Haninge Naprapat, Port 73

Medlem i Svenska Naprapatförbundet
betyg4.9 Fantastiskt bra(27 betyg)
Nynäsvägen 21, 136 47, Handen
Med anledning av Coronaviruset, Covid-19. Vi har öppet som vanligt och följer de riktlinjer som finns från folkhälsomyndigheten och våra yrkesförbund. Vi är tacksamma att ni fortsätter besöka oss i dessa tider, men ber er att avstå behandling om ni känner minsta förkylningssymptom, så som snuva, hosta eller halsont. Tack! Välkommen till Din Naprapat och massör i Port73. Haninge Naprapat AB har funnits i Haninge sedan 1984 (på Najaden). I april -19 utökade vi vår verksamhet och öppnade då även på Nordic Wellness i Port 73. Här jobbar Leg. Naprapat Emelie Rydén och Dipl. Massageterapeut Gun Salomonsson Boka naprapatbehandling för att få hjälp med ditt smärttillstånd. Det kan gälla allt från ont i ryggen, ont i nacke, axel, hand, knä eller fot. Vi erbjuder även stötvågsbehandling. Boka massage för att lösa upp spänningar i kroppen och för en skön avslappning. Massagen skräddarsys efter dina önskemål; ska det vara i avstressande syfte eller har du något särskilt problemområde ? * Här kan du betala med kort, swish, Klarna, presentkort eller fakturering till företag * Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen för att leverera naprapatbehandlingar till de som har en privat sjukvårdsförsäkring. * Vi är anslutna till friskvårdsportalerna WellNet, Actiway och Min friskvård (friskvårdskuponger/ePassi) Varmt välkommen! Om du vill boka tid för massage eller naprapati på Najaden, så klickar du här: https://www.bokadirekt.se/places/haninge-naprapat-najaden-19603

Boka tjänst

Naprapati

 • Naprapatbehandling av Leg. Naprapat30 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Behandling av naprapatstudent30 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Friskvårdsbehandling av Leg. Naprapat 30 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka

Massage hos Gun

 • Massage 25 minuter25 minuter, 480 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 40 minuter40 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 55 minuter55 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Wellnet/Actiway 25 minuter25 minuter, 525 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Wellnet/Actiway 40 minuter40 minuter, 660 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Wellnet/ Actiway 55 minuter55 minuter, 770 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

Personal

noImage
Emelie Rydén
(22 betyg)
Leg. Naprapat
noImage
Gun SalomonssonDipl. Massageterapeut
noImage
Mikael NicklassonNaprapatstudent

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
27 betyg
Väldigt kunnig och duktig naprapat som dessutom gav mig mycket bra tips och övningar att ta med hem. Kommer inte söka mig efter någon annan efter detta besök. Supernöjd!!!!
Trevlig bemötande, kunnig, tydlig och engagerad.
Fick bra hjälp och många bra övningar för att stärka upp.
En otroligt duktig kille som vet vad han gör👍

Om företaget

Haninge Naprapat AB - nu även i Port 73! Sedan 1984 finns vi på Handens Stationsväg 27 i Haninge. Nu har vi utökat vår verksamhet och tar även emot patienter på Nordic Wellness i Port 73. (Nära Vega) Välkomna!

Bilder