Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Hot Stone massage är en fantastisk behandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varma lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.
Regndroppstekniken är en mycket kraftfull form av aromaterapi. I regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med Young Livings eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet.

Behandlingen görs på fötterna, ryggen. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Immunförsvaret stärks. Denna behandling har också en normaliserande effekt på kroppens olika funktioner som t ex blodtryck, ämnesomsättning och hormonbalans. Behandlingen tar ca 55 minuter.
I vår stressade värld med alla de tillstånd som stressen sätter i kroppen, är detta en utmärkt behandling.
Ett väl fungerande lymfkärlsystem är förutsättningen för god hälsa. Lymfkärlsystemet har hand om viktiga funktioner i vår kropp. Systemet hjälper blodsystemet att föra ut slaggprodukter ur vår kropp, via lungor, hud, tarmar och njurar. En annan viktig uppgift för lymfsystemet är att det fungerar som kroppens polis. Lymfsystemet reglerar kroppens egen läkning eller självläkning.
Ett väl fungerande lymfkärlsystem påverkar och höjer immunförsvaret vilket påverkar vår hälsa positivt.
Relaxmassage
55 min 620,00 kr
Mycket effektiv behandling vid migrän, whiplash, parkinsons,emotionella trauman och nackbesvär i övrigt.

NEURO-AURICULAR TEKNIK (NAT)
NAT utvecklades av Gary Young med tanke på neurologiska åkommor under 2007 på Nova Vita-kliniken i Ecuador. Gary upptäckte hur man kunde få det autonoma nervsystemet i balans. Lätta rörelser med en glasstav på Locus coeruleus (LC) är som att öppna dörren, en inkörsport, till hjärnan. Glasstaven stimulerar receptorerna. NAT stödjer nervsystemet och oljorna som används är anpassad just till dig och dina besvär.

Hälsoanalys

Elektro Interstitium Scanning / Kroppsscanningen med medicinskt certifikat
Vi kan erbjuda dig en unik kombination av den nyaste teknologin inom diagnostiken i förbindelse med 13 års yrkeserfarenhet inom komplementär- och energimedicin.
Tillsammans hittar vi de grundläggande orsaker till dina symtom och smärtor och ger dig sedan verktyg för att komma tillbaka i balans i både kropp, själ och ande.
En konsultation hos mig (55min) plus skriftlig utvärdering (ca 60min) kostar ca 1340:-. Beroende på vad som kommer fram vid analysen.
Vi finns i Ängelholm
Blodtest
En konsultation tar ca 30min ; därefter får du en skriftlig utvärdering med förslag på balasering anpassad just för dig och din situation!
Totalvikt
Kroppsfett %
BMI
Total kroppsvatten
Basal ämnesomsättning i kcal
Muskelmassa
Muskelkvalitet
Fysisk ranking
Benmassa
Metabolisk ålder
Visceralt fett
Segmentanalys muskler
Segmentanalys fett
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Melior Vita

Elektro Interstitium Scanning / Kroppsscanning
Alfa Hjärtrymnvariabilitetsmätning HRV Stressanalys
Massage
Föreläsningar och Workshops
Vi kan erbjuda dig en unik kombination av den nyaste teknologin inom hälsoanalysen i förbindelse med 15 års yrkeserfarenhet inom komplementär- och energimedicin.
Tillsammans hittar vi de grundläggande orsaker till dina symtom och smärtor och ger dig sedan verktyg för att komma tillbaka i balans i både kropp, själ och ande.
Naturligtvis följer vi upp hela din läkningsprocess!
Vi finns i Ängelholm

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Gasverksgatan 27 C
262 34 Ängelholm
City
Öppna i Google Maps 🗗