1. Hem
  2. Friskvård Malmö

HMC Sexologmottagning – Malmö

betyg4.8 Fantastiskt bra(88 betyg)
Östra Varvsgatan 7, 211 75, Malmö
Vi finns i bottenvåningen, U-båten parkeringshus. På Hälsomedicinskt center sexologmottagning, Östra varvsgatan 7b i Malmö, kan sexologen utreda: sexuell olust, smärta vid sex, erektionsproblematik, för tidig utlösning, sexuella problem som kopplas till sjukdom, sex efter sexuella övergrepp, Att hålla en parrelation levande. Kostnad: Kostnaden för ett individuellt besök är 200 kr och för par 400 kr/besök. Du behöver inte vara listad på vår vårdcentral för att få sexologisk hjälp. Du betalar med swish. Frikort gäller. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne. Om du eller du och din partner har sexuella problem eller funderingar är du eller ni välkomna att boka en tid till vår sexolog Sofia Rydhög eller Erik Nyman. Om våra sexologer Vår sexolog Sofia är legitimerad sjukgymnast och har lång erfarenhet av att behandla patienter med förlossningsskador, bäcken- och samlagssmärtor samt inkontinens. Hon har tidigare arbetat på kvinnokliniken i Malmö och på flera ungdomsmottagningar med en av sina specialiteter – kvinnor och personer med vulva som upplever smärta vid sex. Idag varvar hon arbete som uro- och gynsjukgymnast med sexologi hos oss på HMC i Lomma/ Malmö. Erik Nyman  är socionom, psykoterapeut och sexolog. Han har lång erfarenhet av att jobba med ungdomar på UMO och arbetar även på Familjerådgivningen. Boka tid: Vår sexologmottagning ligger på Östra Varvsgatan 7 b i Malmö Boka tid via BOKA DIREKT; onlinebokning eller tala med din vårdgivare på HMC eller ring våra barnmorskor 040-418060 så kan de boka in dig eller dig och din partner för ett besök. Du/ni behöver inte ta upp vad det gäller utan enbart be att få boka en tid till sexolog. Välkomna!
18666

Boka tjänst

SEXOLOG

  • Sexolog, 200 kr
    45 minuter, 200 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Erik Nyman
4.5
(11 betyg)
Sexolog
Om våra sexologer: Erik – har sin mottagning på HMC i Västra hamnen i Malmö, Östra Varvsgatan 7B, Malmö. Utbildad Socionom, psykoterapeut och sexolog. Han har lång erfarenhet av att jobba med ungdomar på Ungdomsmottagningen och arbetar även på Familjerådgivningen. Sofia – har sin mottagning på HMC i Västra hamnen i Malmö, Östra Varvsgatan 7B, Malmö. Legitimerad sjukgymnast och har lång erfarenhet av att behandla patienter med förlossningsskador, bäcken- och samlagssmärtor samt inkontinens. Hon har tidigare arbetat på kvinnokliniken i Malmö och på flera ungdomsmottagningar med en av sina specialiteter – kvinnor och personer med vulva som upplever smärta vid sex.
noImage
Sofia Rydhög
4.9
(77 betyg)
Sexolog
Skriv till: sexolog@halsomedicinsktcenter för att boka tid eller ring 040-418060
noImage
Ariella
legitimerad barnmorska, sexolog och steg 1 psykoterapeut i KBT. Flera års erfarenhet av att möta enskilda och par med sexuell problematik.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
88 betyg
Hilda M.
till Sofia Rydhög
Sofia är otrolig!! Så tacksam för all hjälp jag fått av henne!

Visa mer

Kristina B.
till Sofia Rydhög
Sofia är en mycket kunnig och tillmötesgående person som får mig att känna mig både trygg och sedd. Rekommenderar henne verkligen!

Visa mer

Beatriz F.
till Sofia Rydhög
Sofia is attentive, empathetic and skilled, both as a pelvic physiotherapist and as a sexologist. She has a variety of equipment to help treat the pelvic floor and offers long sessions (not just 20 minutes).

Visa mer

Anna H.
till Sofia Rydhög
Sofia har ett väldigt fint bemötande, fyllt av värme och medkänsla. Sofias inkännande sätt och stora kunskap skapar en stor trygghet för mig. ❤️

Visa mer

Om företaget

Vi finns i bottenvåningen U-båten parkeringshus. På Hälsomedicinskt center sexologmottagning, Östra varvsgatan 7b i Malmö, kan sexologen utreda: sexuell olust, smärta vid sex, erektionsproblematik, för tidig utlösning, sexuella problem som kopplas till sjukdom, sex efter sexuella övergrepp, Att hålla en parrelation levande. Kostnad: Kostnaden för ett individuellt besök är 200 kr och för par 400 kr/besök. Du behöver inte vara listad på vår vårdcentral för att få sexologisk hjälp. Frikort gäller.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:00 - 17:30
    • Tis09:00 - 17:30
    • OnsStängd
    • Tor08:30 - 17:00
    • Fre08:30 - 17:00
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 0404180 XXVisa nummer

  • Östra Varvsgatan 7, 211 75, Malmö