1. Hem
 2. Massage Stockholm

Kurser & Workshop i Stockholm & Online

betyg4.8 Fantastiskt bra(120 betyg)
Fjällgatan 23b, 116 28, Stockholm
Här bokar du kurser, Cuddle Party och Cuddle Party Online. Även Cuddle Party för kvinnor erbjuds regelbundet. Läs mer om Cuddle Party som är utbildning i beröring och möjlighet till utbyte av beröring. www.cuddleparty.com https://www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser/cuddle-party För individuella sessioner se min sida på Östermalm, och för sessioner på Hälsans Hus kontakta mig direkt. https://www.bokadirekt.se/places/ostermalm-massage-och-coaching-19619 Sofia Kreissl jag jobbar med parterapi, massage, coachning och Organic Intelligence. Jag erbjuder Post-Trauma growth och nervsystemreglering genom samtalsformen Organic Intelligence®. Relationscoachning, sensuell massage, kroppsinriktad coachning och samtalsterapi finns på Östermalm, Stockholm och Hälsans Hus på Södermalm. Relationscoaching för par inkluderar även Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®). Se min hemsida www.sofiakreissl.se
17100

Boka tjänst

Onsdag, 4 september

18:00

Cuddle Party - gränssättning och beröringSofia Kreissl

180 minuter, 300 kr
17 platser kvar
Mer info

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
120 betyg
Ella E.
Jag tänkte aldrig att jag kunde beskriva min vilja i enkla ord, tills jag överraskade mig själv på det här fina cuddle partyt utomhus. Fick bästa massage på länge, och välbehövlig icke-sexuell närhet. Vill definitivt återkomma! Ett utmärkt sätt att jobba på kommunikation kring önskemål och gränser.

Visa mer

Maria H.
Dessa onlinekramkalas är verkligen något alldeles extra! En härlig, stabil och omtänksam grupp som ger mig en glimt av en bättre värld.

Visa mer

Anne C.
Underbart

Visa mer

Maria H.
Wow, online cuddle partyt var fantastiskt! På första onlinepartyt jag var på kände jag dock inte just beröringen riktigt, jag var nog för fokuserad på att alls ta in konceptet med onlinecuddleparties. Men denna gång kändes beröringen verkligen. Andra gav verkligen så mycket till mig. Och jag upplevde det som att det var så mycket kärlek i stunden mellan oss alla. Vi var bara typ sex personer, varav alla varit där förut, så det skapade extra tillit och trygghet. Och när vi är så få är det lättare för alla att ta plats. Och när någon ställde beröringsfrågor på för svår engelska, gick det ju bra att be om förtydligande.

Visa mer

Om företaget

www.pleasuretherapy.org www.samtyckesguiden.se www.sofiakreissl.se För bokning av privata sessioner på Östermalm se www.bokadirekt.se/places/%C3%B6stermalm-massage-och-coaching-19619 Läs gärna mer på www.organicintelligence.org www.cuddleparty.com www.schoolofconsent.org

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • MånStängd
  • Tis18:00 - 21:00
  • OnsStängd
  • TorStängd
  • FreStängd
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07374482 XXVisa nummer

 • Fjällgatan 23b, 116 28, Stockholm