Vad vill du boka?Hos Hudvård Karlaplan vill vi erbjuda dig det allra bästa för just din hud.  Vi erbjuder behandlingar i de fantastiska märkena Babor och Clinicare. Välkommen in och slappna av, och låt oss ta hand om dig och din hy.   
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kemisk Peeling CliniCare

Kemisk peeling utförs i hudvårdsmärket CliniCare. Här jobbar vi med syrablandningar med en syrakoncentration mellan 44%-54% och ett pH värde på 2,4-1,55, dessa koncentrationer anpassas utefter din hudkvalitet och vilka resultat du önskar uppnå. Med kemisk peeling kan du jobba på allt från ålderstecken, orenheter, ojämn pigmentering, förstorade porer, hud med minskad elasticitet och torrhet.

Vi jobbar med tre olika typer av kemisk peeling för att kunna skräddarsy en behandling för just dina behov. Fokuset kan läggas vid att jobba på en åldrad hud med linjer och rynkor, en hud med pigmenteringar och i behov av lyster eller inflammationer, komedoner och förstorade porer. Vid första behandlingen gör vi en hudanalys och pratar om de behov du har och vilka resultat du önskar uppnå för att välja ut rätt typ av peeling och styrka. Behandlingen avslutas med en hyaluronsyramask för att återställa fuktbalansen i huden och förebygga flagnad hud. Detta ger dig ett fantastiskt omedelbart resultat med en mjukare hy full av lyster.

Med högklassiga behandlingar som ger synbara resultat i kombination med de fantastiska produkterna för hemmabruk har du din kompletta rutin för strålande hud.

För att uppnå bästa resultat med en kemisk peeling bör du gå på en kurbehandling . Behandlingarna bör utföras med 1-2 veckors mellanrum 4-6 ggr.

Ansiktsbehandlingar

Borttagning av milier med nål och klämning. Ingår rengöring, borttagning av sp många milier tiden räcker till, avslutande kräm.
Tillägg i valfri ansiktsbehandling, kan ej bokas separat!
En snabbare ansiktsbehandling med rengöring, peeling och ansiktsmassage
En rengörande och reparerande ansiktsbehandling speciellt anpassad för den manliga hyn. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, portömning, en lättare ansiktsmassage, rengörande mask och hårbottenmassage.
Få ren och fräsch hud men rengöring på djupet. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, portömmning och ansiktsmask.
Klassisk ansiktsbehandling anpassad för dina behov. Inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ansikts- och decoltagemassage och ansiktsmask.
En klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter just dina behov och önskemål. Inkluderar rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn, peeling, portömmning, ansikts- och decoltagemassage och ansiktsmask.

Ansiktsbehandlingar Babor

En väl återfuktad hud är grunden till en välmående hud. babor’s mest unika och älskade produkt, babor Fluid, ger huden en super boost av fukt. En intensiv kur med ampuller som ger huden så mycket fukt den kan ta till sig.
Lugnande och återuppbyggande behandling som ger omedelbar lindring för extremt känslig hud. Denna behandling är särskilt framtagen för hyperkänslig och torr hud gör huden mindre reaktiv på kort och lång sikt. Rödhet, irritation och klåda minskar omedelbart vilket gör den passande även för atopisk dermatit.
Detox behandling med ”retinol” effekt för stressad hud i behov av förnyelse. Ökar kraftigt hudens förnyelseprocess och förbättrar de första tecknen på åldrande hud som t ex fina linjer, minskad elasticitet, torrhetslinjer och pigment-förändringar. Har även en utrensande effekt vilket rengör huden. Skyddar sam-tidigt huden med en högeffektiv vitamin-cocktail som stärker dess motstånds-kraft. Har en föryngrande effekt och huden återfår vitalitet. Även för känslig hud.
Skapar ny lyster som både syns och känns. Stressad och trött hud får nytt liv och skydd mot miljörelaterat åldrande. Höga doser av stabilt C-vitamin stärker hudens egna försvar, ökar elasticiteten och ger en jämnare hudton

Fransar och Bryn

Böjning av dina egna fransar med ett resultat på 6-10 veckor beroende på dina egna fransars livslängd.
Obs: fransarna får ej målas med mascara på två dager efter behandling
Böjning av dina egna fransar med ett resultat på 6-10 veckor beroende på dina egna fransars livslängd.
Obs: fransarna får ej målas med mascara på två dager efter behandling

Kroppsbehandlingar

Rengöring och klämning av orenheter på ryggen, avslutande utrensande mask.

Ansiktsbehandling CliniCare

Återfuktande och spänstgivande ansiktsbehandling fullproppad med lågmolekylär hyaluronsyra. Ger lyster och spänst till en trött och glåmig hy. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, peeling, ansikts-och nackmssage samt en sheetmask som boostar din hy med hyaluronsyra.
Passar alla hudtyper, framförallt en torr hy med fina linjer
Återfuktande och lystergivande ansiktsbehandling fullproppad med lågmolekylär hyaluronyra. Behandlingen består av rengöring, peeling, fuktgivande sheetmask och en kortare ansiktsmassage.
Passar alla hudtyper

MICRONEEDLING

Microneedling är en effektiv behandlingsmetod som stimulerar hudens egen läkningsförmåga och bildandet av kollagen. Med sterila nålar skapar vi microkanaler i huden där hyaluronsyra kan ta sig in och ge fukt till huden. Samtidigt skapar dessa nålstick små blödningar i kapillärerna vilket leder till fristättning av tillväxtfaktorer och ökad cellnybildning. Huden blir stramare och slätare samt ärrbildning och ojämnheter på hudytan minskar.

Rekommenderas som en kur på 3-5 behandlingar med ca 1 månads mellanrum.

Vi använder sterila engångsnålar och utför behandlingen med säkra och godkända redskap

Hudvård Karlaplan

Hudvård Karlaplan

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Styrmansgatan 52
114 60 Stockholm
Karlaplan
Öppna i Google Maps 🗗