Vad vill du boka?

Ge bort ett skönhetsladdat present kort för 595kr på vår populära makeuprådgivning där valfria produkter ingår till ett värde av 495kr! Dessutom ger vi 50 kr rabatt på vårt nya professionella penselsortiment hela Mars månad!  Välkommen in för råd och tips önskar vi på Make Up Store Örnsköldsvik
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Tjänster

VI erbjuder en personlig anpassad brudsminkning.
Du träffar en makeupartist för konsultation samt provsminkning som också appliceras på din bröllopsdag
60+60min
Lägg till en lyxig ansiktsbehandling med frans-& brynfärg och plockning av brynen. Utförs i samband med testsminkningen inför bröllopet.
Välformade ögonbryn ramar in ditt ansikte och är den snabbaste ansiktslyftningen.
Allt du behöver är en bra grundform och bra produkter. VI plockar dina bryn till en jämn och fin form som passar just dig. Vi visar också hur du applicerar makeup av ögonbrynen.
Lär dig skulptera, dölja, framhäva och skapa balans i ansiktet. Du får under vägledning av en professionell makeupartist lära dig om SHADING, CONTOURING och STROBING under ett och samma tillfälle. Du får ta del av tillhörande produkter och lära dig den senaste makeuptekniken kring ämnet för att bäst lyckas med din makeupbas.
En professionell makeupartist permanentfärgar dina bryn och fransar enligt önskemål. Brynplock ingår i priset!
Vi erbjuder hårstyling i samband med din festmakeup. Våra hårstylister tipsar och anordnar lättare håruppsättningar som passar din makeup! Tänk på att komma med nytvättat hår!
Ring gärna butiken innan för dialog kring uppsättningen.
För dig som har minimalt med tid men vill ha maximal effekt av din makeup. Vi applicerar en dag eller kvällsmakeup efter dina önskemål och tipsar dig samtidigt om makeupteknik, produkter och redskap som passar dig. Denna sminkning kan du välja att lägga till valfria fransar (165kr) ur sortimentet, och få dem applicerade utan extra kostnad.
En professionell makeupartist lär dig hur du bäst framhäver din skönhet, visar olika makeuptekniker och delar med sig av sin kunskap inom makeup och hudvård.
Du väljer själv om du vill ha en dag el kvälls makeup och makeupartisten går igenom vilka produkter och färger som passar just dig.
Det blir en lärorik och inspirerande upplevelse och detta är en kurs som du kan boka in flera gånger om året som anpassar sig efter säsong och tillfälle.

Efter kurstillfället ingår valfria varor till ett värde av 495kr!
Kursen går endast boka på vardagar.
En inspirerande 2-3 tim makeupkurs som hålls med minst 6 deltagare år gången. Under demostrationen får ni tips och råd kring hudvård, redskap och makeupteknik. Efter demonstrationen får deltagarna själva möjlighet att lägga sin makeup under vägledning av vår makeupartist som även hjälper till med individuella färgval och personlig makeuprådgivning. Samtliga deltagare erbjuds dessutom 15% rabatt på hela sortimentet under kurstillfället.
Framhäv din naturliga skönhet genom att boka en skön hudvårdsbehandling i ett av våra avslappningsrum. Under 50 min får du en tips och råd hur du får ut mest och sköter din hudvårdsrutin på bästa sätt samt de viktigaste stegen för att skapa en vacker och naturlig bas.
Efter behandlingen ingår valfria hudvårdsprodukter till ett värde av 400kr!

Produkter under behandlingen:

Makeupborttagning
Rengöring
Ansiktsvatten
Peeling
Ansiktsmask
Serum
Ögonkräm
Ansiktskräm
En klassisk smokey eye kan alla bära.
Lär dig tekniken hur du definierar dina ögon genom att skapa en perfekt smokey eyes på egen hand!

Make up Store Örnsköldsvik

Make Up Store i Örnsköldsvik startade 2005.Vi erbjuder proffessionella och privata makeuplektioner och hudvårdsbehandlingar. Vi bedriver försäljning av make up och-hudvårdsprodukter samt parfymer. Du är välkommen in för att få en inspirerande privat Make Up lektion för 595:- inkl valfria varor för 495kr) Vi erbjuder också gruppkurser, skräddarsydda vip kvällar och AW evenemang i butiken. Kontakta butiken för mer info!

Telefon 0660-16121
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag 10-18
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lördag 10-15
Adress
Stor gatan 3 E
891 33 Örnsköldsvik
Västernorrland