1. Hem
  2. Massage Kvissleby

Helhetsbehandling.nu

Inte tillräckligt med recensioner än
Affärsgatan 6, 862 31, Kvissleby
Hos mig får du inte bara en effektiv helhetsbehandling, utan kan också få en ökad förståelse för hur kroppen fungerar, samt hur mycket du faktiskt kan påverka själv genom en sund livsstil i vardagen. Lär dig vad du själv kan göra för att optimera din hälsa och för att kunna få möjlighet till bättre energi och kapacitet i vardagen, detta för att kunna prestera på topp. Behandlingen kan upplevas stödja och stärka kroppen att rensa ut gifter, läka inflammationer och justera signaltrafiken i kroppen. Behandlingen sker bland annat med hjälp av näringstillskott som anpassas i anpassad dos och sort, för att passa varje klient. Några exempel på vad du kan få hjälp med: Nacke/rygg/höftproblem Ledproblem Tennisarmbåge, frozen shoulder, huvudvärk, Whiplashskada Tinnitus Käkledsproblem Mag- och tarmbesvär Störningar i olika organ Fibromyalgi och muskelvärk Autoimmuna sjukdomar Astma, luftvägsproblem och allergi Klimakteriebesvär Prostatabesvär Depression, ångest och oro Utbrändhet, ME och kronisk trötthet Rädslor och fobier Sömn- och stressrelaterade problem Lågt immunförsvar och återkommande infektioner Inflammationer Koncentrationssvårigheter, dyslexi Och många andra problem kan lösas.
20262

Boka tjänst

Övrigt - Annan

  • HKT Kinesiologi, Nybesök
    120 minuter, 1 990 krMer info
    Boka
  • HKT- Kinesiologi, återbesök
    90 minuter, 1 650 krMer info
    Boka
  • Kraniosakral terapi
    45 minuter, 900 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Kinesiolog Patrik Hammarström

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Mitt mål med behandlingarna är att kunna hjälpa människor att må så bra som möjligt, oavsett om dom upplever obalanser som sjukmönster av något slag, eller skadeproblem, småskador i samband med träning/tävling. Till min hjälp har jag Kraniosakral terapi, samt Kinesiologi -KranioSakral terapi är en manuell medicinsk behandlingsform där terapeuten främst behandlar fem stora områden: centrala nervsystemet, ryggmärgsvätskan, olika hinnor i hjärnan och ryggraden, kraniums ledstrukturer och korsbenets rörelse i förhållande till höfterna. Behandlingsformen är manuell, med ursprung ifrån Osteopati. Behandlingen sker på behandlingsbänk om det är möjligt för klienten att ligga på en behandlingsbänk, kläderna behålls på, gärna mjuka, bekväma kläder. Inom KranioSakral terapi så finns en mängd olika tekniker, terapeuten använder dessa för att påverka fysiska funktioner i kroppen. Det som behandlas är spänningar och störda funktioner i kroppens olika vävnader. I stort sett behandlas till exempel skelett, muskler, ligament och annan bindväv, nerver, hinnor och alla organ. Terapeuten arbetar enbart med sina händer och med mycket lätt tryck mot klientens kropp. Detta för att kunna avläsa de små rörelser som åstadkoms av flödescyklerna och vävnadsstörningar. Behandlingen är mycket varsam och syftar till att assistera kroppen till självläkning. KranioSakral terapi kan även ha en emotionell och mental effekt och behandlar med ett gott resultat hela kroppen, både fysiska och psykiska besvär. Behandlingen anpassas efter varje individ, samt beroende på om det är en akut eller kronisk problematik. -HKT Kinesiologi, utbildad av Ulf Kilman Kilmaninstitutet. Den Holografiska Kinesiologin (HKT), är en fantastisk metod som vägleder och stöttar kroppen till självläkning, samt möjliggör att komma till rätta med obalaser, vilket gör att vardagen kan bli lättare att hantera. Terapeuten använder sig av en så kallad manuell muskeltestning för att hitta vad som stör kroppen mest, som obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen. En blandning av tekniker används för att lokalisera ett problemområde och sedan utifrån det, söka en skonsam lösning för att lösa problemet. Alternativmedicinska metoder som akupunktur, homeopati, osteopati, sacrocraniella behandlingar förekommer. Näringslära, anatomi, pH värde, syresättning och neurologi justeras utefter behov och samtycke. Vägledning kan fås, för att bättre kunna hantera tankar och känslor Kroppen har svaren! Läs gärna mer på https://kilmanhealth.com/behandling/hkt/

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt