1. Hem
  2. Annan Karlsborg

Jordad Hälsa

betyg4.8 Fantastiskt bra(66 betyg)
Ringvägen 5, 546 31, Karlsborg
FROM V11 2024 KOMMER ALL BOKNING SKE VIA SMS Du hittar mer information på hemsidan. Jordad Hälsa strävar efter att vara en plats där du kan finna lugn för ditt sinne. Där vi bygger styrka inifrån och ut, mentalt och fysiskt, för att upprätthålla balans i ditt liv.  Hitta hit Jordad Hälsa hittar du på Strandgården i Karlsborg. Entré från Ringvägen (inte Styckjunkaregatan som GPSen gärna visar). Från parkeringen och cykelskjulet följer du skyltarna Ringvägen 5 & 7 in på innergården. Här håller du till vänster på den asfalterade gångvägen. Yogastudion hittar du en trappa ned, på källarplan, en rofylld miljö där du får möjlighet att släppa krav, prestation och måsten. Unna dig en stund bara för dig, finn ro för din kropp och ditt stressade sinne. YOGA Priser Drop in 195kr/klass Yogakort Yogakort 5:  769 kr (ett klippkort som ger dig möjlighet att yoga 5 tillfällen till förmånligt pris) Yogakort 10: 1 365kr (ett klippkort som ger dig möjlighet att yoga 10 tillfällen till förmånligt pris) (Yogakort 5 är giltigt i 3 månader från köpdatum. Yogakort 10 är giltigt i 5 månader från köpdatum. Kortet är inte personligt, så varför inte köpa det tillsammans med en vän som du gärna yogar ihop med?) Betalning sker på plats och görs via Swish. (Saknar du Swish? Inga problem, vi löser det på plats!) Yogaklassen Utrustning som yogamattor, block och filtar finns i yogastudion. Vill du hellre använda egen matta går det självklart alldeles utmärkt. Vi yogar barfota i mjuka kläder (träningskläder går alldeles utmärkt). Det rekommenderas att ta med strumpor och en tjockare tröja att ta på till vilan i slutet av klassen. En vattenflaska kan också vara bra att ha med.
11508

Boka tjänst

Yoga

  • Hathayoga
    75 minuter, 195 krMer info
    Boka
  • Hathayoga 45 min
    45 minuter, 195 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Sara
4.8
(66 betyg)
Stresspedagog Yogalärare

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
66 betyg
Iréne E.
till Sara
Min 3- dagars huvudvärk släppte. Det var fantastiskt!

Visa mer

Iréne E.
till Sara
Sara leder klassen genom passet med total ödmjukhet och respekt för oss. Här kan jag landa, pausa och bara vara utan krav. En mycket fin upplevelse med bästa yogaläraren.

Visa mer

Jenny Ö.
till Sara
Härlig yogastund 🧘‍♀️

Visa mer

Hanna S.
till Sara
Det är hög kvalitet på Saras yogaklasser. Innehållsmässigt proffsigt, bemötandemässigt tryggt, känslomässigt som att gå på spa på en vardag.

Visa mer

Om företaget

FROM V11 2024 KOMMER ALL BOKNING SKE VIA SMS Du hittar mer information på hemsidan. Jordad Hälsa - yoga och stresshantering Mitt namn är Sara Irenheim och jag är diplomerad stresspedagog, certifierad yogalärare 200h. För närvarande studerar jag Kognitiv Neurovetenskap Tillämpad Positiv Psykologi vid Högskolan i Skövde. År 2017 startade jag mitt företag med visionen att hjälpa människor att hitta sin balans och bli sina bästa jag. Jag har en tro om att alla har förmågan att leva ett hälsosamt liv utifrån sina egna förutsättningar. Jordad Hälsa erbjuder rådgivning och konsultation inom livsstilsutveckling och stresshantering, workshops, föreläsningar och yogaklasser. Här på bokadirekt kan du boka yogaklasser. För frågor/bokning av stresshantering, workshops och föreläsningar vänligen kontakta mig på sara@jordadhalsa.se Med värme, Sara Irenheim Certifierad Yogalärare 200h Diplomerad Stresspedagog med kognitiv inriktning
Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån19:00 - 20:30
    • TisStängd
    • Ons19:00 - 20:30
    • TorStängd
    • FreStängd
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07067081 XXVisa nummer

  • Ringvägen 5, 546 31, Karlsborg