Mariannes Massage & Hälsa

betyg4.9 Fantastiskt bra(139 betyg)
Ågatan 10, 582 22, Linköping
Med anledning av rådande pandemi önskar jag att du avbokar din tid vid minsta tecken på symptom. Jag kommer inte att ta betalt även om du avbokar nära inpå. Jag jobbar med visir och spritar och tvättar handdukar mellan alla kunder. Max antal 1 person. Välkommen in till mig på Ågatan och boka din behandling. Välj mellan behandlande klassisk massage, avslappnande hotstone, lymfmassage eller käkledsbehandling. Jag utför även härliga ansiktsbehandlingar med det ekologiska märket MARIA ÅKERBERG samt hjälper dig att hitta rätt produkter. Välkommen!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Marianne Granevald
(139 betyg)
Massage och Spa-terapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
139 betyg
till Marianne Granevald
Riktigt bra massör!
till Marianne Granevald
Helt suverän massör som är lyhörd och noggrann
till Marianne Granevald
Så duktig och trevlig !❤
till Marianne Granevald
Det här var en av de bästa massagerna jag varit på i hela mitt liv!! Hon hittar knutor och spänningar likt ingen annan jag varit hos och är otroligt proffsig och kunnig! Här får du verkligen ett före och ett efter!! Jag flyttar till sthlm men kan åka hit enbart pga av massagen! Tack tack TACK!!

Om företaget

Med anledning av rådande pandemi önskar jag att du avbokar din tid vid minsta tecken på symptom. Jag kommer inte att ta betalt även om du avbokar nära inpå. Jag jobbar med visir och spritar och tvättar handdukar mellan alla kunder. Max antal 1 person. Välkommen till mig på Ågatan! Välj mellan behandlande klassisk massage, avslappnande hotstone, lymfmassage eller käkledsbehandling. Jag utför även härliga ansiktsbehandlingar med det ekologiska märket MARIA ÅKERBERG samt hjälper dig att hitta rätt produkter. Välkommen!

Bilder