Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Lymfmassage

Lymfmassagen inleds med att jag guidar dig till en djupare andning där efter startar jag med mjuk, vågliknande massage på din buk. Därefter följer "pumpande" tryck med start på dina ben för att sedan fortsätta med dina armar, baksidan på kropp samt ditt ansikte innan vi avslutar med djupandning. Givetvis ägnar jag dina problemområden extra tid och kommleterar med bindvävsdrag och NBE behandling.
Lymfmassage består av omväxlande mjuka "pumpande" tag samt bindvävs behandlande "brytande" tag. Därutöver ingår guidad andning för ökad effekt och råd om hjälp till självhjälp.

Tjänster

Denna behandling kan endast väljas om du tidigare varit på Lotorpsbehandling hos mig (75 min. )
Behandlingen innehåller massage, andningsövningar och enkla tester.
Gynnar dig med t.ex. ytlig andning, astmaliknande symtom, astma eller KOL.

Klassisk massage

Klassisk massage 45 min är djup behandlande massage. Med tanke på den något kortare behandlingstiden passar den bäst för återbesök. Alternativt t.ex. för behandling av endast nacke och axlar.
Klassisk massage är en behandlande och massage. Jag arbetar här med olika massage tekniker samt behandling av triggerpunkter. Passar dig med muskel smärta och stelhet.

Thoracal mobilisering

Lotorpsmetoden eller Thoracalmobilisering är en kombinationsbehendling vars syfte är att fördjupa och öka din utandning. Behandlingen består av massage, övningar och enklare tester. För mer information se
www.suzannesmassage.com
Lotorpsmetoden.se

Övrig massage

Fibromassage är en djupt avslappnande massage som både passar dig som har Fibromyalgi och dig som har utmattningssymtom eller har liknande symtom orsakat av stress. Massagen är mjuk och utförs med ljummen olja. Fibromassagen är en helkroppsmassage som avslutas med ansiktsmassage. Jag lägger även en vetekudde på dig för ökad avslappning. Självklart är du välkommen att komma med önskemål.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Kungsängen, Naprapathuset

” Hur kan jag hjälpa dig?” Är ofta den första frågan jag ställer till mina kunder. För mig är det viktigt att du känner att vi har samma fokus eftersom du ofta behöver göra övningar eller annat efter att jag behandlat dig.
Jag har varit yrkesutövande Klassisk masssör sedan 2000 och därutöver vidare utbildat mig till Auktoriserad Andningsterapeut och Lymfmassör. Därför arbetar jag mycket med din hållning och din andning som om det fungerar som bäst verkligen bidrar till att du mår så bra som möjligt.
Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Torsdagar 12-18
Adress
Östervägen 8
196 30 Kungsängen
Kungsängen
Öppna i Google Maps 🗗