Vad vill du boka?

Varmt Välkomna in till oss på Klipperiet!

På grund av mammaledighet går det inte att boka tider hos Linda tills vidare. 

Önskar du boka tid hos en specifik frisör - vänligen välj detta först
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Färg

Till dig som har max 3 cm utväxt och vill ha en och samma färg i botten. Tvätt och styling ingår i denna behandling. Priset är från 720 kr, tillägg om du har extra tjockt hår.
Till dig som har max 3 cm utväxt och vill färga den i en och samma färg. I denna behandling ingår klippning och styling. Priset är från 1010 kr. Tillägg för dig som har extra tjockt hår.
Till dig som vill färga håret i en och samma färg. I denna behandling ingår fön och styling. Priset är från 890 kr. Tillägg om du har extra tjockt, långt hår eller vill han några effekter.
Till dig som vill färga hela håret i en och samma färg. I denna behandling ingår klippning, fön och styling. Priset är från 1140kr. Tillägg för dig som har extra tjockt eller långt hår eller vill ha effekter.
Till dig som vill slinga håret. Här kan man välja olika färger och tjocklek på slingorna på ett smidigt sätt. I behandlingen ingår tvätt och fön. Priset är från 1150kr. Tillägg om du har extra tjockt, långt hår eller behöver nyansering.
För dig som vill ha folieslingor, här kan man välja om man vill ha en eller flera färger på slingorna. Tvätt och fön ingår.
Priset är från 1150kr, kan bli tillägg om du har extra långt och tjockt hår eller om det behöver nyanseras.
Till dig som vill slinga håret. Här kan man välja olika färger och tjocklek på slingorna på ett smidigt sätt. I behandlingen ingår klipp, fön och styling. Priset är från 1320kr. Tillägg om du har extra tjockt, långt hår eller behöver nyansering.
Till dig som vill slinga håret. Här kan man välja olika färger och tjocklek på slingorna på ett smidigt sätt. I behandlingen ingår klipp, fön och styling. Priset är från 1320kr. Tillägg om du har extra tjockt, långt hår eller behöver nyansering.
För dig som vill ha en Ombre eller Baylayage färning. Vilket betyder att man lägger en mörkare färg i botten och därefter ljusare färg på längderna. Priset är från 1360kr, tillägg lan förekomma om håret är väldigt långt/tjock. Det kan även behövas nyanseras efteråt.
Efteråt fönar och stylar vi håret
För dig som vill ha en Ombre eller Baylayage färgning. Vilket betyder att man lägger en mörkare färg i botten och därefter ljusare färg på längderna. Priset är från 1520kr, tillägg kan förekomma om håret är väldigt långt/tjock. Det kan även behövas nyanseras efteråt.
Efteråt klipper vi och fönar/stylar håret.

Håruppsättning

Skäm bort dig själv med en tvätt och styling. Vi tvättar håret och därefter fönar det, vill du avsluta med plattång eller locktång gör vi det. Passar både inför fest eller när du bara vill unna dig något extra. Det kan förekomma extra tillägg om du har väldigt tjockt eller långt hår.
Till dig som vill ha en uppsättning. Ring gärna till salongen så att vi kan bestämma hur du ska företräda med tvätt och så vidare. 040-6435070. 790kr

Klippning

Till dig som vill bli klippt. Tvätt och lättare styling ingår.
Till dig som vill bli klippt. Vi börjar med en tvätt av håret, därefter klipper vi och sedan avslutas allting med fön och styling.
Till dig som vill bli klippt. Vi börjar med en tvätt av håret, därefter klipper vi och sedan avslutas allting med fön och styling.
Vi färgar och vaxar också dina ögonbryn. På ett snabbt, smidigt och smärtfritt sätt får du välformade och markerade ögonbryn. Färg och form anpassas efter just din ansiktsform.
Till dig som vill bli klippt och även få en dunderkur för håret.
Inpackning är bra med Treat.Me är världsklass.
Vi börjar med en detoxtvätt, därefter gör vi en Treat.Me kur speciellt för just ditt hår. Under verkningstiden får du en skön hårbottenmassage där du flyr vardagens stress.
Effekt i upp till 6v på håret.
Fön och styling ingår också.
Klippning för dig som är mellan 0-8år.
Klippning för dig som är mellan 9-12år.
Till dig som vill bli klippt med maskin samma längd över hela huvudet.

Makeup

Fest Make up
Fullbokat
60 min 490,00 kr Mer info
Tillsammans kommer vi överens om en make up som du känner dig bekväm i och som framhäver ditt ansikte. Jag beskriver vilka produkter jag använder och varför jag använder de. Du får en make up som håller en hel dag och natt.
Make Up Bröllop
Fullbokat
60 min 990,00 kr Mer info
Tillsammans kommer vi överens om en make up som du känner dig bekväm i och som framhäver ditt ansikte. Det ingår en konsultation med provsminkning så att du känner dig helt säker inför den stora dagen. Jag lägger en make up som håller hela dagen och natten och passar för fotografering.

Ögonbryn/fransar

Prova vår nya tjänst ögonbrynsvaxning! På ett snabbt, smidigt och smärtfritt sätt får du välformade markerade ögonbryn. Vi anpassar färg och form efter just din ansiktsform.
Till dig som vill färga dina ögonbryn. Det finns flera olika färger att välja mellan.
Till dig som vill få dina ögonbryn plockade och färgade. Det finns flera olika färger att välja på.
Till dig som vill få dina ögonfransar färgade.

Rakning

Unna dig lyx i vardagen! Här får du en skön behandling i form av varma handdukar, olja och lotion som är anpassad efter din hudtyp, rakning med kniv och intrimning av skägg och mustasch. Låt oss ta hand om ditt skägg och få det inklippt efter din ansiktsform och dina önskemål.
Unna dig lyx i vardagen! I denna behandling får du en skön avkopplande stund som innehåller varma handdukar, olja och lotion som är anpassad efter din hudtyp och slätrakning med kniv. Känn känslan att vara riktigt babylen.
Unna dig lyx i vardagen! I denna behandling ingår skäggtrim eller slätrakning. Varma handdukar, olja och lotion som är anpassat efter din hudtyp, rakning med kniv så att du blir alldeles slät och babylen. Här blir du även schamponerad, klippt och stylad.
Rakning av Skalp
Fullbokat
45 min 420,00 kr Mer info
Vill du vara riktigt slätrakad på skalpen? Då är detta behandlingen för dig. Du får varma handdukar runt huvudet, massage med oljor och blir slätrakad med kniv.

Klipperiet Hair & Barber

Välkommen till oss på Storgatan 4 i Svedala. Vi ligger precis bredvid tågstationen!

Kom in för en skön stund i avslappnade miljö, vi ska ta väl hand om dig på bästa sätt!

KLIPP-FÄRG-HAIRTALK-SKÄGG-RAKNING-OLAPLEX-BRYN

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Storgatan 4
233 31 Svedala
Svedala
Öppna i Google Maps 🗗