Vad vill du boka?

Välkommen till Må Bra Praktiken.

Kroppen är otrolig och informerar hur vi mår, därför är det viktigt att arbeta med hela människan.

Fysiska besvär och mentala låsningar gör att kroppen blir spänd, ont, värk det kan komma från
-Överbelastade muskulatur
-Mycket stress
- Mentala låsningar som tankar och känslor som kan skapa obalanser

kroppsbehandlingarna är baserad på Västerländskt och österländsk tankesätt.
Genom att utgå från kroppens anatomi, fysiologi, psykodynamiska, humanistiska, existentiella och transpersonella psykologin tillsammans med iscensättningsperpektivet (regression), kinesisk lära om meridianer (energibanor i kroppen) och genom de fem sinnena kan man med olika tekniker hjälpa kroppen i balans.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Avslappnande massage

Genom att arbeta med avslappnande mjuk massage där man ökar flödet i meridianerna (energibanor i kroppen) och genom aura-soma "Färg oljor" och aromaoljor. Kommer kropp och sinne ha möjlighet att åter få balans.

Klassisk Massage

Friskvårdande, förebyggande och välbefinnande på stela, trötta, ömma muskler. som kan ge både fysisk och psykisk effekt på kroppen Genom att få igång cirkulation, lymfsystemet med en kinesisk gummi kopp " kopping" kommer jag fortare och djupare in i muskulaturen.

Bars

Bars
60 min 700,00 kr Mer info
Jag börjar med att öppna energiflödet från fötterna och upp mot ansiktet där arbetar man med 32 punkter på huvud och ansikte. Som innehåller elektrisk laddning från alla tankar, idéer, beslut och känslor som man lagrat i kroppen. Alla negativa tankar och obearbetade känslor låser flödet.

Zonterapi/Refexologi

Det är en gammal metod som fortfarande är lika bra. Genom att arbeta med tryckningar, knådningar från knäna ner på och under fötterna kommer det inverka på funktionsstörningar i hela kroppens organ, hormonella, nervsystemet, lymfan, blodcirkulationen.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Må Bra praktiken

Jag arbetar med holistiskt tänkande, hela människan. Vi skapar många blockeringar genom tankar och känslor som sätter sig fysiskt och psykiskt i kroppen. även om vi står, sitter eller bär fel. Det kan bli som spänningar, knutar i muskler, det kan utrycka sig som smärta, stress, oro och ångest, utbrändhet
För att få bästa resultatet arbetar jag med alla mina olika tekniker.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Drottninggatan 28
803 11 Gävle
Norrtull
Öppna i Google Maps 🗗