LuVi Hund

betyg4.6 Fantastiskt bra(76 betyg)
Tysjövägen 8, 831 52, Östersund
INNAN DU BOKAR HALL! Har du läst våra trivselregler? Gör det innan du bokar hallen! När du bokar tid i LuVi Hundhall godkänner du per automatik våra trivselregler. https://luvihund.se/hundhall/trivselregler Den 15:de varje månad så kommer det ut nya bokningsbara tider i kalendern. Vi har olika priser beroende på när du tränar. Vill du boka flera timmar och de går över gränserna så måste du boka tjänsterna separat. Vill du t.ex. träna kl 16-18 så får du boka en timme kl 16-17 som dagtid och en timma kl 17-18 som kvällstid. När du bokar två tjänster samtidigt som i exemplet, så kan du välja att 'Kombo-boka'. Bokning av hallen för kursverksamhet eller evenemang görs via mejl på info@luvihund.se KURSANMÄLAN När du anmäler dig till en kurs hos oss, så får du först en bokningsbekräftelse via mejl, med all information om din bokning, avbokning och betalningsuppgifter. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart, via bankgiro eller Swish. Några (2-4) dagar innan kursstarten så skickar din instruktör ut en kallelse, med all information du behöver gällande just den kursen som du anmält dig till. Vid eventuella frågor gällande kurser & aktiviteter, hör av dig till info@luvihund.se PRESENTKORT När du köper presentkort hos oss, så är det viktigt att du väljer om du vill ge bort ett presentkort för hallhyra ('LuVi Hundhall') eller för kurs ('Kurser & Aktiviteter'). Ett presentkort på 'LuVi Hundhall' kan inte användas för 'Kurser & Aktiviteter', och vice versa.

Boka tjänst

Boka Hundhall April - Oktober, Sommarpris

 • Agility 1 h, alla tider 60 minuter, 125 kr · Mer info
  Boka
 • Agility 2 h, alla tider 120 minuter, 250 kr · Mer info
  Boka
 • Övrig träning, 1 h, alla tider60 minuter, 125 kr · Mer info
  Boka
 • Övrig träning, 2 h, alla tider120 minuter, 250 kr · Mer info
  Boka

Boka Hundhall, VIP

 • VIP Poängbokning60 minuter · Mer info
  Boka

Ombokning

 • Ombokning av fakturerad hallhyra, 1 h60 minuter · Mer info
  Boka

Kvällskurser

 • Nose Work Steg 1, start 24/91 500 kr · Mer info
  Boka
 • Hundmöteskurs, start den 21/990 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Friskispass för hund! 25 september75 minuter, 250 kr · Mer info
  Boka
 • Valpkurs, start måndag 28/91 600 kr · Mer info
  Boka
 • Valpagility, start 22/101 250 kr · Mer info
  Boka
 • Vardagslydnad, start 26/101 500 kr · Mer info
  Boka
 • Rallylydnad Nybörjare, start 26/111 400 kr · Mer info
  Boka

Helgkurser

 • En dag med Koppel (i Dorotea) 17/10150 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka

Hundhall

noImage
Kurser & Aktiviteter
(59 betyg)
noImage
LuVi Hundhall
(16 betyg)
Boka HallKlarna

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
76 betyg
Mycket bra öppen träning. Vi körde Agility, Många bra tips!
Gick vardagslydnad helgkurs med Malin som instruktör. Sättet att träna och arbeta som praktiseras är positiv förstärkning, dvs det bygger på att både hund och ägare ska ha en rolig och bra träning tillsammans, att bygga en positiv och bra relation där träningen blir något positivt för alla. Äntligen har vi hittat en instruktör som praktiserar positiv förstärkning och som brinner för att sprida detta vidare! Vi rekommenderar starkt kurser för Malin.
Perfekt hall med allt man behöver
Mycket bra ställe att träna sin hund. Kan varmt rekommendera det.

Om företaget

LuVi Hund är ett företag i Östersund som förutom kurser & föreläsningar erbjuder uthyrning av hundhall året runt. Lokalen är på 450 kvm med en inhägnad träningsyta om 315 kvm (15x21m). Underlaget är ErgoMax agilitymatta som ger en ordentlig dämpning och ser till att träningen blir ergonomisk för både hund och förare.

Bilder