meditationslärare. Gruppträning- samt styrketräningsinstruktör och personlig tränare med fokus kvinnohälsa ur ett helhetsperspektiv.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt kalender samt efter överenskommelse.
Adress
Kinnegatan 21
531 33 Lidköping
Gamla Staden
Öppna i Google Maps 🗗