Hälsocoach Johanna Nilsson

betyg4.8 Fantastiskt bra(99 betyg)
Gasverksvägen 5, 611 35, Nyköping
Nu håller jag till på Crossfit Solid Nyköping! Gasverksvägen 5 611 35 Nyköping Till CFSolid När du kommer från hamnen på gasverksvägen tar du vänster in genom ett par grindar för att komma till , en stor tegelbyggnad med parkering utanför. Gå runt byggnaden för att komma till huvudentrén, av med skorna i skohyllan och vänta i hallen så kommer jag och hämtar från mitt rum precis till vänster! Är du osäker på när/var din bokning är så kontakta mig - 073 695 62 52. QINOPRAKTIK Qinopraktik syftar till att dra igång kroppens egen självläkning och ställa balans i kroppen. Ofta får du problem i leder då en muskel är för stark och en för svag. Vi jobbar ofta mot de svaga musklerna och mot ryggraden för att få svar på varför smärtan uppstått. Jag behandlar dig utefter vad du behöver. Det kan vara allt från värk i ländryggen, nackspärr, hälsporre, tennisarmbåge, utbrändhet till foglossningssmärtor osv. Vi går till botten med varför du har ont och jobbar inte bara mot symptomen. Det är inte värken som är felet, det är symptomet av en eller flera obalanser i kroppen. Du får med dig övningar och stretch anpassat efter dina problem för att du själv ska kunna göra så mycket som möjligt för att behålla balans i kroppen! Behandlingsmetoderna är hämtade från Kinesiologi, Kiropraktisk filosofi, Osteopati, Massageterapi, österländsk terapi mm. Man vill få igång kroppens självläkande system men helt utan manipulation, kroppen ska själv uppfatta vad balans är och sedan kunna bibehålla den. OBS Glöm inte att avboka din tid senast 24 h innan om du inte kan komma! Ej avbokad tid debiteras. Du som är medlem på Crossift Solid betalar bara 650:- för ett besök Extra för medlemmar: tjänsten Solid Injury Control, läs beskrivning nedan! Du kan betala med kort, swish eller kontant! Behöver du hjälp akut så ring/maila eller smsa mig på 073 695 62 52 eller johannamnilsson@hotmail.com så försöker vi hitta vi en tillsammans.

Boka tjänst

Qinopraktik

 • Qinopraktik45 minuter, 690 kr · Mer info
  Boka
 • Qinopraktik + Näringsmätning75 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka

Akuttider

 • Qinopraktik Allergibehandling30 minuter, 650 kr
  Boka
 • Solid Injury Control45 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • QINOpraktik Akuttid30 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

Näring och kost

 • Vitamin- & Mineralanalys30 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Johanna Nilsson
(99 betyg)
QINOpraktikterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
99 betyg
till Johanna Nilsson
Johanna är fantastiskt duktig. Hon hjälper mig och min kropp varje gång jag är där.
till Johanna Nilsson
Johanna är en duktig och kunnig person. Hittade felet direkt med min kropp
till Johanna Nilsson
Johanna är professionell och kompetent, väldigt kunnig inom sitt område och gör så att både stora och små känner sig trygga. Hjälper kroppen att läka sig själv.
till Johanna Nilsson
Bästa hjälpen man kan få när kroppen inte riktigt hänger med. Tack för idag!

Om företaget

Hälsocoach Jag håller till i boxen och jobbar främst med behandling! Allt från nackspärr till hälsporre - boka tid nu för att få balans i din kropp. Jag håller till på Crossfit Solid, välkommen dit!

Bilder