Medium Hannu Koskinen - Medial vägledning i Varberg och Falkenberg eller via telefon

betyg4.6 Fantastiskt bra(190 betyg)
Sik 8, 432 76, Tvååker Halland
Vid en medial vägledning får jag kontakt med dina bortgångna nära och kära människor och djur. De kommer med råd, tröst & kärlek. En sittning hos mig är trygg och genomförs med omtanke och jag har tystnadsplikt. Innehar F-skattesedel. Du kan boka tid i Tvååker eller i Vessigebro eller en telefonsittning. I Tvååker har jag väntrum, är ni flera som vill boka efter varandra kan ni göra bokningen dit. Du kan läsa mer om mina sittningar,seanser och kurser på min webbsida. I Tvååker har jag väntrum. Är ni ett sällskap boka er gärna där. Vid bokning av telefontid betalas vägledningen minst 24 timmar innan samtalet. Jag ringer upp dig på bokad tid. Du kan läsa mer om mina sittningar,seanser, husrensningar och kurser på min hemsida: www.mediumhannukoskinen.se

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Medial vägledning i Tvååker , Varberg900 kr · Mer info
    Boka
  • Medial vägledning via telefon 900 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Medium Hannu Koskinen i Tvååker , Varberg
(95 betyg)
Medium, Medial vägledning, seanser, mediala kurser
Presentkort
noImage
Medium Hannu Koskinen Vessigebro Halland
(95 betyg)
Medium, Medial vägledning, seanser, mediala kurser
Presentkort

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
190 betyg
till Medium Hannu Koskinen i Tvååker , Varberg
Hannu är ödmjuk i sin framtoning. Varm och lyftande i sin yrkesutövning. Klovkren i sin avläsning och bekräftade mina tankar och farhågor. Lyfte mig och gav mig hopp. Jag rekommenderar Hannu varmt.
till Medium Hannu Koskinen Vessigebro Halland
Hannu var så klockren på så mycket då jag kom, att jag baxnade. Och inget av det han tog upp där och då var sånt som finns ute på nätet. I början satt jag bara och hummade bekräftande sak efter sak utan att jag sa nånting. Sen fanns det saker som jag inte kan verifiera, men ett annat mkt känt medium i Hbg sa exakt samma sak. Det var lite märkligt tyckte jag. Fick ett sms från ”Boka direkt” som inte gav mig hela adressen, så det var tacksamt att Hannu lyckades lösa denna framskjutning av min tid eftersom jag hamnat i Vbg istället för Ljungby. Hade väl lite tur där också att han kunde lösa det. Så jag var mkt nöjd med mitt besök. Han var inte 100% på alla detaljer men det kan man aldrig begära av ett medium. Mer än 95% kunde jag direkt relatera till vilket är makalöst bra! Rekommenderar därför Hannu å det varmaste för det jag fick vid denna sittning. Tack Hannu!
till Medium Hannu Koskinen i Tvååker , Varberg
Jag gick därifrån med en skön känsla i hela kroppen
till Medium Hannu Koskinen i Tvååker , Varberg
Underbar känsla, kommer ta med mig mycket efter samtalet!

Om företaget

Bilder