Vad vill du boka?Hos Hud i Fokus hos Rezze & Kompani vill vi erbjuda dig det allra bästa för just din hud.  Vi erbjuder behandlingar i de fantastiska märkena Babor, Clinicare och Elizabeth Arden PRO. Välkommen in och slappna av, och låt oss ta hand om dig och din hy.   
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

En snabbare ansiktsbehandling med rengöring, peeling och ansiktsmassage
En rengörande och reparerande ansiktsbehandling speciellt anpassad för den manliga hyn. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, portömning, en lättare ansiktsmassage, rengörande mask och hårbottenmassage.
Få ren och fräsch hud men rengöring på djupet. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, portömmning och ansiktsmask.
Klassisk ansiktsbehandling anpassad för dina behov. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ansikts- och decoltagemassage och ansiktsmask.
En klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter just dina behov och önskemål. Inkluderar rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn, peeling, portömmning, ansikts- och decoltagemassage och ansiktsmask.

Ansiktsbehandlingar Babor

En väl återfuktad hud är grunden till en välmående hud. babor’s mest unika och älskade produkt, babor Fluid, ger huden en super boost av fukt. En intensiv kur med ampuller som ger huden så mycket fukt den kan ta till sig.
Lugnande och återuppbyggande behandling som ger omedelbar lindring för extremt känslig hud. Denna behandling är särskilt framtagen för hyperkänslig och torr hud gör huden mindre reaktiv på kort och lång sikt. Rödhet, irritation och klåda minskar omedelbart vilket gör den passande även för atopisk dermatit.
Intensiv anti-age behandling för en återväckt föryngrad hud. Ger huden ny vitalitet och lyster, ökad fasthet och jämnare hudton. En komplett anti-age behandling som tar hand om åldrandeprocessen från flera perspektiv - det naturliga åldrandet, miljörelaterat åldrande och emotionell stress. Behandlingen innefattar Reversive Lifting Massage som främjar djup muskelavslappning, stimulering av bindväven, detox av huden samt med akupressur frigör energi. Vi tar hand om inre stress som triggar åldrande processen - försvagad bindväv - förkortade telomerer - uttryckslinjer.
Detox behandling med ”retinol” effekt för stressad hud i behov av förnyelse. Ökar kraftigt hudens förnyelseprocess och förbättrar de första tecknen på åldrande hud som t ex fina linjer, minskad elasticitet, torrhetslinjer och pigment-förändringar. Har även en utrensande effekt vilket rengör huden. Skyddar sam-tidigt huden med en högeffektiv vitamin-cocktail som stärker dess motstånds-kraft. Har en föryngrande effekt och huden återfår vitalitet. Även för känslig hud.
Skapar ny lyster som både syns och känns. Stressad och trött hud får nytt liv och skydd mot miljörelaterat åldrande. Höga doser av stabilt C-vitamin stärker hudens egna försvar, ökar elasticiteten och ger en jämnare hudton

Ansiktsbehandlingar Elizabeth Arden PRO

En behandling med “wow-känsla”. En mångsidig och lyxig behandling som ger synliga resultat och en uppklarnande effekt på huden, dessutom ger den förbättrad elasticitet, textur, ton och renhet. En lyxbehandling med åldersmotverkande effekt som gör fina linjer och rynkor påtagligt mindre synliga, samtidigt som huden blir klarare. Slappna av och njut av massagen från en unik och innovativ behandling som ger huden lyster och ungdomlig fräschör.
En hudförbättrande och behaglig peeling med enastående resultat. Denna intensiva ansiktsbehandling ger omedelbar och synligt balanserad effekt på huden. Särskilt avsedd för torra partier, korrigering av ojämn hudton och problemhy. Den ultimata lösningen för synligt slätare hud – en föryngringskur för ansiktet.

Fransar och Bryn

Böjning av dina egna fransar med ett resultat på 6-10 veckor beroende på dina egna fransars livslängd.
Obs: fransarna får ej målas med mascara på två dager efter behandling
Böjning av dina egna fransar med ett resultat på 6-10 veckor beroende på dina egna fransars livslängd.
Obs: fransarna får ej målas med mascara på två dager efter behandling

Kemisk Peeling Elizabeth Arden PRO

En peeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba peeling är perfekt för den som har mycket på gång men vill ha en behandling fullproppad med hudförbättrande egenskaper. Rekommenderas som kurbehandling en gång/vecka i 6 veckor.

Kroppsbehandlingar

Rengöring och klämning av orenheter på ryggen, avslutande utrensande mask.

Ansiktsbehandling CliniCare

Återfuktande och spänstgivande ansiktsbehandling fullproppad med lågmolekylär hyaluronsyra. Ger lyster och spänst till en trött och glåmig hy. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, peeling, ansikts-och nackmssage samt en sheetmask som boostar din hy med hyaluronsyra.
Passar alla hudtyper, framförallt en torr hy med fina linjer
Återfuktande och lystergivande ansiktsbehandling fullproppad med lågmolekylär hyaluronyra. Behandlingen består av rengöring, peeling, fuktgivande sheetmask och en kortare ansiktsmassage.
Passar alla hudtyper

MICRONEEDLING

Microneedling är en effektiv behandlingsmetod som stimulerar hudens egen läkningsförmåga och bildandet av kollagen. Med sterila nålar skapar vi microkanaler i huden där hyaluronsyra kan ta sig in och ge fukt till huden. Samtidigt skapar dessa nålstick små blödningar i kapillärerna vilket leder till fristättning av tillväxtfaktorer och ökad cellnybildning. Huden blir stramare och slätare samt ärrbildning och ojämnheter på hudytan minskar.

Rekommenderas som en kur på 3-5 behandlingar med ca 1 månads mellanrum.

Vi använder sterila engångsnålar och utför behandlingen med säkra och godkända redskap