1. Hem
  2. Annan Sala

Johns Rödljusterapi

betyg4.5 Mycket bra(13 betyg)
Svarvargränd 10, 733 36, Sala
Välkommen till Johns Rödljusterapi – din oas för välbefinnande och hälsa. Jag brinner för att främja hälsa och balans genom rödljusterapi - en banbrytande metod som erbjuder en helt naturlig väg till återhämtning och välmående. Kraften i rödljusbehandling har helande egenskaper och jag erbjuder skräddarsydda rödljusterapibehandlingar som kan bidra till att förbättra din fysiska hälsa, öka energinivåer och ge en känsla av lugn och avslappning. Hos mig är varje individ unik och mitt mål är att skräddarsy behandlingarna för att möta dina specifika behov och mål för hälsa och välbefinnande. Ta steget mot ett balanserat och friskare liv med Johns Rödljusterapi. Betalning Swish eller jämna kontanter Ha gärna tunt linne eller t-shirt och shorts på dig under behandlingen för bästa resultat. Katt finns i hemmet Vid allergi kontakta mig så löser vid det. För mer info 0739495682
20758

Boka tjänst

Rödljusterapi

  • Rödljusterapi
    15 minuter, 250 krMer info
    Boka
  • Rödljusterapi hos kund
    15 minuter, Från 500 krMer info
    Boka

Personal

noImage
John
4.5
(13 betyg)
Rödljusterpi

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
13 betyg
Veronica A.
till John
Min höft har värkt konstant sedan jag sprang tjejmilen i Sälen i juni förra året och trots att jag gått på massage o stötvågsbehandling, varit hos läkare och sjukgymnast och vilat från både löpning, styrketräning o MTB så har det inte blivit bättre. Min axel som jag skadade i oktober har också fått hänga med på samma behandlingar som höften, men utan resultat. Jag gick med på att prova Rödljusterapi, trots att jag var skeptisk, för hur ska en lampa kunna hjälpa när inget annat har hjälpt…? Efter två behandlingar med Rödljus kände jag en klar förbättring i höften, efter tredje behandlingen kunde jag börja löpträna igen. Axeln behövde fyra behandlingar innan den blev smärtfri. Som en liten bonus lindrades smärtan i ryggen ( har konstant värk efter en ryggskada 2012) och värken i mina leder som alltid kommer smygande på vintrarna, den är borta. Jag, som inte trodde på detta ett endaste dugg, är överbevisad och tackar ödmjukast för att ha fått en fullt fungerande kropp tillbaka.

Visa mer

Marie N.
till John
Har artros i knä. Fick rödljusterapi i början av december med bra resultat. Fick lov att göra uppehåll pga förkylning i cirka 14 dagar. Då återkom värk i knä. Har nu gjort ytterligare 2 rödljusterapi med 4 dagars mellanrum och känner lindring av värken.

Visa mer

Diana b.
till John
Lugnt och man kände sig verkligen välkommen.

Visa mer

Eric F.
till John
Det började med att min fru bokat en tid åt mig för att jag under ett halvår haft ont i mitt högra knä i stort sett dagligen. Bör väl påpekas att jag var synnerligen skeptisk men tänkte att ljus från en stor mängd lampor ändå inte kunde skada mig. Och när jag satt där kändes det varmt som en solig dag i juli, och efteråt blev jag lite törstig, men det var också allt. Först nästa dag upplevde jag något oväntat, dels var jag mycket mjukare i lederna, dels var värken i knät helt bortblåst! Det är nu åtta dar sen jag fick min behandling och jag har idag fått en uppföljning. Jag förstår inte hur detta är möjligt, men jag har redan fått en nära vän att också ta en behandling och den vännen hade betydligt större problem än jag och hans smärta försvann inte helt men reducerades betydligt. Jag vet inte om alla blir hjälpta men det fungerade för både mig och vännen Tommy. Varma hälsningar Eric Fylkeson

Visa mer

Om företaget

Johns Rödljusterapi, bildat 2023, föddes ur en personlig resa. Efter att ha upplevt rödljusterapins kraft vid en bröstkorgsskada på mitt tidigare jobb, grundade jag detta företag. På bara två behandlingar försvann smärtan, vilket inspirerade mig att hjälpa andra att lindra sina fysiska besvär. Jag har god kännedom om rödljusterapins naturliga förmåga att främja läkning och välbefinnande. Min målsättning är att skräddarsy behandlingar för varje individ och erbjuda en väg till smärtlindring och förbättring av välmåendet. Tillsammans strävar jag efter att vara din partner på resan mot ett friskare liv och en balanserad vardag.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07394956 XXVisa nummer

  • Svarvargränd 10, 733 36, Sala