Vad vill du boka?

Magdalena Kuchcinska erbjuder enskilda sessioner i Malmö eller på telefon, välj mellan:

Reiki Healing
Medial vägledning
Coachande samtal & terapi
Andningsterapi/breathwork

Känslohantering vid oro, stress & ångest

Kurser i personlig / andlig utveckling, och i Reiki Healing:

Self Care - Create Your Greatest Life - 8 veckors kurs i personlig utveckling och healing 
//Kursstart 3 sept 2019//

Reiki I&II Usui Holy Fire 3 
//Kurs 20-21 okt 2019//

För mer information besök www.yogaheartcoaching.com eller ring på 0704 36 38 84.
Går även bra att mejla mig på yogaheartcoaching@gmail.com

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Reiki Healing

Djupgående avslappning där du får TA EMOT precis det du behöver här och nu. Under djup vila och tystnad kan din kropp hamna i ett meditativt och mottagligt tillstånd där du ger dig hän till energin med full tillit och låter den vägleda, hela och läka fysiska, mentala och/eller emotionella besvär och mönster.
Djup avslappning, där jag under eller efter behandlingen berättar vad jag ser, hör och känner. Information och budskap som kommer via Reiki energin men som är menade till dig och kan ge dig mer klarhet, insikter och vägledning till det du går igenom här och nu.
Djup avslappning där jag känner in energin i de olika chakran och känner in vad som pågår. Det kan vara att vi går in och helar blockeringar, där och då. Eller att du får information om hur du kan ändra vissa aspekter, beteenden, livsval för att balansera dem på egen hand. Oftast sker detta i kombination mellan en balansering och healing på plats, och hemarbete där du arbetar vidare med energierna.

Holistic Life Coaching

Coaching handlar om att ställa kraftfulla frågor för att väcka din inre röst och få dig att känna in vad du behöver och vill ha. Vi arbetar utefter ett mål som du tar med dig, eller som vi arbetar fram tillsammans. Take me to my Goal handlar om att guida dig till en handlingsplan, så att du når ditt mål snabbare och effektivare. Vi möts gärna flera gånger för uppföljning och gärna i kombination med Holistic Life Coaching - Remove Obstacles, för bättre resultat.
Coaching handlar om att ställa kraftfulla frågor för att väcka din inre röst och längtan. Vi arbetar utefter ett mål som du tar med dig, eller som vi arbetar fram tillsammans. Utefter det målet guidar jag dig med hjälp av frågor vad det är som stoppar dig för att nå dit, definierar vad det är och arbetar oss fram mot läkning och nya mönster och strukturer för radera blockeringarna som stoppar dig från att nå din fulla potential och nå dit du vill komma. När vi har definierat en viss blockering har vi även möjligheten att gå in och läka det med Reiki energin.
Coaching handlar om att ställa kraftfulla frågor för att väcka din inre röst och längtan. Vi arbetar utefter ett mål som du tar med dig, eller som vi arbetar fram tillsammans. Holistic Life Coaching - Define my Feeling är en fin och hjälpsam kombination av Coaching och Reiki Healing, där vi går in på djupet av det du känner. En stark känsla av sorg, ångest, tvivel, bristande tillit eller självkänsla beror oftast på något djupgående. Vi dyker ner i det, definierar och när du är redo läker de sår som behöver läkas för att komma vidare, förbi känslan, in i det du drömmer, önskar och vill ha.

Medial Vägledning

Medial vägledning ger dig information och budskap baserat på där du befinner dig just nu. Alla nya val och beslut du tar förändrar också vägledningen. Du har alltid fri vilja, och de budskap som kommer är de för ditt högsta bästa och din väg framåt baserat på idag. Vi kan utgå från din intention med den mediala vägledningen, men oftast får du de budskap och meddelande som du behöver just nu för att komma vidare på din väg framåt. Det är kanske inte alltid vad vi tror att vi behöver, ibland behöver vi höra eller läka något innan vi kan gå vidare till det vi faktiskt önskar för oss själva. Mediala vägledningen baseras på de budskap jag får i form av bilder, känslor - både fysiska förnimmelser & emotionella känslor - och något som jag kallar för "knowing" - att jag bara vet något helt plötsligt. Allt det tolkar jag som budskap och meddelanden till dig.

Medial vägledning kan ske i kombination med Reiki Healing eller som ett enskilt samtal i Malmö eller via Skype/telefon (obs! priset blir då 800kr).

Magdalena Kuchcinska

Enskilda sessioner i Malmö eller på telefon:

Reiki Healing
Medial vägledning
Andningsterapi/breathwork
Coachande samtal & terapi

Känslohantering vid oro, stress & ångest

Kurser i personlig och andlig utveckling, och i Reiki Healing:

Self Care - Create Your Greatest Life - 8 veckors kurs i personlig utveckling och healing
//Kursstart tisdag 3 sept//

Reiki I&II Usui Holy Fire 3
//Kurs den 20-21 okt//

Läs mer på: www.yogaheartcoaching.com

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 8-17 samt vissa kvällar & helger enligt överenskommelse.
Adress
Gustav Adolfs torg 43
21139 Malmö
Centralt
Öppna i Google Maps 🗗