Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Klippning

Luggklipp
15 min 100,00 kr
Gäller barn upp till 10 år
Rek. Herr och enklare damklippningar
Rek. Dam med tjockare hår eller lite mer komplicerade frisyrer tex när du vill ändra en befintlig frisyr till något helt nytt. Ingår tvätt
När du vill klippa hela håret med maskin

Färgbehandlingar fr, priser

Klippning med botten färg och några slingor. (14 packet folie)
Den här kan du boka om du till exempel vill göra en balayage eller vet med dig att du har extremt mycket hår och vet att det tar lite extra tid att färga. Den kan även funka till vissa avfrågningar men vi råder dig gärna att ringa och dubbelkolla att tiden räcker efter att du bokat. Priset är från pris beroende på hur mycket färg som går åt.
Passar för dig med hår som räcker Max till axlarna och inte så tjockt och inte ska göra någon nyansering. Priset är frånpriser som räknas utefter hur mycket färg som går åt.
För dig med långt och tjockt hår som "bara" gör Folieslingor men ingen nyansering
Passar dig som vill vill lägga en nyansering efter slingorna eller kanske en bottenfärg tillsammans med slingor. Priset är frånpriser som räknas utefter hur mycket färg som går åt.
Passar dig med lite kortare hår. Priset är frånpriser som räknas utefter hur mycket färg som går åt.
När du har hår kortare än hakan och bara vill lägga en färg. Priset är frånpriser som räknas utefter hur mycket färg som går åt.
Passar för dig med hår nedanför hakan och längre och du bara vill lägga en färg i hela håret. Priset är frånpriser som räknas utefter hur mycket färg som går åt.
När du behöver fixa till utväxten genom att lägga en färg i botten utan slingor.Priset är frånpriser som räknas utefter hur mycket färg som går åt.

Tilläggstjänster

Ska du ljusa upp håret och samtidigt behålla en fin kvalité eller ska du kanske färga brunt och känner att håret behöver en extra boost då är det här den rätta behandlingen. Olaplex hjälper till att bevara dom befintliga bindningarna i håret samtidigt som den skapar nya.
Boka den i anslutning till din färgbehandling

Permanent

För dig med hår som räcker Max till hakan. Priset är frånpriser som räknas utefter hur mycket material som går åt.

Hallings Salong

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Fre 9-18
Lör 10-16
Adress
Drottninggatan 12
602 24 Norrköping
Öppna i Google Maps 🗗