Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandling M Picaut

Denna exklusiva behandling ger dig det renaste naturen har att erbjuda! Alla produkterna är fria från parabener, mineraloljor, sulfater, silikater, onödigt artificiella utfyllnader samt färgämnen. De är heller inte djurtestade!
Behandlingen anpassas efter hudtyp och din hud kommer verkligen att återfå sin balans och lyster samt ge fina antiage effekter. Har du problemhud lugnas denna också lätt ned!
Dessa steg ingår: rengöring, hudanalys, peeling av ansikte, hals och dekolltage. Ånga (om jag anser att det är lämpligt) portömning vid behov, plock av bryn. Skön ansikts och dekolltagemassage. Peel off mask som ökar fukthalten med 120%. Under tiden masken verkar gör jag massage på armar och händer. Behandlingen avslutas med serum och dag/nattkräm.
Denna exklusiva behandling ger dig det renaste naturen har att erbjuda! Alla produkterna är fria från parabener, mineraloljor, sulfater, silikater, onödigt artificiella utfyllnader samt färgämnen. De är heller inte djurtestade!
Behandlingen anpassas efter hudtyp och din hud kommer verkligen att återfå sin balans och lyster samt ge fina antiage effekter. Har du problemhud lugnas denna också lätt ned!
Dessa steg ingår: rengöring, hudanalys, peeling av ansikte, hals och dekolltage. Ånga (om jag anser att det är lämpligt) portömning vid behov, frans och brynfärg samt formning av bryn. Skön ansikts och dekolltagemassage. Peel off mask som ökar fukthalten med 120%. Under tiden masken verkar gör jag massage på armar och händer. Behandlingen avslutas med serum och dag/nattkräm.

Ansiktsbehandlingar Dermalogica

En total avslappning som börjar med 45 min massage av rygg och nacke.
Sen följer en för Dig anpassad ansiktsbehandling med produkter från M Picaut, Exuviance eller Dermalogica. Hudanalys, rengöring med el. utan ånga, peeling, portömning, massage, ansiktsmask samt avslutande produkter.
Även i ansiktsbehandlingen ingår en hel del massage på nacke, axlar, decolltage och hårbotten samt händer och armar.
Här ingår även frans och brynfärg inkl brynforming.
En mycket effektivt behandling för dig med trött/livlös/mogen/solskadad hud som behöver en riktigt kick!
Eller förebyggande för 25+ hud. Mycket bra som kurbehandling!
750 kr/60 min, kur 6-10 ggr, 495 kr/ beh. á 30 min.
En mycket effektivt behandling för dig med trött/livlös/mogen/solskadad hud som behöver en riktigt kick!
Eller förebyggande för 25+ hud. Mycket bra som kurbehandling!
kur 6-10 ggr,
495 kr/ beh. á 30 min.
Behandlingen som skräddarsys med Dermalogicas basprodukter efter Din huds behov.
Lugnar effektivt acnehud, rosacea, atopiskt eksem och allmänt känslig hud. Mycket bra som kurbehandling!
795kr/75 min,
kur 6-10 ggr, 495 kr/beh à 40 min.
Lugnar effektivt acnehud, rosacea, atopiskt eksem och allmänt känslig hud. Mycket bra som kurbehandling!
kur 6-10 ggr, 495 kr/beh à 40 min.

Ansiktsbehandlingar Exuviance

Ansiktsbehandling som skräddarsys efter Din huds behov just nu. Skön massage av nacke och skalp ingår också samt färgning av fransar och bryn med brynformning.
En kurbehandling som ger snabbt och långverkande resultat. 6-10 behandlingar med 1-4 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder vi på en 6:e behandling.

Ingår: Rengöring, booster, AHA-peling, serum, dag/nattkräm.
Den fullständiga antiaging kuren som förebygger och arbetar på solskadad, matt och livlös hud, fina linjer, rynkor, ojämnheter och förstorade porer. 6-10 behamdlingar rekomenderas för att få tydliga resultat. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder vi på en 6:e behandling.

Ingår: Rengöring, booster, AHA-peeling, special-mask "guldmask", ögonmask, dag/nattkräm.
Exuviance - Djuprensande behandling - acne, oren och/eller fet hud.

Minimerar orenheter, överskottstalg och ger en klarare hud.

Denna behandling djuprengör effektivt huden med hjälp av AHA-syror. Den tar skonsamt men effektivt bort döda hudceller på hudytan vilket gör att den syresätts effektivare. I behandlingen görs en grundlig portömning. Talg och orenheter minskar.

Ingår: Rengöring, booster, AHA-peeling, portömning, mask. serum, dag/nattkräm.
Purifying, för en mogen eller torr, sensitiviserad hud hud

En behandling med AHA-syror som ger nytt liv och lyster till huden. Den ökar effektivt cellförnyelsen samt tillför mycket fukt. Mycket bra som kurbehandling.

Ingår: Rengöring, booster, AHA-peling, mask, massage, serum, dag/nattkräm, ögonkräm.

Fotvård

Klassisk fotvård där huden på fötterna görs mjuk och fin samt naglar och nagelband fixas till. Mjukgörande salva smörjs in och lämnar en underbar känsla efter sig.

Lackning av naglar tillägg på 50 kr.
För dig som inte behöver en hel behandling. Det kan tex vara klipp av naglar, borttagning av hård hud, nageltrång, liktornar mm
En klassisk fovård men med lackade naglar.
Klassisk fotvård där även massage av underben och fötter görs innan naglarna lackas i valfri färg,

Klassisk fotvård där huden på fötterna görs mjuk och fin samt naglar och nagelband fixas till. Mjukgörande salva smörjs in och lämnar en underbar känsla efter sig.

Lackning av naglar tillägg på 50 kr.
I denna behandling får du mjuka fötter när förhårdnander tas bort och naglar samt nagelband görs fina. Fötterna peelas med saltscrub och behandlingen avslutas med en underbar massage av underben och fötter, slutligen lackas naglarna i valfri färg. Du kommer sväva fram på Dina fötter! :)

Fransar & Bryn

Om du gör någon behandling, tex fotvård eller ansiktsbehandling så betalar du endast 100 kr extra för detta.
När du gör en ansiktsbehandling och samtidigt vill göra dina ögonbryn och ögonfransar fina så ger vi 150 kr rabatt. Istället för 350 kr betalar du 200 kr.
När du gör en ansiktsbehandling och samtidigt vill göra dina ögonbryn fina så ger vi 100 kr rabatt. Istället för 250 kr betalar du 150 kr.

Hårborttagning

Borttagning av oönskad hårväxt på mindre områden.
Besök gärna www.shr.nu för mer inormation om epilering.

Hos mig får du alltid gratis konsultation.
Grundpris, 200 kr för 15 min.

Kroppsbehandlingar

En avslappnande behandling för alla sinnen som inleds med lugnande, lavendeldoftande saltscrub och aromaoljor. Därefter packas huden in i en fuktgivande inpackning och avslutas med nack och ryggmassage.
Djuprengörande behandling som minimerar förkomsten av orenheter och överskottstalg.

En djuprengörande och avstressande behandling där hudterapeuten genomför en grundlig portömmning på ryggen efter AHA-peeling. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter och utjämnar pigmentförändringar. Behandlingen avslutas med massage. Exuviance behandlande massagekräm återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse.

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, portömning, mask, massage, lotion.
En mjukgörande bodyscrub med rogivande lavendel och rosmarinolja eller utrensande med underbar citrongräsolja.

Din hud känns silkeslen.

Manikyr

Jag börjar med att arbeta på naglar samt nagelbanden. Sedan en underbar handmassage med en fuktgivande kräm. Behandlingen avslutas med polering av nagelplatta & lackning.
Klassisk manikyr utan lackning
Ta hand om dina händer!!

Har nu tagit in REQ lackgel. Om möjligt ÄNNU bättre hållbarhet!

REQ AB


- Ett nytt svenskt varumärke på den professionella nagelmarknaden. För första gången i svensk nagelhistoria har dörren öppnats för ett svenskt märke på en internationellt dominerad marknad.

REQ:s produkter är utvecklade i Sverige av en grupp välmeriterade nagelgurus som under många år kritiskt testat och granskat vårt produktsortiment. Med Karin Ström i spetsen, som är en av nagelbranschens mest erfarna personer och som tidigare framgångsrikt drivit Nailteam Sweden (www.nailteamsweden.se), garanterar vi en produktserie som står för funktion, kvalitet och säkerhet. Vi representerar alltså inget annat märke utan vi tillverkar och marknadsför våra egna produkter under varumärket REQ.

Våra starkaste ledord är konkurrenskraftiga priser, finslipade arbetsmetoder och ett komplett produktsortiment speciellt framtaget för proffsanvändare.

PERFEKT till alla fester, studenten, bröllop, semester m.m då lacket sitter i 2 - 3 veckor!

För de som vill gå regelbundet på behandling kommer jag att ha följande system:

1:a behandlingen, 450 kr och vid upprepad behandling inom 1 månad blir då priset på behandling 2, 300 kr.

VÄLKOMNA IN, ring eller maila om ni har frågor eller vill boka tid!

Mvh Maria :)

Massagebehandlingar

Svensk klassisk massage som anpassas efter kundens behov.

Vaxning & Alkaline Wash

Pris 800-1000:-
Alkaline Wash är ett alkaliskt pulver gjort på ostronskal och basmineraler. Pulvret blandas med renat vatten och apliceras på huden, där det får verka i 3-4 minuter. Behandlingen fungerar genom att ta håret till en hög alkalisk nivå. Detta kommer att mjuka upp håret och delar av den underliggande follikeln. Håren och torra hudceller kan sedan enkelt avlägsnas. Som avslutning läggs en lugnande tångmask som återställer hudens pH.

För mer info vänligen kontakta mig.
OBS!
Priset varierar beroende på hur stor del av ansiktet som behandlas.


Öronhåltagning

Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och därför finns det all anledning att göra det riktigt. Blomdahl Medical Ear Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Med Blomdahl Medical Ear Piercing tar öronhåltagning ett stort steg framåt – öronhåltagning på ett säkrare sätt.

All anledning att göra det riktigt. Blomdahl Medical Ear Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Med Blomdahl Medical Ear Piercing tar öronhåltagning ett stort steg framåt – öronhåltagning på ett säkrare sätt.

Blomdahl Medical Ear Piercing - säkrare och enklare än någonsin!

Pris: 190:-/hål
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Marias Hud & Kroppsvård

Företaget startades november 2002 av Maria Öhrn Ballester.

Hudvårdsexamen tog jag i december 2001 på St. Eriksgymnasium i Stockholm där KY- utbildningen med inriktning hudvård var förlagd. Utbildningen var på 2 år.
Jag är medlem i SHR. En trygghet för Dig som kund!

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Lunnegatan 11
662 31 Åmål
Öppna i Google Maps 🗗