Vad vill du boka?

Varmt välkommen till Harmonikällar'n, en plats med omtanke för kropp & själ.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Healing

Healing betyder läkning på engelska och är en gammal behandlingsform som använts över hela världen i tusentals år, en holistisk behandling för både kropp och själ. Healing hjälper till att balansera och frigöra blockeringar i energisystemet, vilket ökar möjligheten till avslappning, stressreducering och självläkning.

Man kan gå på healing av många olika anledningar, för att det är avslappnande och rogivande, för att få ny energi eller för att man inte mår bra/är sjuk och känner sig ur balans. Under behandlingen får du ligga bekvämt på en behandlingsbänk. Om du har någon sjukdom eller äter några mediciner vill jag att du berättar det.

Pris: 300:- för ca 30 min
Om- eller avbokning ska ske senast 24 tim före bokad tid, annars debiteras du för tiden.
Healing betyder läkning på engelska och är en gammal behandlingsform som använts över hela världen i tusentals år, en holistisk behandling för både kropp och själ. Healing hjälper till att balansera och frigöra blockeringar i energisystemet, vilket ökar möjligheten till avslappning, stressreducering och självläkning.

Man kan gå på healing av många olika anledningar, t.ex för att det är avslappnande och rogivande, för att få ny energi eller för att man inte mår bra/är sjuk och känner sig ur balans. Under behandlingen får du ligga bekvämt på en behandlingsbänk. Om du har någon sjukdom eller äter några mediciner vill jag att du berättar det.

Pris: 500:- för ca 60 min
Om- eller avbokning ska ske senast 24 tim före bokad tid, annars debiteras du för tiden.

Mentalt mediumskap

Som medium är jag en kanal för andevärlden och bjuder in den/de från andevärlden som har något att förmedla till dig. Det kan vara allt från en nära släkting till en avlägsen vän så var öppen för att vem som helst kan träda fram.

Jag ber anden identifiera sig, jag beskriver vad jag ser, hör och känner och ber om det budskap som anden ev har till dig. Jag kan inte påverka vem som ska komma så du kan inte önska vem du vill ha kontakt med.

När du kommer på en privatsittning vill jag inte ha någon förhandsinformation om dig och ditt liv, ju mindre jag vet desto bättre.

Pris: 375:- för ca 45 min
Om- eller avbokning ska göras senast 24 tim före bokad tid, annars debiteras du för tiden.

Regressionsterapi

Regressionsterapi är en fantastisk behandlingsform för dig som vill göra ett djupare inre arbete med dig själv.
De flesta av oss har upplevelser som påverkar oss negativt i livet, vi bär t.ex på sorg, ilska, bitterhet, svek, trauma av olika slag o.s.v. Det är lätt att stoppa ner de här känslorna i "ryggsäcken" utan att bearbeta dem och så försöker vi glömma och gå vidare i livet, men när man inte bearbetar och på riktigt släpper det som hänt, så finns det kvar där och "gnager" inom oss och påverkar vårt liv på ett negativt och ibland destruktivt sätt.

Under behandlingen får du ligga bekvämt på en behandlingsbänk och slappna av, jag vägleder dig att komma ner i ett lugnt och meditativt tillstånd. Vi börjar med att gå igenom och bearbeta det som hänt i ditt nuvarande liv, för att sen gå vidare och känna in och bearbeta tidigare liv som på något sätt påverkar dig idag.

Hur många behandlingstillfällen som behövs beror på hur gammal du är, vad du varit med om och hur du tidigare har bearbetat det.
OBS! För att gå på regression måste du först ha gått på minst 1 healingbehandling hos mig för att jag ska kunna bedöma om du är redo för det här arbetet.

Pris: 800:-, ca 1½- tim per gång.
Om- eller avbokning ska göras senast 24 tim före bokad tid, annars debiteras du för tiden

Samtal

Behöver du hjälp att läka obearbetade känslor, upplevelser och trauman.
Jag lyssnar, ställer frågor, hjälper dig att bearbeta det du bär på, hjälper dig att finna dina svar inom dig själv och att komma närmare din inre personlighet.

Tid: 1 tim

Pris: 500:- för 60 min
Om- eller avbokning ska ske senast 24 tim före bokad tid, annars debiteras du för tiden

Tarot

Behöver du vägledning, är du nyfiken på vad korten säger om framtiden eller bara undrar vad korten vill säga dig just nu, eller har du funderingar inom ett visst område.
Jag arbetar intuitivt med tarotkorten och förmedlar det korten visar mig.

Vägledning med Tarot fungerar lika bra via telefon, Skype eller Messenger. Du betalar via swish innan den bokade tiden.
Behöver du vägledning, är du nyfiken på vad korten säger om framtiden eller bara undrar vad korten vill säga dig just nu eller har funderingar inom ett visst område. Jag arbetar intuitivt med tarotkorten och förmedlar det korten visar mig.

Vägledning med Tarot fungerar lika bra via telefon, Skype eller Messenger ifall du inte har möjlighet att komma till Harmonikällar'n.

Harmonikällar´n

Välkommen till Harmonikällar´n

Här kan du boka tid för...
Healing, Regressionsterapi, Privatsittning, Vägledning med Intuitiv Tarot och Läkande samtal.

Du kan även boka Gruppseanser och Husreningar men då ber jag dig kontakta mig via telefon eller mail.

Försäljning av Änglar, Buddhafigurer, Ljuslyktor m.m.
Samt försäljning av Holistic kosttillskott samt Rosenseriens hudvårdsprodukter.

OBS! Betala gärna med Swish eller kontanter, jag tar ej emot kort-betalningar.

Telefon 070-786 02 70
Webbsida
E-post
Öppettider Endast tidsbokning, pga att jag inte kan ta emot besök under tiden jag ger behandling.
Passar ingen tid i kalendern kan du höra av dig så löser vi det.
Välkommen att boka din tid!
Adress
Odengatan 4B
736 30 Kungsör
Öppna i Google Maps 🗗