Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Samtalsterapi

Parterapi kan vara en investering i förhållandet, oavsett i vilken fas eller vilka omständigheter relationen befinner sig i. Det kan vara ett forum för att fatta gemensamma beslut eller enas om vägar framåt. Det kan vara ett sätt att fördjupa relationen och komma varandra närmare, och lära känna varandra på nya sätt. Det kan också vara ett steg att ta om man upplever att relationen befinner sig i kris, att man inte längre kan nå varandra i samtal, eller om vardagen präglas av konflikt eller leda. Kanske vill man göra ett allvarligt försök att undvika separation, eller – om det visar sig omöjligt – försöka hitta ett sätt att separera på ett så konstruktivt sätt som möjligt
Ibland behöver vi komma till en plats där vi kan vara oss själva. En plats där vi kan vara fria att släppa på tankar och känslor. En plats där vi kan hämta energi och släppa taget om fasaden vi visar utåt och rollen vi spelar.

Man ska inte underskatta vikten av att få prata av sig. Hos mig är allting konfidentiellt.

Johanna Maria Dottir
Diplomerad samtalsterapeut
Coach


Samtalsterapi eller Coachning

Det bästa vapnet mot stress är vår förmåga att välja en tanke framför en annan

Grundidén med Coachning är att ge dig fler perspektiv, hitta andra vägar, bryta oönskade vanor och synliggöra vad du egentligen gör och tänker och hur det påverkar ditt resultat.
Gratis
konsultation
30 minuter
Därefter bestämmer vi vilken slags hjälp som passar dig.
Vi finns till för dig som behöver någon att prata med, någon som lyssnar. Du kan prata om problem i familjen eller på arbetet, om ensamhet eller sjukdom. Du kan prata med oss om precis allt som oroar dig.
Du kan få hjälp i en krissituation eller med att hantera orostankar, stress, depression, utmattningstillstånd, sorg eller trauma. Det kan också handla om problem på arbetsplatsen eller i en relation.
Du kan få hjälp i en krissituation eller med att hantera orostankar, stress, depression, utmattningstillstånd, sorg eller trauma. Det kan också handla om problem på arbetsplatsen eller i en relation.

JM DOTTIR

Man ska inte underskatta vikten av att få prata av sig. Hos mig är allting konfidentiellt. Kanske du bara vill ha en timme i veckan, där du kan få vädra alla de tankar och känslor du har, men inte vågar berätta för någon annan.

Hitta din livslust

När livet innehåller motgångar är det lätt att tappa bort sig själv på vägen. Det kan ta tid att hitta tillbaka till livslust och glädje. Men med professionellt stöd kan även svåra tillstånd vända. Kanske kan du finna en ny riktning i livet eller ta viktiga beslut.
Hos mig kan du som klient samla energi, kanske vila en stund och koppla bort vardagen. Du kan få hjälp i en krissituation eller med att hantera orostankar, stress, depression, utmattningstillstånd, sorg eller trauma. Det kan också handla om problem på arbetsplatsen eller i en relation.

Prata med någon utan att bli värderad

Här kommer du till en plats med värme. En plats där du varken blir värderad, dömd eller jämförd. En plats för egen tid och självreflektion. Att prata med någon läker inte bara sår; det kan även öppna en hel värld som tidigare varit stängd.
Här skiftar vi fokus från problem till möjligheter, utan att för den saken skull bortse från problemen. Det handlar om att stärka dig som individ och ge dig verktyg att använda din inneboende kraft på ett positivt sätt.

Sitt inte ensam och grubbla över saker – välkommen att höra av dig till mig!

Johanna Maria Dottir
Diplomerad samtalsterapeut
Coach

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider må–fr: 09.00–16.30
lö: stängt
sö: stängt
Adress
Engelbrektsplan 1
114 34 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗