Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

AHA-behandling

En AHA-syra är en lite svagare fruktsyra medan TCA-syran är starkare och därmed mer effektiv som behandlingsmetod. Efter en behandling blir huden blir lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende.

Kan göras som enstaka behandlingar , men för bästa resultat rekommenderas en kur om 3-6 ggr behandlingar 1ggr/vecka

ansiktsbehandling
rengöring , Aha- piling , ansiktsmassage , ansiktsmask specielt anpassad för din hud ( algermask och kolagenmask )

3ggr - 2.200 kr
6ggr - 4.500 kr
En anti-age behandling som även motverkar acne, oren hud. AHA-syran hjälper till att minska ytliga ärr, linjer och pigmenteringar. Vi rekommenderar enstaka behandling för uppfräshning alt. en kur för att komma åt djupare liggande pigmenteringar och andra problem.

Ansiktsbehandling Fresh up

Ansiktsbehandling Fresh up
För alla hudtyper. Behandlingen inkluderar:

Rengöring,
Face Mapping,
Peeling för att avlägsna torr hud,
ansiktsmassage- en härlig procedur för bättre cirkulation
ansiktsmask speciellt anpassad för din hudtyp.
För dig som vill få en ren, mjuk och fin hud.

Derma Roller microneedle

HUR FUNGERAR MICRONEEDLING
?Det finns två syften med microneedling, eller kollagen induktionsterapi (CIT) som det också kallas. Dels att (1) bygga upp bindväven i de lägre hudlagren (dermis) och samtidigt (2) hålla de skyddande hudlagren (epidermis) intakta. En mängd små nålar, antingen i en dermaroller eller i en annan handhållen apparat, tränger in i huden och bryter upp de gamla kollagentrådarna och stimulerar produktionen av elastinfibrer, från de nedersta hudlagren upp till hudens yta. Resultatet är mjukare, tjockare, fastare och jämnare hud. Problemet med laser och aggressiva kemiska peels är att dermis är ett extremt komplext, mycket specialiserat organ. Det må endast vara 0,2 mm tjockt, men det är vårt enda skydd mot omgivningen. Man bör aldrig skada epidermis såvida inte risken är större att låta epidermis vara intakt jämfört med att ta bort epidermis. Vad vi än gör måste vi säkerställa att den grundläggande strukturen hos huden inte förändras. För att föryngra huden och se ung ut, måste vi ha en perfekt epidermis med naturliga dermala papiller, bra fuktnivå, normal färg och god motståndskraft. När vi gör aggressiva laserbehandlingar och kemisk peeling finns risk för att epidermis med tiden blir tunnare och förminskar de dermala papillerna. Resultatet kan bli inflammerad, torr och rynkig hy.

Nålar på en dermaroller penetrerar huden

Vid en microneedling behandling kommer en dermaroller eller annan apparat tränga igenom epidermis, utan att ta bort epidermis. Eftersom epidermis endast punkteras kommer det att läka snabbt. En dermaroller kan tränga igenom huden till ett djup om 0,1mm – 3mm beroende på det hudproblem som behandlas. Huden kan i vissa fall med de längre nålarna blöda en aning, men bara under en mycket kort stund.

Dermapen/Microneedling

Microneedling är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och har behandlar flera olika hudtillstånd.
Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av mycket tunna, fina nålar. Små kanaler skapas i huden och tack vare den unika konstruktionen som Dermapen har, väljer man lätt djuphet mellan 0,25 mm – 2,5 mm, beroende på vad som ska behandlas i huden.
Som en naturlig reaktion av de skapade kanalerna, vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs i våra celler och huden börjar bl.a producera nytt kollagen.
Resultatet blir en kraftigt hudföryngrande effekt av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen™-behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

Med Dermapen™ behandlar vi bland annat:

Hudföryngring/Huduppstramning
Fina linjer & rynkor (även ögon)
Förstora porer/Oren hud
Acne (grad I-II), Rosacea
Milier, keratosis pilares
Hyperpigmenteringar/Melasma
Ärr – (acneärr, kirurgiska ärr och brännskador)
Hudbristningar


Ansikte ; 3 behandlingar 3.600 KrAnsikte + hals 2000kr


Ansikte, hals + decolletage 2700kr

Fransar och Bryn Färgning

Färgning av Fransar & Bryn inkl plock 450 Kr
Brynfärgning & formning 330 Kr
Färgning av ögonfransar 250 Kr
Plockning & formning av bryn 250 kr

Hot stone - Massage med varma stenar

Det är en skön behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över Din kropp samtidigt som Du masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten använder vi oss av aromaoljor. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för Dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta Dig.

Ni väljer själv mellan mjuk och hård massage med stenarna. Behandlingen passar alla som tycker om värme, att få varm massage. Syretillförslen till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper också till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan man lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av de varma stenarna.

700 kr Boka tid för Hot stonemassage 45 min
995 kr Boka tid för Hot stonemassage 60 min

Mesoterapi

Mesoterapi (injektionsfri behandling) Med hjälp av Radiofrekvens (RF) (radiovågor) öppnar upp huden och tillför huden vitaminer, mineraler och hyaluronsyra. Behandlingen utförs för att förbättra hudstrukturen,
vitaliteten, minska rynkor, fina linjer, hudens slapphet, hudbristningar etc.
Du får 2 mycket effektiva behandlingar tillsammans i ett paket

•Microdermabrasion (hudslipning)
•Mesoterapi - Vitamincocktail för ansiktet

Det är viktigt att först slipa huden som förberedelse för mesoterapi. Detta bidrar till ökad effektivitet av de nyttiga ämnen som tillämpas under mesoterapin som stimulerar produktionen av kollagen i huden.

Microdermabrasion är en form av hudslipning som görs för att förbättra hyn.

Behandling utförs för att behandla pigmentförändringar, ärrbildningar, acne, hudbristningar, solskadad, åldrad hud etc. Behandlingsmetoden bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum samtidigt som
aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden och tar bort lagret av döda hudceller Metoden är smärtfri och rodnad kan uppstå efter behandlingen, men försvinner inom kort.

Mesoterapi (injektionsfri behandling) Med hjälp av Radiofrekvens (RF) (radiovågor) öppnar upp huden och tillför huden vitaminer, mineraler och hyaluronsyra. Behandlingen utförs för att förbättra hudstrukturen,
vitaliteten, minska rynkor, fina linjer, hudens slapphet, hudbristningar etc.

Microdermabration

porrengöring , peeling , lätt plockning av bryn-massage- algermask och avslutande creme
Om microdermabration
Microdermabrasion, som är en effektiv form av hudslipning, är en stor succé världen över. Vår Powerlite Microdermabrasion ger omedelbart synliga resultat.


Behandlingsmöjligheter med Powerlite Microdermabrasion:
Solskadad hud
Uppfräschning
Pigmentförändringar
Livlös hud
Åldrad hud
Acne
Ärrbildningar

Så går det till
Powerlite Microdermabrasion bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum, samtidigt som fräscha aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden. Olika behandlingar utföras, allt från ytlig uppfräschande slipning till djupgående ärrbehandling. Tack vare våra engångsmunstycken är behandlingen med Powerlite Peeler 100 procent hygienisk. Behandlingarna är skonsamma för huden och helt utan obehag. Powerlite Microdermabrasion används av utbildade läkare, sjuksköterskor och diplomerade hudterapeuter.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Jodor Beauty Salon

Telefon 0760594878
E-post
Öppettider 9.00-18.00
Adress
Odengatan 37
11353 Stockholm
vasastan